Colofon

Anna

Co-founder & Executive Editor

Van jongs af aan wist Anna al dat ze wilde ondernemen en schrijven. Als mede-oprichtster en executive editor van NSMBL.nl heeft zij als doel vrouwen elke dag te voorzien van de meest recente nieuwtjes, de leukste shopadressen, musthaves op gebied van fashion en beauty en de fijnste reisverslagen. Kortom: alles wat het leven en ‘vrouw zijn’ zo ontzettend leuk maakt.

Volg Anna op Instagram

Renée

Senior Editor

Na enkele jaren actief te zijn in de online modewereld, heeft Renée bij NSMBL helemaal haar plek gevonden en gaat zij dagelijks opzoek naar inspirerende content. Verder heeft ze een passie voor neo-soul en '90s R&B, de gezonde cuisine, reizen en worden er meer schoenen aangeschaft dan überhaupt gedragen kunnen worden.

Volg Renée op Instagram

Laura

Allround Editor

Na hard aan de weg getimmerd te hebben als blogger, muziekjournaliste, moderedactrice en fotografe is Laura Gommans in 2011 het NSMBL-team komen versterken. Inmiddels is ze een onmisbaar lid van het team en voorziet ze NSMBL van de nodige dosis humor.

Volg Laura op Instagram

Kim

Features Editor

Volg Kim op Instagram

Dorien

Marketing

Bente

Editor

Sharon Jane D

Video / Visual artist

Volg Sharon Jane D op Instagram

Elisah

Contributor Interior

Online editor, fotograaf, levensgenieter, wereldburger en dagdromer. Blijkt sinds het kopen van haar droomhuis een voorliefde te hebben voor interieurstyling. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’! Na haar studie Journalistiek en 1,5 jaar Fotoacademie snoof ze de afgelopen 5 jaar alle ins & outs op uit onlineland. Naast dat ze werkzaam was voor verschillende grote modesites richtte ze in 2009 ook haar eigen site op. In 2012 gaat ze zich hier volledig op richten naast haar job als kersverse freelancer. Daarnaast schrijft ze op NSMBL over lifestyle en travel, met daarbij de beste interieurtips!

Volg Elisah op Instagram

Talita

Trend Watcher

Talita werkt als tekstschrijver voor verschillende magazines en doet elke dag inspiratie op vanuit haar werk en de mensen om haar heen. Ze kent de mode- en woonbranches zowel vanuit de retail als vanuit de trends en zal deze op NSMBL voor jullie vertalen naar mooie, stijlvolle en betaalbare fashion items. Daarnaast laat ze direct zien waar je alles op de kop kunt tikken. Handig!

Anouk

Columnist Trends voor Dummies

Vanaf het moment dat Anouk leerde schrijven, is ze er nooit meer mee opgehouden. Ze deed de School voor Journalistiek in Utrecht en ging vervolgens naar Amsterdam om daar Geschiedenis te studeren. Tegelijkertijd werkte ze als freelance journalist voor o.a. Het Parool, de Volkskrant en Folia Magazine. Dat doet ze nog steeds. Ook werkt ze momenteel aan haar tweede roman. Anouk is dol op boeken, films, de zon en dingen die gratis zijn.

Anjuly

Columnist Twintigersdilemma's

Gezina

Columnist Word je eigen health-guru

Jason en Tyler

Founders OOTD / Photography Lookbook

Jason en Tyler zijn de creatieve bedenkers achter het concept 'Sydney Francisco'. Dit dynamische fotografenduo bezit niet alleen over te gekke fotografie skills, maar is ook het brein achter twee van de meest succesvolle Instagram accounts gericht op streetstyle fotografie (OOTDMagazine en Fashionfacts). Voor NSMBL schieten Jason en Tyler wekelijks de leukste 'Lookbook' foto's. Achter de schermen zijn zij hard op weg de internationale fotografiewereld te veroveren.