NSMBL http://www.nsmbl.nl piecing together the daily puzzle called life Sat, 27 Aug 2016 05:00:41 +0000 en-US hourly 1 http://www.nsmbl.nl/wp-content/uploads/2016/07/cropped-nsmbl_favi-32x32.png NSMBL http://www.nsmbl.nl 32 32 Inspiratie: 12 trouwjurken die we alvast willen hebben voor onze grote dag http://www.nsmbl.nl/inspiratie-12-trouwjurken-die-we-alvast-willen-hebben-voor-onze-grote-dag/ Sat, 27 Aug 2016 05:00:41 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363237 Na de bruidegom is de trouwjurk toch misschien wel het belangrijkste aan je bruiloft. Het is dan ook geen schande om af en toe alvast even te fantaseren, ook al is ‘de mooiste dag van je leven’ nog lang niet in zicht.

Er wordt altijd gezegd dat het vinden van de perfecte trouwjurk liefde op het eerste gezicht moet zijn; dat er één jurk is die op jouw lijf geschreven is. Maar is het dan erg dat we deze jurken allemáál willen hebben?

Houghton NYC Beatrix ($7800)
trouwjurk1 J. Crew Ella Gown ($1350)
trouwjurk2 Needle & Thread Adona Dress ($570)
trouwjurk3 Kite and Butterfly Spring Roses Wedding Gown ($1025)
trouwjurk4 Pallavi Mohan Tulley Top ($220) + Willowby by Watters Amora Skirt ($600)
trouwjurk5 Self Portrait Penelope Tiered Crepon-Trimmed Guipuire Lace Gown ($1420)
trouwjurk6 Willowby by Watters Irene Dress (prijs op aanvraag)
trouwjurk7 Kaviar Gauche Goddess Iris Dress ($3906)
trouwjurk8 Made With Love Bridal Frankie Gown ($1383)
trouwjurk9 Needle & Thread Embellished Tulle Maxi Skirt ($898)
trouwjurk10 WToo Lenora Beaded Gown (prijs op aanvraag)
trouwjurk11 WToo by Watters Elise Gown ($1,750)
trouwjurk12

Wow! Deze bruidsjurkontwerpster droeg vier fantastische jurken op haar bruiloft

]]>
Deze watermeloen-ijsblokjes gaan jouw zomerse drankjes nóg lekkerder maken http://www.nsmbl.nl/deze-watermeloen-ijsblokjes-gaan-jouw-zomerse-drankjes-nog-lekkerder-maken/ Fri, 26 Aug 2016 17:00:36 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=353675 Op een warme dag maken ijsblokjes in je drankje een heleboel goed. En stel je nu dan eens voor dat deze blokjes de smaak van watermeloen hebben…

Dan worden je zomerdrankjes toch gelijk een stuk lekkerder? En het is zo ontzettend simpel.

Koop een stuk watermeloen en snijd hier blokjes van. Probeer zo veel mogelijk te voorkomen dat er pitjes in deze blokjes zitten. Leg de blokjes vervolgens op een plaat of in een schaal, die je gedurende drie uur in de vriezer zet. Het resultaat? Heerlijke watermeloen-ijsblokjes die jouw drankje koud houden én lekker zoet laten smaken. Ideaal voor in een glas water, sangria, cocktail en eigenlijk al je koude zomerdrankjes. Yum!

watermeloen ijsblokjes ]]>
Trends voor Dummies: rijstwafels http://www.nsmbl.nl/trends-voor-dummies-rijstwafels/ Fri, 26 Aug 2016 11:09:29 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363915 Er zijn steeds meer mensen (vrouwen) die denken dat rijstwafels een maaltijd vormen. Dat kan zo niet langer. De rijstwafel is een fijn product, maar je moet hem niet te serieus nemen. Twee rijstwafels met avocado kan een prima lunch zijn, als je daarna nog een banaan of een boterham eet.

Ook zie ik vrouwen de rijstwafel eten als ‘tussendoortje’. Eentje maar, gewoon kaal, zo uit de verpakking. Nu weet ik niet hoe het met jullie zit, maar ik eet meestal een tussendoortje omdat ik mijn maag voel knorren. Het teken dat mijn brandstof op is en er dus nodig weer wat energie bij moet. Een rijstwafel doet dan echt niet de truc.

tussendoor-wafel2

Maar misschien ben ik een uitzondering. Zo hadden mijn moeder en ik ooit een wonderlijke conversatie over fruit.
“Jij eet bijna elke dag een banaan, hè?” zei mijn moeder op zo’n ik-doe-net-of-ik-hier-geen-oordeel-over-heb-toontje – mijn moeder kan echt masterclasses geven wat dit toontje betreft.
“Ja, klopt, hoezo?”

“Nee, niks, maar je kan ook eens een kiwi eten.” (Alsof ik nooit eerder over deze mogelijkheid had nagedacht.)
“Doe ik ook, maar als ik alleen één kiwi zou eten, verhonger ik.”
Ik-kan-me-hier-niks-bij-voorstellen-en-ik-denk-dat-je-ongelooflijk-overdrijft-maar-ik-oordeel-niet.

Niet dat ik nooit rijstwafels eet. Sterker nog, ik heb ze vrijwel altijd in huis en ze zijn ook vrijwel altijd na een week op. Ik zie de rijstwafel meer als het toetje van het ontbijt. Of de lunch. Boterham gegeten? Dan eet ik (soms) nog een rijstwafel met stroop. (Suiker, ik wil het. Altijd.)

Toen ik net op mezelf woonde stond de rijstwafel symbool voor mijn vrijgevochten leven. Het was mijn daad van verzet. Van mijn ouders mocht ik namelijk geen rijstwafels eten (“zit niks in”). Eenmaal uit huis kon ik ze ETEN WANNEER IK WILDE!

tussendoor-wafel1

Andere voordelen van niet meer thuis wonen:

  • de verwarming aanzetten (mijn vader vindt het altijd “snikheet”)
  • lang douchen (geen drie zussen die ook nog willen)
  • dutjes doen (vond het ouderlijk gezag maar ‘lui’)

Goed, ik dwaal af. Mijn punt: de rijstwafel was even helemaal mijn dingetje. Totdat ik merkte dat ik er wel verdomd veel van moest eten, wilde ik een beetje verder kunnen met mijn dag.
Dus lieve mensen (vrouwen); als je echt trek hebt; eet dan effe wat anders.
En als je echt een rijstwafel wil eten; smeer er op z’n minst wat op.

