NSMBL Facebook
nsmbl.nl

» Adverteerders - NSMBL.nl

donderdag 31 juli 2014

ENSEMBLE MAGAZINE Piecing together the daily puzzle called life

Adverteerders

Dit is een kleine greep van de mogeijkheden om te adverteren op NSMBL.nl. Voor co-creatie kunt u ons bereiken op: [email protected]

NSMBL.nl is onderdeel van WPKmedia

Ads door het Adfactor

Advertentiemogelijkheden:

1) Sponsored Article
Een sponsored atricle is een advertorial maar dan in de kenmerkende stijl van NSMBL.nl. Visueel, to the point met een duidelijke call to action.

Het verschil met een gewone advertorial zit hem in het long term effect. Daar waar een gewone advertorial na een week ophoudt wordt een gemiddeld artikel op NSMBL nog maanden later gevonden. De bezoekers van NSMBL.nl bladeren in tegendeel tot reguliere blogs en sites actief door oudere berichten.

2) Sponsored Ensemble
Een ensemble is een thematische verzameling van artikelen. Een Sponsored Ensemble is precies hetzelfde. U geeft ons een (of meerdere) advertorials en wij maken er een aantal artikelen van van. Daarnaast verzamelen we andere relevante artikelen die bij het thema horen. Dit alles verzamelen wij in de basket welke een inleidende tekst heeft en een link naar uw product bevat.

Het voordeel van een sponsored ensemble is, dat de kans groot is dat een individueel artikel die er in zit, in een zoekresultaat voorkomt. Op deze manier genereert uw campagne een zeer lange tijd traffic.

3) Wallpapers en Takeovers
De wallpaper is een essentieel onderdeel van NSMBL.nl daarnaast is NSMBL ook redactioneeleen zeer visuele site. Adverteren middels takeovers en wallpapers past uitstekend bij onze content en wordt daarom ook positief ervaren door onze bezoekers.

4) Bannering
- Rectangle (300×250); wordt vertoond naast elke NSMBL. meer dan 30.000 dagelijkse impressies

Voor bannering mogelijkheden kunt u contact opnemen met Adfactor

De cijfers:
Hoewel NSMBL een jonge site is behoort het nu al tot de grootste fashion sites van Nederland.

Uniek bereik per maand: 200.000
Pageviews per maand: 1.000.000

Voor een offerte of een gesprek kunt u ons bereiken op: [email protected]

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
 
  hallo