Visual Diary Anna: Vergeten momenten

Visual Diary Anna: Vergeten momenten

Anna is mede-oprichtster van NSMBL en heeft als doel vrouwen elke dag te voorzien van de meest recente nieuwtjes, de leukste shopadressen, musthaves op gebied van fashion en beauty en de fijnste reisverslagen.

 

‘Na een hele maand reizen, was ik vorige week weer heerlijk thuis in Amsterdam. Althans, op een vriendinnenweekend in Antwerpen na. Ik besefte mij tevens dat ik heel veel foto’s van de afgelopen maanden nog niet heb kunnen delen met jullie, en daarom is deze diary gericht op vergeten momenten. Neem een kijkje en klik op de foto’s voor vergroting en uitleg.’

 

PS: Volg mij ook op Twitter voor meer updates!

Pinko
De week starten met mooie kleding is natuurlijk altijd een goed begin. Italiaans label Pinko ken ik al van jongs af aan, en het is super leuk om te zien hoe het merk door de jaren heen is veranderd. Naomi Campbell staat al een aantal seizoenen model voor het label, dus dan weet je dat het best wel goed zit. Ik mocht mijn styling skills (voor zover ik die heb, toch altijd weer even lastig) in de strijd gooien om mijn ultieme Pinko look bij elkaar te zoeken. Uiteraard werd het iets met veel leer, met hier en daar een vleugje lady chic.
 

What I’m wearing
Osmio Top in zwart leer // Pirite Slouchy leren broek in zwart leer // Zanella riem // Boccaccio tas // Fragolino jasje // Trench // Verlaine ketting //
 

Akasha holistic wellbeing center
Tussen al het drukke werken door vind ik het af en toe echt heerlijk om er tussenuit te knijpen. Velen van jullie weten al dat ik dol ben op het Conservatorium, dus het leek me niet meer dan logisch ook hun welbekende spa eens grondig uit te proberen. Ikzelf ging voor een ‘Four Elements‘ behandeling, waarbij je vier verschillende massagetechnieken mag uitproberen die gebaseerd zijn op de vier elementen van de natuur: aarde, water, lucht en vuur. Zeker een aanrader, want je bent 1,5 uur lang even compleet in een andere wereld. Kijk hier voor de overige behandelingen!
 

Naast bovenstaande bezocht ik de afgelopen weken natuurlijk veel elementen, maakte ik tijd voor mijn liefste vriendinnen om lekker samen te stappen en te eten én kom ik net terug van een weekendje Antwerpen! Onwijs bedankt voor al jullie tips, heeft me heel erg geholpen de leukste plekjes in de stad te vinden.

Deel dit artikel

 

Lees ook

    Advertorials