(Ofnietwantikwilmenatuurlijknergensmeebemoeienokdoei)

Mijn naam is Anouk Kemper, 29 jaar. Ik weet best veel, maar niet van mode. Als zelfs je mannelijke vrienden opmerken dat je altijd dezelfde trui draagt, dan weet je: hier gaat iets niet goed. Maar mode is gewoon moeilijk. Net als trends in het algemeen eigenlijk.

Volg Anouk ook op Snapchat (@kemperoni) en Instagram (@aanoekkemp)

]]>
Ask A Guy aflevering 1: Tietenwijven, leeftijdsverschil en ghosten http://www.nsmbl.nl/ask-a-guy-aflevering-1-tietenwijven-leeftijdsverschil-en-ghosten/ Fri, 26 Aug 2016 10:58:45 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363919 Hola, daar zijn we weer met een gloednieuwe videoserie! Een tijdje geleden vroegen we jullie om je brandende vragen of gênante verhalen in te sturen naar Mark, Ashwin en Bart.

Dat hebben jullie en masse gedaan! De boys nemen maar al te graag de tijd om jullie te helpen. In deze eerste aflevering bespreken ze al een aantal vragen waar veel vrouwen mee zitten: waarom kijken mannen porno? Of volgen ze tietenwijven op Instagram? Waarom is ghosten een ding? Hoe groot mag een leeftijdsverschil zijn?

Heb je nóg meer vragen die je graag zou willen stellen? Of wil je gewoon iets kwijt? Hier kun je je vragen gewoon anoniem blijven insturen. Dat kan overigens ook gewoon in de comments of in Facebook- of Instagramberichtjes!

]]>
Eindelijk antwoord! Dit onderzoek verklaart waarom we déjà vu ervaren http://www.nsmbl.nl/eindelijk-antwoord-dit-onderzoek-verklaart-waarom-we-deja-vu-ervaren/ Fri, 26 Aug 2016 08:31:03 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363812 Je moet het je ooit wel hebben afgevraagd: ben ik gek aan het worden of heb ik dit écht al een keer meegemaakt? Het fenomeen van déjà vu is zonder twijfel één van de vreemdste trekjes van onze hersenen, maar volgens onderzoek is het volkomen normaal.

Hoewel de theorie nog niet definitief is bewezen, zou een nieuw onderzoek kunnen verklaren waarom we déjà vu ervaren. Volgens professor Akira O’Connor dient een déjà vu als een soort kwaliteitscheck van je herinneringen door je hersenen: wanneer je je iets anders herinnert dan wat je je denkt te herinneren, krijg je een déjà vu.

In feite is dit gevoel dus een mini-conflict in je hersenen, wat resulteert in het gevoel dat je iets al hebt gezien, gedaan of meegemaakt. Om dit te bewijzen is er een serie experimenten uitgevoerd waarin het op een kunstmatige manier werd opgeroepen. Participanten hoorden een reeks woorden die met een bepaald concept geassocieerd werden, maar het concept zelf werd niet genoemd. Zo hoorden ze bijvoorbeeld ‘kussen’, ‘bed’, ‘nacht’, maar niet ‘slaap’.

dejavugif

Direct hierna werd ze gevraagd of ze een woord hadden gehoord met een ‘s’ er in, waarop het antwoord unaniem ‘nee’ was. Wanneer de participanten later nog een keer dezelfde vraag kregen, antwoorden ze bijna allemaal dat ze het woord ‘slaap’ hadden gehoord. Ze dachten dat ze dit daadwerkelijk gehoord hadden omdat dit een logische aanvulling zou zijn op hun herinnering. Hun hersenen hebben de herinnering als het ware overgeïnterpreteerd, waardoor er een gevoel van déjà vu werd opgeroepen.

Hersenscans lieten zien dat het meest actieve deel van de hersenen tijdens een deja vu het gedeelte is dat verantwoordelijk is voor besluitvorming. Het gevoel zelf wordt veroorzaakt doordat je hersenen onmiddellijk worden geactiveerd om de inconsistentie te verhelpen, wat resulteert in deze typische sensatie.

Dít gebeurt er met je hersenen als je een orgasme hebt

]]>
Lief! Deze fotograaf maakt prachtige foto’s van verliefde stelletjes in het openbaar http://www.nsmbl.nl/lief-deze-fotograaf-maakt-prachtige-fotos-van-verliefde-stelletjes-in-het-openbaar/ Fri, 26 Aug 2016 08:30:29 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363666 De 29-jarige Franse fotograaf Mikaël Theimer uit Montreal begon pas 2 jaar geleden met het maken van foto’s. Het is duidelijk dat hij een een ongekend talent heeft, want de fotoserie Street Love die hij sindsdien heeft gemaakt – waarin hij intieme momenten van koppels in het openbaar vastlegt – is prachtig!

Het populaire blog Humans of New York inspireerde Mikaël om een zelfde soort iets te doen in de stad waar hij woont. Zonder een daadwerkelijk plan begon hij daarom foto’s te maken van verschillende mensen in Montreal. Een romanticus dat hij is, merkte Mikaël dat hij eigenlijk steeds foto’s maakte van verliefde stelletjes die in het openbaar hun liefde uitten.

f1

Hij gaf zijn fotoserie de toepasselijke naam Street Love. Hij besloot de foto’s in het zwart-wit uit te brengen, zodat kleuren niet de aandacht konden afleiden van waar de foto’s eigenlijk om draaien.

“In a photograph in colour, the important elements are the colours. By removing them, I find it allows the viewer to focus on the action, and that’s usually what my photographs are about. When there are no colours, you can concentrate on finding every little detail of what’s happening in the frame, and I find it brings out the emotions captured in that split second of time.”

Bij het kijken naar Mikaëls foto’s smelten onze harten meteen. Wat een mooie, ontroerende plaatjes! Wil je nog meer zien van deze geweldige fotograaf om bij weg te zwijmelen? Check dan zeker even zijn Instagram-account of zijn website.

Love is an art worth exhibiting — L'amour est un art qui mérite d'être exposé

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

Even the dog seems to think they're cute. — Même le chien a l'air de les trouver cute.

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

More airport love

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

Not my business — Pas mes affaires

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

Happy people tend to stand out of the crowd — Les gens heureux se fondent rarement dans le décor

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

Being chivalrous is sometimes not being the cavalier, but the horse.

