Love & Life

Summer Giveaway #1: 6 maanden Personal Body Plan + extra’s t.w.v. €766

Ben jij nog niet helemaal zomerklaar? We’ve got your back! NSMBL geeft de komende weken namelijk iedere dag te gekke prijzen weg om helemaal voorbereid het zomerseizoen in te gaan. Laat die zomerkriebels maar vast komen!

Dagelijks verschijnt er om 12:00 een nieuwe winactie online, waaraan je tot 10:00 de volgende ochtend mee kunt doen. Hierna wordt er een winnaar gekozen, die een mailtje in haar inbox kan verwachten. Houd dus goed de website in de gaten om te zorgen dat je geen enkele prijs mist!

#1: Fit Lifestyle Experience pakket t.w.v. €766, incl:
– 6 maanden Personal Body Plan
– 10-rittenkaart Changing Life Hub
– 2 items uit de FRVR activewear collectie
– Fore Lifestyle eiwitpoeder
– 5 DoorMeal maaltijden

Changing Life is het moederbedrijf achter bekende merken als Personal Body Plan en DoorMeal en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de Fit Lifestyle Experience. Zo kun je je in de Changing Life Hub in Amsterdam Noord uitleven onder toezien van begeleiding, terwijl je tegelijkertijd online wordt begeleid met jouw Personal Body Plan door je Personal Body Coach. Daarnaast kun je in de keuken van DoorMeal terecht voor heerlijke gezonde maaltijden, kun je er voor of na je training relaxen in de lounge of ga je voor een massage naar de Recharge Room. En dat alles doe je natuurlijk in de comfortabele activewear van FRVR. Alles voor een gezonde en actieve levensstijl dus!

PersonalBodyPlan9

Wil jij deze zomer vol zelfvertrouwen op het strand lopen maar mis je de kennis en tools om daadwerkelijk je doel te bereiken? We mogen aan één iemand een compleet Fit Lifestyle Experience pakket weggeven. Dat betekent dat er een Personal Body Plan voor je gemaakt wordt door experts en dat je gedurende zes maanden wordt begeleid op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel om langdurige verandering teweeg te brengen.

Daarnaast word je ook begeleid in de Changing Life Hub, zodat je zeker weet dat je de oefeningen van jouw persoonlijke plan goed uitvoert. Het eiwitpoeder van Fore Lifestyle kun je gebruiken om je herstel na een training te bevorderen of als aanvulling om op een gemakkelijke manier eiwitten binnen te krijgen.

En heb je een keer geen zin om te koken? Geen probleem! DoorMeal stelt 5 maaltijden ter beschikking zodat je meteen een goede start kunt maken op het gebied van voeding. Tot slot mag je twee items kiezen uit de collectie activewear van FRVR, voor dat extra beetje motivatie waar nieuwe sportkleding voor kan zorgen. Meedoen om kans te maken op dit pakket kan tot dinsdag 21 juni om 10:00, hierna wordt de winnaar persoonlijk door ons bericht.

Wil je kans maken op deze prijs? Laat dan snel hieronder je gegevens achter! Deze zullen alleen door ons gebruikt worden als je gewonnen hebt.

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. MEEDOEN IS NIET MEER MOGELIJK.