Fashion

DIY: Maak je eigen stylish iPad-case voor minder dan een euro!

Hoe leuk is deze DIY, het is én goedkoop én heel simpel! Met deze iPad-case heb je een unieke beschermhoes en clutch in één! Volg de stappen hieronder.

Benodigdheden: bubbeltjesenvelop, stof (kan van een oud shirt, jurk of broek zijn), textiellijm of nietmachine, 2 knopen, naald en draad, stuk lint of koord en een schaar.

Zo maak je het: Om de juiste maat van de envelop te bepalen, schuif je je tablet in de envelop. Knip langs de kant van de envelop en laat een stuk van de achterzijde over zodat je er een flap van kan maken. (zie stap 1 in het plaatje). Bekleed de binnenkant van de envelop met je eerste stuk stof. Met een nietmachine en een klein beetje lijm kan je de stof vastmaken aan de envelop. Je kan ook een lijmpistool gebruiken. Breng het volgende stuk stof aan zodat de voor- en achterkant is bedekt. Vervolgens gebruik je je derde stuk stof voor de flap. De envelop zou nou helemaal bedekt moeten zijn. Naai nu twee knopen op je iPadcase zodat je een sluiting maakt en tot slot gebruik je het lint of koord om het mee af te sluiten. Je iPad-hoesje is nu helemaal klaar om gebruikt te worden!