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

The kiss on the grass — Le baiser sur l'herbe

A photo posted by Mikael Theimer (@mikaeltheimer) on

]]>
19 boeken geschreven door celebs die wél het lezen waard zijn http://www.nsmbl.nl/19-boeken-geschreven-door-celebs-die-wel-het-lezen-waard-zijn/ Fri, 26 Aug 2016 05:00:28 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363367 Wanneer een celebrity besluit om een boek te schrijven zijn we meestal niet meteen overtuigd dat deze celeb – naast zijn of haar oorspronkelijke talent – daadwerkelijk ook een schrijftalent bezit. Toch zijn er een paar boeken geschreven door celebs die wél de moeite waard zijn om te lezen.

Hieronder vind je een selectie van 19 boeken geschreven door celebrities die eigenlijk best een goed verhaal vertellen. Een hoop zijn autobiografisch, maar je kunt hoe dan ook van allemaal wat leren. Welk boek zouden jullie graag lezen?

1. Year of Yes door Shonda Rhimes. De bedenker van Grey’s Anatomy vertelt in dit hilarische boek hoe overal ja tegen zeggen haar leven veranderde. Als je dit boek hebt gelezen kun je dus niks anders meer zeggen dan yasss!

b1

2. Yes Please door Amy Poehler. In dit boek deelt Amy Poehler verhalen, gedachtes en ideeën over haar leven en het leven in het algemeen. Een boek vol wijze woorden en goede levensmotto’s, dus.

b2

3. One More Thing door B. J. Novak. Een collectie van fictieve verhalen geschreven door de schrijver en regisseur van The Office (waarin hij zelf ook Ryan speelde). Ze zijn allemaal even grappig en tegelijkertijd verbazingwekkend gevoelig.

b3

4. Is Everyone Hanging Out Without Me? door Mindy Kaling. Mindy Kaling geeft de lezers van haar boek een tour door haar leven als redelijk onzeker meisje en deelt haar kijk op romantiek, vriendschap en Hollywood.

b4

5. Gray door Pete Wentz. Een fascinerende roman over het leven van Pete Wentz – bassist van emo-punkers Fall Out Boy – die de donkere kant van de rock ‘n roll wereld onthult.

b5

6. Modern Romance door Aziz Ansari. De komediant vertelt in dit hilarische, doordachte en diepgaande boek over de ups and downs van romantiek in de moderne tijd.

b6

7. Bossypants door Tina Fey. Tina Fey gaat met de billen bloot in dit boek en deelt verhalen uit haar hele leven. Hoe begon ze, en hoe is het om je als vrouw te moeten redden in de mannenwereld van comedy? Tina’s boek is niet alleen enorm inspirerend, maar je zal ook regelmatig in een deuk liggen.

b7

8. Scar Tissue door Anthony Kiedis. Deze autobiografie geeft je een kijkje in het leven van de zanger van de Red Hot Chili Peppers en is een aangrijpend verhaal over de prijs van succes.

b9

9. Just Kids door Patti Smith. Dit boek bevat de memoires van de iconische Amerikaanse zangeres over haar relatie met de in 1989 gestorven fotograaf Robert Mapplethorpe.

b11

10. Girls Walks Into a Bar… door Rachel Dratch. In dit memoir van de Saturday Night Live ster worden de hilarische avonturen vertelt die ze meemaakte tijdens haar vele dates en haar zwangerschap op 43-jarige leeftijd.

b12

11. The Gun Seller door Hugh Laurie. Dit boek is de eerste roman die werd geschreven door Hugh Laurie, en gaat over een voormalig officier die tegen zijn wil in betrokken raakt bij internationale wapensmokkel, terroristen, de CIA, mooie vrouwen en snelle motoren.

b13

12. Moab Is My Washpot door Stephen Fry. Onze held Stephen Fry schreef een boek over de roerige eerste twintig jaar van zijn leven, waarin hij eerlijk is over zijn zwaktes als liegen en stelen.

b16

13. Brunette Ambition door Lea Michele. In haar boek deelt de Glee ster haar ervaringen en tips over beauty, mode, innerlijke kracht en meer.

b18

14. Not That Kind of Girl door Lena Dunham. Lena Dunham schreef dit zeer persoonlijke boek over alle perikelen die hoorden bij haar leven, van verliefdheid tot altijd vijf kilo te zwaar zijn.

b19

15. Dad Is Fat door Jim Gaffigan. In dit enorm grappige boek vertelt de Amerikaanse stand-up comedian over de leuke en minder leuke dingen aan het vader zijn van vijf jonge kinderen.

b20

16. Bouncing Back door Joan Rivers. Joan Rivers beschrijft in dit boek op een pakkende wijze hoe ze ernstige gebeurtenissen in haar leven overkwam, waaronder de zelfmoord van haar man, financiële problemen en de breuk met haar dochter.

b21

17. Choose Your Own Autobiography door Neil Patrick Harris. In deze revolutionaire autobiografie laat de How I Met Your Mother acteur jou zijn leven leiden door je keuzes voor te schotelen die hij in zijn leven moest maken. Bij elke gemaakte keuze mag je dan een ander vervolg verhaal lezen. Eens wat anders, dus.

b28

18. Stories I Only Tell My Friends door Rob Lowe. Dit boek vertelt een grappig en verrassend aangrijpend verhaal over het extreme leven van het tieneridool dat bijna volledig in de schijnwerpers afspeelde.

b31

19. Are You There, Wodka? It’s me, Chelsea door Chelsea Handler. In deze bestseller vind je een aantal hilarische autobiografische verhalen uit het leven Chelsea Handler.

b32 ]]>
Deze vriendinnen laten zien hoe lippenstift staat bij verschillende huidskleuren http://www.nsmbl.nl/deze-vriendinnen-laten-zien-hoe-lippenstift-staat-bij-verschillende-huidskleuren/ Thu, 25 Aug 2016 17:00:04 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363499 Het is een bekend verschijnsel: je leent een lippenstift van een vriendin en vervolgens weet je niet weet hoe snel je de kleur er weer af moet halen. Hoe komt het toch dat dezelfde kleur lippenstift de één zo goed en de ander zo niet kan staan?

Twee slimme vriendinnen uit New York hebben hier iets op gevonden: ze richtten het Instagram-account ‘will it look good on me tho’ op om te laten zien hoe verschillende kleuren lippenstift bij verschillende huidskleuren staan. De getinte Piaget en de lichte Meredith delen hier foto’s van zichzelf terwijl ze veelgebruikte producten van bekende merken dragen. Je kunt zo precies zien hoeveel invloed huidskleur heeft op het resultaat.

