NSMBL giveaway Dag 4: Win een Fashion High Tea bij Hotel De L’Europe

Welke vrouw is niet dol op een high tea? Heerlijk een hele middag aan de thee, terwijl je daarnaast geniet van de meest lekkere hapjes, broodjes en niet te vergeten zoetigheden. Vandaag verloten we maar liefst 2 x een Fashion High Tea bij Hotel De L’Europe in Amsterdam.

Deze high tea (t.w.v. €44 per persoon) wordt dagelijks tussen 15.00 uur en 18.00 uur geserveerd in de prachtige Promenade hal van Hotel De L’Europe. Deze Promenade is een stijlvolle en moderne interpretatie van de traditionele Britse theesalons, dus hoe leuk om dit een keer zelf mee te maken.

Wat je kunt verwachten?

The Art & Fashion Afternoon Tea – by Jeroen Goossens


Pure verwennerij en extase… een Engelse Afternoon Tea met unieke handgemaakte design patisserie, in wonderbaarlijke kleuren
en vormen door Europa’s top patissier Jeroen Goossens. Je zult je ogen uitkijken, niet alleen vanwege het uitzicht (Amstelrivier), maar ook vanwege de te leuke hapjes die hier worden geserveerd. Denk aan heerlijke broodjes, goddelijke scones en natuurlijk modieuze hapjes zoals een gebakje in de vorm van een Louis Vuitton tasje. We willen niet teveel verklappen, maar we weten zeker dat je een middagje in dit prachtige hotel nooit meer zal vergeten. Doe je snel mee?