Fashion

Giveaway Monday: Win 3 x SUITSUIT® Fabulous Fifties koffer t.w.v. €417

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat we samen met SUITSUIT®, hét fashionlabel voor reislustige fashionista’s, een trip rondom de wereld aan het maken zijn om de internationale fashion weken te bezoeken. Daar horen natuurlijk de beste koffers bij, en aangezien we jullie graag digitaal mee op reis nemen, kan je vanaf nu iedere week te gekke koffers van SUITSUIT® winnen op NSMBL. Zodat je zelf een modieuze reis kunt maken naar bijvoorbeeld New York, Londen, Milaan of Parijs.

Soms is het fijn om eventjes de modegekte tijdens fashion week seizoen te ontsnappen. De mogelijkheid om na New York en Londen een bezoek te brengen aan het Italiaanse Comomeer was dan ook meer dan welkom. Niet geheel zonder modelink natuurlijk, want tijdens deze reis mochten we de altijd prachtige Rosie Huntington-Whiteley kort ontmoeten, die daar ook was voor de 150ste verjaardag van Martini (daarover later meer). Natuurlijk namen we ook tijdens deze trip een nieuwe SUITSUIT® koffer mee, en we moeten het toegeven: dit exemplaar is werkelijk een van onze favorieten. Uitgevoerd in de kleur lila en daarom geheel in stijl van de trends die we momenteel spotten op alle grote catwalks. En zeg nou zelf: hoe leuk om je hiermee als een echte Italiaanse door de smalle straatjes van Como te wanen? Vandaag geven we maar liefst drie exemplaren van de SUITSUIT® Fabulous Fifties koffer (formaat tourister) weg, t.w.v. €139 per stuk.

suitsuit-fabulous-fifties

Fabulous Fifties

De Fabulous Fifties collectie is zonder twijfel een van de meest populaire koffer ontwerpen die op SUITSUIT® te vinden is. De collectie is geinspireerd door retro vormen en kleuren, die vooral terug komen in drie unieke pasteltinten die enorm populair waren in de jaren ’50. Het leuke aan deze collectie is dat de koffers net een ander formaat hebben dan andere SUITSUIT® koffers, waardoor je dus een uniek stuk te pakken hebt. Ook het SUITSUIT® logo is anders (denk aan een chroomuitvoering) en de handvaten zijn crème wit, net als de binnenzijde van de koffer. Voor wie dol is op schattige en girlie details: in de koffer vind je een bijpassende toilettas (super handig) én een speciale schoenensectie waar je je favoriete hakken makkelijk in kunt opbergen. Klik hier voor specifieke informatie over deze koffer, inclusief afmetingen en capaciteit. Hieronder vind je alvast een impressie van onze reis door Comomeer met deze fijne koffer. Met zo’n mooie omgeving is het natuurlijk vanzelfsprekend iedere vijf minuten te stoppen om van het uitzicht te genieten (en te Instagrammen). Klik op de foto’s om deze te vergroten.

IMG_9162

Hoe doe je mee?
1. Like NSMBL hier op Facebook
2. Like SUITSUIT® hier op Facebook
3. Volg SUITSUIT® hier op Instagram (username: SUITSUIT_)
4. Laat hieronder door middel van een reactie weten waarom jij de koffer zou willen winnen. De winnaars krijgen 7 oktober bericht.