Op het account worden allerlei kleuren lippenstift getest; van klassiek rood en nude, tot wat meer gedurfde kleuren als groen, paars en blauw. Daarnaast zijn de foto’s voorzien van heerlijk commentaar van Piaget en Meredith en informatie over de kleur die ze dragen. Natuurlijk is het geen fool proof methode, maar als je twijfelt of een bepaalde kleur je zou staan, kun je er misschien een miskoop mee voorkomen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van lippenstiften die op het account worden getest.

Zo wordt lippenstift dus gemaakt, en het is héérlijk om naar te kijken

]]>
Lena Dunham wil nooit meer gephotoshopt worden en begint goed met lingeriecampagne http://www.nsmbl.nl/lena-dunham-wil-nooit-meer-gephotoshopt-worden-en-begint-goed-met-lingeriecampagne/ Thu, 25 Aug 2016 14:51:57 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363702 Er zijn een heleboel celebrities die geen moeite hebben met een beetje photoshop hier en daar voor strakkere billen en grotere borsten. Lena Dunham is er echter helemaal klaar mee, nadat ze in een fotoshoot voor het Spaanse blad Tentaciones haar eigen lichaam niet meer terug herkende.

Awkward genoeg bleek dat Tentaciones helemaal niet zo veel had gephotoshopt en deelde de onbewerkte en de bewerkte foto’s met Lena. Door dit misverstand heeft Lena besloten dat er nooit meer een foto van haar lichaam geretoucheerd mag worden. “I don’t recognise my own fucking body anymore and that’s a problem.”
lena

Lena maakt haar woorden gelijk waar door samen met mede Girls-actrice Jemima Kirke een lingeriecampagne te doen voor het merk Lonely. Lonely maakt nooit gebruik van Photoshop en het merk aspireert dan ook om vrouwen op een andere manier vast te leggen dan waarop we vrouwen normaal in de media zien. Gewoon zoals vrouwen er in het echte leven uit zien dus; zónder photoshop.

“Instead of being objectified, the women who participate in these campaigns – in this case, Lena and Jemima – are empowered and exhibit real beauty that will hopefully help women everywhere feel a little more liberated.” Bekijk hieronder de foto’s.

Lena Lonely Lena Lonely

Wij kunnen alleen maar zeggen dat dit een hele goede start is van Lena’s statement. Meer zien van Lena Dunham? Op haar Instagram deelt ze ook foto’s waarvoor ze absoluut geen moeite doet om een vetrolletje hier en daar of wallen onder haar ogen te verbergen. You go girl!

]]>
Deze baby wordt in de schattigste cosplay outfits gehesen wanneer ze slaapt http://www.nsmbl.nl/deze-baby-wordt-in-de-schattigste-cosplay-outfits-gehesen-wanneer-ze-slaapt/ Thu, 25 Aug 2016 14:00:55 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363696 Het in slaap krijgen van een baby, precies wanneer je dat wil, lijkt ons nou niet bepaald de makkelijkste taak van kersverse ouders. Toch bewijst fotografe Laura Izumikawa Choi dat je je baby niet alleen in slaap kunt krijgen, maar ook nog eens slapend kunt vastleggen in wel 50 verschillende cosplay outfits. En dat terwijl dochterlief gewoon verder droomt.

Op haar Instagram-account deelt Laura de resultaten van de te schattige verkleedpartijtjes. En die zijn het risico om baby Joey Marie wakker te maken helemaal waard. Zie hieronder een selectie van de allerliefste foto’s.

Een zeemeermin
mermaid

Han Solo uit Star Wars
hansolo

Een sushi meester
sushimaster

Garth Algar uit Wayne’s World
garthalgar

Een Olympische zwemmer
olympicswimmer

Eleven uit Stranger Things
eleven

Sia
sia

Slash van Guns N’ Roses
slash

Jon Snow uit Game of Thrones
jonsnow

Als (Koreaanse) spa-bezoeker
koreanspa

Een melkmeisje
milkmaid

Finding Dory
findingdory

Sushi
sushi

Disney’s Ariel
ariel

Goku uit Dragon Ball Z
goku

Een Nigeriaanse baby
nigerian

Tarzan
tarzan

Beyoncé
beyonce

The Karate Kid
karatekid

Een ninja
ninja

Pikachu
pikachu

Skrillex
skrillex

Furiosa uit Mad Max
madmax

Een viking
viking

Een mechanicus
mechanic

Het Vrijheidsbeeld
statueofliberty

D.M.C. (Run-D.M.C.)
rundmc

Een Hawaïaans meisje
hawaii

Maria uit The Sound of Music
soundofmusic

Een cheerleader
cheerleader

Een fitgirl
exercise

Een tovenaar
wizard

Een voetbalfan
soccerfan

Een medewerker van In-N-Out Burger
hamburger

Disney’s Assepoester
cinderella

Deze papa maakt de meest geweldige foto’s van zijn baby via Snapchat

]]>
NSMBL nam een kijkje in sphynx-kattencafé KatDeau in Hengelo http://www.nsmbl.nl/nsmbl-nam-een-kijkje-in-sphynx-kattencafe-katdeau-in-hengelo/ Thu, 25 Aug 2016 12:40:36 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363622 Afgelopen weekend opende het allereerste naaktkattencafé van Nederland! Het paradijsje KatDeau is volledig uit eigen financiering opgezet door Dominique Mulder en NSMBL was er natuurlijk bij om al dit plezier vast te leggen.

katdeasuxx katdeau6 katdeau

Het verschil tussen andere kattencafés en KatDeau merken we meteen; naaktkatten zijn over het algemeen zeer aanhankelijk, en daardoor ook speelser en socialer. Zodra we het café binnenstappen, komen de donzige katjes meteen op ons af om te knuffelen.

