Fashion

10 x de allerleukste designertassen voor op je wish list – mét korting

Als íets het waard is om in te investeren, dan is het wel een designertas. De juiste tas weet jouw outfit helemaal af te maken en je totaalplaatje een boost te geven; of je verder nou labels aanhebt of gewoon je favoriete high-street mode.

Zelf zijn we nog altijd dolblij met – en zelfs wel een beetje trots op – onze allereerste designertas, maar het wordt misschien toch ook wel tijd voor een kleine upgrade. Speciaal voor wie niét een gigantisch budget heeft, maar toch graag ooit haar ultieme tas bemachtigt, hebben we daarom onze tien favoriete tasjes van The Next Closet op een rijtje gezet.

Zo ben je gegarandeerd van een kwalitatieve vintage designertas én van een stukken vriendelijkere prijs dan de nieuwwaarde in de winkel. Mocht je zelf nog een tas – of schoenen, jurk, jas – hebben waar je op uitgekeken bent, dan is het wellicht interessant om de verkoopopties van TNC onder de loep te nemen. Dat gaat namelijk super makkelijk en de commissie is ook nog eens heel laag. Heb jij weer de kans om er iets moois voor terug te scoren…

1. Viktor & Rolf cross-body – TNC-prijs: €330

1-vr

2. Ganni clutch – Nieuwprijs: €159 // TNC-prijs: €56

2-ganni

3. Versus by Versace tasje – Nieuwprijs: €395 // TNC-prijs: €150

3-versus

4. Gucci cross-body – TNC-prijs: €690

4-gucci

5. DKNY tas (nieuw) – Nieuwprijs: €250 // TNC-prijs: €150

5-dkny

6. Louis Vuitton tasje – TNC-prijs: €500

6-lv

7. DvF Diane von Furstenberg clutch (nieuw) – Nieuwprijs: €250 // TNC-prijs: €79

7-dvf

8. Jimmy Choo tasje – Nieuwprijs: €995 // TNC-prijs: €495

8-jc

9. Mulberry tas – Nieuwprijs: €800 // TNC-prijs: €269

9-mulberry

10. Chanel tas – TNC-prijs: €1.499

10-chanel

Zit er niets tussen in jouw stijl, maar wel heel benieuwd naar de rest? Kijk dan ook zeker eens bij de new arrivals voor een heleboel meer designertassen, -schoenen en -kleding.