Food

Halleluja! Binnenkort opent er een avocado-restaurant in Amsterdam

Als jij een echte avocadofanaat bent, dan hebben we nu op de valreep van 2016 nog een nieuwtje waar je hart vast en zeker sneller van gaat kloppen. In februari zal er namelijk een heus avocado-restaurant genaamd The Avocado Show openen in de hoofdstad van ons land.

Dit fantastische idee is afkomstig van drie vrienden die – net als wij – een enorme voorliefde hebben voor eten en avocado’s: Julien Zaal, Ron Simpson en chef Jaimie van Heije.

In werkelijk alle gerechten zal onze geliefde avocado verwerkt zitten. De drie vrienden zijn nu nog druk bezig met het samenstellen van de menukaart, maar ze zeggen dat ze geen tekort hebben aan inspiratie:

“We verzamelen heerlijke recepten van avocadoburgers, avocadoroomijs, chocosmoothies met avocado, gepaneerde avocadofrietjes: je kunt blíjven experimenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze enige spelregel is dat ergens avocado in moet zitten. Als je ervan houdt, zal je in ons restaurant erg gelukkig worden.”

😱Who wants to try this yummy avocadobun? 📸 @fooddeco #theavocadoshow #avocado #amsterdam

A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on

De heren hebben vooralsnog het plan om in het restaurant ontbijt, lunch én diner te serveren, maar een late night dinner behoort ook tot de opties. Mocht je ‘s nachts – wellicht na een paar glaasjes wijn – nog trek hebben, dan kun je bij The Avocado Show dus zonder schuldgevoel toegeven aan je cravings.

Ron ziet het al helemaal voor zich: “Nou, ík heb om twee uur ‘s nachts geen zin in een avocadosalade, maar bijvoorbeeld wel in een burger met avocado. En dan op een fijne plek in plaats van onder een felle tl-lamp. Dat kan dus binnenkort bij ons.”

De deuren van deze avocadohemel zullen openen in de mooie buurt van De Pijp in Amsterdam. Wij staan nu al te popelen.

10 x Lekkere en gezonde gerechten met avocado