Zo’n sphynx is immers niet vollédig haarloos: dit ras heeft een super fijne, zachte laag haartjes die niet direct zichtbaar is, maar de katten juist heel knuffelbaar maakt.

katdeau1 katdeauuu katdeauux

Bij KatDeau mag je maximaal twee uur lang knuffelen met de katten onder het genot van koffie met wat lekkers of een lunch. Je kunt hier reserveren, de entree is gratis! Verder kun je er ook terecht voor cadeau’s zoals mokken, kaarten en kleding.

katdeauxxxx katdeau12

In het kattencafé wonen tot nu toe vier katten afkomstig van erkende fokkers in Nederland: Borrel, Nootje, Cashew en Pretzel. De jongste is momenteel 17 weekjes en de oudste drie jaar!

katdeauxxd katdeauxx katdeauxds katdeau8

Website // Facebook

Anniksweg 31, Hengelo
Telefoon: 0631952395

Openingstijden (maak wel een reservering!)
Donderdag: 18:00 – 21:30
Vrijdag & zaterdag: 09:30 – 18:00
Koopzondagen: 09:30- 18:00

NSMBL nam een kijkje in kattencafé Mispoes in Den Bosch

]]>
Bekijk hier Selena Gomez’ allereerste auditie voor Disney – op 11-jarige leeftijd http://www.nsmbl.nl/bekijk-hier-selena-gomez-allereerste-auditie-voor-disney-op-11-jarige-leeftijd/ Thu, 25 Aug 2016 11:30:51 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363689 De kans is groot dat je op 11-jarige leeftijd nog lang niet bezig was met wat je later wilde worden, buiten dolfijnentrainer of mode-ontwerpster worden dan. Een jonge Selena Gomez zette daarentegen al een knap staaltje acteerwerk neer tijdens haar eerste auditie voor Disney.

Schermafbeelding 2016-08-25 om 13.01.25

Hoewel we Selena Gomez nu vooral kennen als zangeres, begon ze haar veelbelovende carrière natuurlijk met acteren. Vóór haar auditie voor Disney, die uiteindelijk leidde tot haar doorbraak met Wizards of Waverly Place, had ze al een rol in de kinderserie Barney & Friends. Best wel indrukwekkend, toch? Wacht maar tot je de video van haar eerste auditie ziet, waarin ze zelfverzekerd en in een té schattige poncho haar tekst opleest als een pro.

Dit 5-jarige meisje kopieert looks van celebs als Kylie Jenner en Selena Gomez

]]>
Dit meisje vond haar crush uit de metro terug via social media en nu daten ze http://www.nsmbl.nl/dit-meisje-vond-haar-crush-uit-de-metro-terug-via-social-media-en-nu-daten-ze/ Thu, 25 Aug 2016 10:06:43 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363203 Het is net een sprookjesverhaal uit de 21e eeuw: dit meisje nam een foto van een hottie tijdens een ritje in de metro, en vond hem toevallig terug door de foto te delen op social media.

koppel 4

Toen Lethycia Jesus in de metro van Sao Paulo een glimp opving van Gabriel Carmo en zijn onweerstaanbare bos krullen had ze een instant crush op hem. Echter was Lethycia een beetje verlegen en durfde ze haar liefde op het eerste gezicht niet direct aan te spreken. Wat ze wél deed, was stiekem een foto van hem nemen. Later deelde Lethycia de foto op haar Facebook-account met een oproepje om de jongeman te vinden:

“Line 11 Coral, direction Luz, time 13:40, I’m totally in love. If you see him, tell me in the comments.”

koppel 2

Binnen een paar uur kreeg haar bericht 14.000 likes en meer dan 3.000 comments. Een Facebook-gebruiker herkende Gabriel en stuurde Lethycia een link door van zijn Facebook-profiel in de hoop de twee te koppelen. Blijkbaar viel Lethycia ook bij Gabriel in de smaak, want de twee zijn ondertussen op een paar dates geweest en deelden foto’s hiervan op Facebook.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien moeten wij ook maar eens stiekem een foto maken als we een hete man zien in de metro. Je weet maar nooit wat ervan kan komen.

koppel 6 koppel 5 koppel 3 koppel 1 ]]>
22 situaties die iedereen die in de bediening werkt zal herkennen http://www.nsmbl.nl/22-situaties-die-iedereen-die-in-de-bediening-werkt-zal-herkennen/ Thu, 25 Aug 2016 09:35:16 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363581 Hoewel het heel gezellig kan zijn om in de horeca te werken – hallo after work borrel met gratis drankjes – is het niet altijd even makkelijk of dankbaar werk.

Naast het feit dat je moet dealen met gasten die allemaal dezelfde grapjes maken, zijn er ook nog gasten die van alles van je vragen maar geen één cent fooi achterlaten.

Hier vind je 25 hinderlijke situaties die iedereen die in de bediening werkt weleens heeft meegemaakt. Wees de volgende keer dus maar extra lief tegen degene die jou bedient.

b9 b11 b19 b21 b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b13 b15 b17 b18 b20 b22 b25 b23 b12 b24 ]]>
Hi, boobies! Kim Kardashian laat weer eens niéts aan de verbeelding over http://www.nsmbl.nl/hi-boobies-kim-kardashian-laat-weer-eens-niets-aan-de-verbeelding-over/ Thu, 25 Aug 2016 08:37:56 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363626 We hebben met z’n allen behoorlijk veel van Kim gezien, maar toch weet ze ons altijd wel weer een beetje te choqueren. Mevrouw Kardashian-West was vorige week op vakantie in een luxeparadijsje in Punta Mita, Mexico, en gaf ons wederom niet de kans om te gissen hoe alles er nou onder die kleding uitziet.

Van het meest minuscule stringetje dat we ooit in ons leven hebben gezien (hoe blijft dat op z’n plek?) tot een extreem doorzichtige top, die Kim zonder schaamte rondom vrienden en personeel droeg: de 35-jarige heeft onze aandacht weer te pakken.

#kimkardashian in Punta Mita, Mexico last week!

A photo posted by KuwtKardashians and Jenners (@kuwtkjen) on

Kim out in Punta Mita, Mexico last week 👅🍼 #KimKardashian

A photo posted by Khloé Kardashian (@khloekardasshian) on

👀

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Alle foto’s zien? Je vindt ze hier.

]]>
Volgens onderzoek kan het helemaal geen kwaad om een tijdje single te zijn http://www.nsmbl.nl/volgens-onderzoek-kan-het-helemaal-geen-kwaad-om-een-tijdje-single-te-zijn/ Thu, 25 Aug 2016 05:30:53 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363418 Natuurlijk hebben we geen onderzoek nodig om ons te vertellen dat het oké is om single te zijn. Soms staat het vinden van iemand om je leven mee te delen gewoon niet bovenaan je prioriteitenlijstje en geniet je met volle teugen van the single life. En gelijk heb je.

Hoewel het hebben van een relatie hartstikke fijn kan zijn, heeft het niet hebben van een partner óók zo z’n voordelen. Neem nou bijvoorbeeld het feit dat je precies kunt doen waar je zelf zin in hebt en dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Naast dat dit soms precies is wat je nodig hebt in je leven, zou je hierdoor volgens een recent onderzoek ook nog eens meer persoonlijke groei doormaken. Pretty great, right?

single-research

Volgens de onderzoekster werd het tijd dat de voordelen van het single-zijn eens onder de loep werden genomen, zeker nu steeds meer mensen de solo weg inslaan. Ze concludeert dat mensen die hun single status omarmen veerkrachtiger zijn, beter weten wat ze willen en zich comfortabeler voelen in hun eigen gezelschap. Daarnaast vond ze dat ze meer gedreven en zelfvoorzienend zijn, waardoor ze zich minder snel laten beïnvloeden door negatieve emoties.

Het is natuurlijk niet zo dat mensen met een relatie niet over deze eigenschappen beschikken, maar een tijdje single zijn kan dus helemaal geen kwaad. Hoewel het misschien meer op een emotionele achtbaan lijkt als je net uit een relatie komt, zul je er op de lange termijn waarschijnlijk alleen maar evenwichtiger van worden. Mocht je dus ooit lastige vragen krijgen, dan kun je dit onderzoek er altijd even bijhalen.

En anders kun je één van deze tactieken eens proberen:

28 briljante antwoorden op de vraag waarom je nog stééds single bent

]]>
25 subtiele manieren om je liefde voor Pokémon tot uiting te brengen http://www.nsmbl.nl/25-subtiele-manieren-om-je-liefde-voor-pokemon-tot-uiting-te-brengen/ Wed, 24 Aug 2016 17:00:24 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363336 Pokémon Go brengt mensen samen, zorgt ervoor dat we voldoende lichaamsbeweging krijgen en is ook nog eens heel erg verslavend. De populaire app heeft onze liefde voor Pokémon weer opnieuw aangewakkerd en dat mag iedereen weten.

Met deze 25 unieke accessoires breng je je liefde voor Pokémon tot uiting, ook als je een keer níet op je telefoon zit. Gotta catch ’em all!

The Solid Factory (€11,32)
pokemon1 Love x Mug (€13,90)
pokemon2 The Singing Stoat (€17,32)
pokemon3 Madhouse Vinyl (€7,24)
pokemon27 Player No 2 (€4,20)
pokemon5 The Cheeky Doormat (€36,22)
pokemon6 Flamerries (€8,60)
pokemon7 Thirsty Creek Ranch (€3,17)
pokemon8 Jacks Posters (€12,49)
pokemon9 Rockshore Accessories (€4,54)
pokemon10 Paper Plane (€11,74)
pokemon11 After Images (11,76)
pokemon12 Hachi Corp (€16,30)
pokemon13 Live Loud Studios (€8,15)
pokemon28 Dida Metals (€34,31)
pokemon15 Bubbly Tea Shop (€4,53)
pokemon16 Geek & Freak (€45,27)
pokemon17 Case Magics (€10,86)
pokemon18 3D Print Jess (€7,24)
pokemon19 Les Fugitives (€12,00)
pokemon20 When Adam Met Eve (€17,32)
pokemon22 Treats Buy Terri (€31,69)
pokemon23 Korey E Burns (€27,16)
pokemon24 Fantasmagory (€8,15)
pokemon25 Original Mermaid Store (€14,34)
pokemon26 ]]>
20 x de lekkerste saladerecepten waar je wél vol van blijft http://www.nsmbl.nl/20-x-de-lekkerste-saladerecepten-waar-je-wel-vol-van-blijft/ Wed, 24 Aug 2016 15:30:30 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363157 Salades zijn natuurlijk een uitstekende keuze voor onze poging tot gezond eten, maar helaas zijn ze niet altijd even vullend. Hierdoor krijgen we al snel weer trek en is die pot Nutella achterin in ons keukenkastje toch niet veilig meer. Daarom bij dezen: 20 lekkere salades vol groenten en granen, die je wél lang een voldaan gevoel zullen geven.

Naast de ondertussen welbekende quinoa zijn er ook een heleboel andere graansoorten die je kunt gebruiken in je salade. Wat dacht je bijvoorbeeld van farro of freekeh? Beide hebben een lekkere, nootachtige smaak en zijn super voedzaam. Enjoy!

1. Couscoussalade met pompoen en cranberry.

g16

2. Tarwesalade met bloedsinaasappel, feta en rode ui-vinaigrette.

g17

3. Quinoasalade met gegrilde halloumi.

g18

4. Tarwesalade met vijgen en rode ui.

g19

5. Quinoasalade met avocado, limoen en dille.

g20

6. Farrosalade met aubergine, gekarameliseerde ui en walnoten-vinaigrette.

g1

7. Griekse quinoasalade.

g2

8. Mexicaanse quinoasalade.

g3

9. Farrosalade met geroosterde bloemkool, feta en avocado.

g4

10. Mediterraanse farrosalade met kip.

g5

11. Griekse quinoasalade met limoen en kruiden.

g6

12. Thaise quinoasalade.

g7

13. Kruidige gerstsalade met paddestoelen.

g8

14. Quinoasalade met chipotle kip en limoen.

g9

15. Bulgursalade met bloemkool, zoete aardappel en limoendressing.

g10

16. Quinoasalade met geroosterde bloemkool, kikkererwten en jalapeño-limoendressing.

g11

17. Mediterraanse farrosalade.

g12

18. Mexicaanse quinoasalade met sinaasappel-limoendressing.

g13

19. Sorgosalade met kerstomaatjes en rucola.

g14

20. Freekehsalade met geroosterde boerenkool en witte kool.

g15 ]]>
Namasdrake: dit is de Drake-yogales waar je altijd al op hebt gewacht http://www.nsmbl.nl/namasdrake-dit-is-de-drake-yogales-waar-je-altijd-al-op-hebt-gewacht/ Wed, 24 Aug 2016 14:03:13 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363497 Wil je graag beginnen met yoga, maar trek je dat zweverige gedoe niet zo? In LA is nu de yoga-les van onze dromen: Namasdrake, de yoga-les die volledig om je Champagne Papi draait.

Nee, hier doe je geen oefeningen onder begeleiding van een Boeddha-cd van de Tuinen, maar gewoon op je favoriete Drake jams.

Oprichter Paul Scheider vertelt waarom Drake de perfecte match is voor yoga: “He’s so sensitive, but at the same time has these really hard hip-hop songs… it’s like the yin and yang of yoga.” Helemaal mee eens, Paul.

Hier in Nederland zijn zulke lessen nog niet te volgen, maar hopelijk duurt dat niet lang meer! Ondertussen kun je dit natuurlijk gewoon thuis op je yogamatje nabootsen.

Namasdrake Yogi's. See you in a couple hours. We will have a few tix available at the door so get there early!

A photo posted by Drake Yoga (@namasdrake) on

]]>
30 outfit ideeën voor als het eigenlijk te warm is om kleding te dragen http://www.nsmbl.nl/30-outfit-ideeen-voor-als-het-eigenlijk-te-warm-is-om-kleding-te-dragen/ Wed, 24 Aug 2016 13:41:12 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363477 Op één van de mogelijk laatste echte zonnige dagen van het jaar, wil je natuurlijk het liefst in zo min mogelijk kleding in een park of aan het water vertoeven. Als je de pech hebt dat je de hele dag binnen zit, dan is een kledingcrisis je vast niet bespaard gebleven.

Hierbij 30 ideeën voor luchtige, stijlvolle tot sexy outfits om de hitte in te trotseren. Maar vergeet vooral niet te genieten; die garantie voor het dragen van je zomergarderobe staat niet bepaald vast.

How To Wear: 5 x de leukste zomerse budget-jurkjes

]]>
Deze bruid heeft een inspirerende boodschap voor bruiden van alle maten http://www.nsmbl.nl/deze-bruid-heeft-een-inspirerende-boodschap-voor-bruiden-van-alle-maten/ Wed, 24 Aug 2016 10:54:41 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363438 Callie Thorpe begon ooit haar modeblog omdat ze behoefte had aan een plek die helemaal vrij is van body shaming. Met haar blog wil ze vrouwen inspireren om te genieten van mode en te dragen wat ze willen. En wanneer is deze boodschap nu relevanter dan op je trouwdag, als je in een prachtige outfit naar het altaar loopt onder het toeziend oog van al je vrienden en familie?

Ter gelegenheid van haar bruiloft plaatste ze daarom een inspirerende boodschap op haar Instagram-account, waarin ze iedere bruid aanspoort om van haar lichaam te houden, ongeacht welke maat ze heeft:

“I never dreamed I would wear a dress like this, I used to think that I would never get married until I was thin. There were even times I doubted myself thinking I would be too self conscious to wear it. But As you grow older and you surround yourself with the right people, you begin to realise that what you look like doesn’t really matter to those that love you. Dan has loved me at all different sizes and on the day of the wedding when I walked into the room he turned and teared as I walked towards him, he looked at me like I was magic.

So I would like to say this one thing to brides to be everywhere, plus size or not. Do not feel you have to change yourself or your size to be happy on your wedding day, your partner loves you for who you are, not just what you look like. You are deserving of happiness no matter what your size, and you will still be the most beautiful person in the room next to your love because you will be glowing with the love you have for each other. The happy ending is for everyone so please, please let yourself have it.”

Zelf zag ze er prachtig uit in haar champagnekleurige trouwjurk inclusief sleep en sluier, die volgens Callie zelf liefde op het eerste gezicht was. Ondanks haar prachtige boodschap zijn er echter nog steeds mensen die wel een lesje body positivity kunnen gebruiken, maar ook voor hen had ze de perfecte comeback klaar. Go, girl! Scroll naar beneden voor meer foto’s van de bruiloft van Callie en Dan.

“First of all, you are prejudiced if you think that people of all sizes can’t find love or happiness when you are fat – it’s not true, and if you think other wise you are shallow and I feel sorry for you.
Second of all, fat shaming has been proven to be ineffective way of helping people lose weight. And finally the only person that should be worrying about my health is myself and my husband.”

Bekijk hier meer foto’s van Callie’s prachtige bruiloft:

Pretty: deze blogger verzamelde de 100 mooiste foto’s van plussize bruiden

]]>
10 x de mooiste designertassen om jouw basic outfit mee af te maken http://www.nsmbl.nl/10-x-de-mooiste-designertassen-om-jouw-basic-outfit-mee-af-te-maken/ Wed, 24 Aug 2016 10:54:06 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=362538 Of je er nu direct budget voor hebt of weet dat je later je droomexemplaar gaat bemachtigen: designertassen dromen we allemaal wel van. Een exclusief en kwalitatief gemaakte tas kan je outfit volledig ophemelen, of je nu in high-street ketens gehuld bent of wat kleinere merken draagt.

Zelfs de meest basic outfit van een t-shirt en jeans transformeert direct in een ‘finished look’ in combinatie met de juiste eyecatcher, zoals de vele modellen die tijdens Fashion Week op straat worden vastgelegd alsmaar bewijzen. En laten we eerlijk wezen: zo’n tas gaat ook vele jaren – tot zelfs decennia – langer mee dan een goedkoop exemplaar.

Hoewel het de investering in veel gevallen waard is – tassen van bijvoorbeeld Chanel stíjgen zelfs in waarde – kan zo’n droomtas toch nog een behoorlijk prijskaartje dragen… En dat vinden we wat minder leuk. Gelukkig bestaan er tegenwoordig een heleboel gecertificeerde webshops die de mooiste tweedehands designertassen verkopen voor een prikkie, zonder dat je je hoeft af te vragen of je de verkoper wel kunt vertrouwen.

Als je het graag voor alle zekerheid zo dicht mogelijk bij huis zoekt, kunnen we The Next Closet hiervoor aanraden. Dit is een volledig Nederlandse marktplaats met Nederlandse verkopers, die allemaal op echtheid gecontroleerd worden. Zo kun je met een gerust hart een tweedehands designer item aanschaffen; items met een Premium logo worden daarnaast binnen 24 uur verzonden en kunnen gewoon geretourneerd worden als ze toch niet bevallen.

En omdat we zelf ook gek zijn op een beetje window shoppen, hebben we alvast onze eigen favorieten voor je geselecteerd…

 

1. Alexander Wang
Edgy, maar inmiddels toch echt een klassieker: de Rockie van onze geliefde Alexander Wang. Deze uitvoering is ook nog eens een limited edition. Nieuwprijs: €760 // TNC-prijs: €470

1-tnc-alexanderwang

2. Jimmy Choo
De Rosalie bag van Jimmy Choo is een ultiem, tijdloos model. Dit exemplaar is van zwart leer met gouden hardware en slechts één keer gedragen. Nieuwprijs: €1.050 // TNC-prijs: €299

2-tnc-jimmychoo

3. Chanel
De klassieker der klassiekers: de 2.55 van Chanel in medium formaat. Hoewel zwart natuurlijk bij álles past, is het wel zo leuk een dergelijke tas in een echt unieke kleur aan te schaffen (and a little bit of pink never hurt nobody). De prijs voor de tas ligt hoger dan andere merken, maar z’n waarde zal hij dan ook niet verliezen. TNC-prijs: €3.550

3-tnc-chanel

4. Rebecca Minkoff
Rebecca Minkoff staat bekend om de ideale mix van trends en moderne classics en ook de Hudson sluit daar goed bij aan. Niet alleen mooi, maar ook nog eens super praktisch. TNC-prijs: €200

4-tnc-minkoff

5. Louis Vuitton
Nog zo’n tas die tweedehands aangeschaft z’n waarde niet zal verliezen en daarnaast overal bij past: de Noe bucket bag van Louis Vuitton. Het is een model waar een heleboel in past en daarnaast casual genoeg is voor een alledaagse look. TNC-prijs: €399

5-tnc-vuitton

6. Chanel
Omdat we nooit genoeg naar Chanel kunnen staren: deze koraalkleurige knapperd met Chanel’s favoriete bloem: de camelia. De tas heeft rechte ‘chocolate bar’ stiksels in plaats van het typische diagonale motief en is gemaakt van boterzacht leer. TNC-prijs: €2.350

6-tnc-chanel

7. Céline
Studs hebben natuurlijk een bepaalde edge, maar in de juiste verhouding zijn ze super stijlvol; zo bewijst dit eenvoudige maar luxe model van Céline. Nieuwprijs: €850 // TNC-prijs: €375

7-tnc-celine

8. Alexander Wang
De Kirsten bag is een echte eye-catcher met z’n vele riempjes en verschillende materialen. Dankzij de zachte kleur lijkt ie toch vrijwel overal bij te passen, wat hem een plekje in deze lijst heeft bezorgd! Nieuwprijs: €860 // TNC-prijs: €400

8-tnc-alexanderwang

9. Etro
Een weekender is ideaal wanneer je vaak een weekendje weg gaat, maar natuurlijk ook uitermate geschikt als je dagelijks veel spullen mee moet slepen. Dit exemplaar van Etro heeft een geheel eigen, unieke uitstraling, maar is toch neutraal genoeg om bij iedere outfit te passen. Nieuwprijs: €600 // TNC-prijs: €200

9-tnc-etro

10. Lanvin
En om even af te sluiten met een knal(kleur): deze prachtige flap-bag van Lanvin, gemaakt van fuchsia suède, met een magnetische drukknoop. Wedden dat je niemand tegenkomt met dezelfde tas, maar wel overladen wordt met complimentjes? Nieuwprijs: €1.475 // TNC-prijs: €1.075

10-tnc-lanvin

Geïnspireerd geraakt en wil je meer zien? Hier vind je nog een héleboel meer tassen.

]]>
Dit zijn de best betaalde actrices van 2016 en J-Law staat op nummer één http://www.nsmbl.nl/dit-zijn-de-best-betaalde-actrices-van-2016-en-j-law-staat-op-nummer-een/ Wed, 24 Aug 2016 09:47:17 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363422 Gisteren heeft Forbes haar jaarlijkse lijst met de tien best betaalde actrices van het afgelopen jaar bekend gemaakt. En – tromgeroffel – Jennifer Lawrence staat voor de tweede keer op rij op nummer één!

Volgens Forbes heeft J-Law het afgelopen jaar wel 46 miljoen dollar verdiend. Een knap staaltje werk, wat ze vooral te danken heeft aan haar rol als Katniss Everdeen in de laatste film van The Hunger Games serie. De actrice heeft ook een voorsprongetje gekregen op de rest door haar rol in de film Passengers, die later dit jaar uitkomt.

jlawgeld

Hoewel Lawrence het afgelopen jaar 6 miljoen dollar minder verdiende dan het jaar ervoor, is ze nog steeds untouchable. De nummer twee op de lijst – Melissa McCarthy – verdiende namelijk 33 miljoen dollar door haar rol in Ghostbusters – wat 13 miljoen minder is dan Lawrence’s salaris!

Om de top vijf van het lijstje nog even af te maken: Scarlett Johansen staat op nummer drie met 25 miljoen dollar, Jennifer Anniston op nummer vier met 21 miljoen dollar en de Chinese actrice Fan Bingbing op nummer vijf met 17 miljoen dollar. De andere actrices die in de top tien staan zijn Charlize Theron, Mila Kunis, Amy Adams, Julia Roberts en Bollywood actrice Deepika Padukone.

Wat een bedragen, dames. Je zou het maar op je bankrekening hebben staan. Des te meer reden om van Jennifer Lawrence te houden, aangezien deze beauty ondanks haar enorme bankrekening nog steeds lekker down to earth is.

De beauty-transformatie van Jennifer Lawrence in 26 foto’s

]]>
Wat een verschil! Fotografe maakt foto’s van mensen in de ochtend en avond http://www.nsmbl.nl/wat-een-verschil-fotografe-maakt-fotos-van-mensen-in-de-ochtend-en-avond/ Wed, 24 Aug 2016 08:54:16 +0000 http://www.nsmbl.nl/?p=363253 Iedere fotograaf wil graag iets unieks vastleggen met foto’s. Bij Barbara Iweins uit Brussel is dat om mensen in hun meest kwetsbare staat laten zien, en dit doet ze door mensen in de ochtend én avond te fotograferen.

Om precies te zijn neemt de fotografe een foto van haar modellen om 7 uur ‘s ochtends en om 7 uur ‘s avonds. Met dit project wilt ze het verschil laten zien tussen een gezicht dat nog een onbeschreven blad is en een gezicht dat is beïnvloed door de emoties en impressies van die dag. En natuurlijk een beetje make-up.

Volgens Barbara zijn mensen in de ochtend – wanneer ze nét wakker worden – het meest kwetsbaar, omdat ze dan uit een soort droomwereld ontwaken. Ze vertelt dat ze door het nemen van een foto van mensen op dit tijdstip het idee heeft dat ze een speciaal moment vastlegt dat eigenlijk niet van haar is.

“The only moment of the day when a person doesn’t have any ‘control’ is the moment when a person opens [their] eyes for the first time. I always adored this ‘fighting’ moment when our conscious gets out of the irreality of dreams to face reality. It’s the first time of my life where I have the impression I am stealing something which doesn’t belong to me.” Na het zien van Barbara’s foto’s snappen we wat de fotografe bedoelt. Erg bijzonder om te zien, vinden wij!

Awesome: Deze fotograaf combineert foto’s voor een optische illusie

]]>