NSMBL Facebook
nsmbl.nl

» Visual Diary: Lowlands 2011 roundup - NSMBL.nl

woensdag 30 juli 2014

ENSEMBLE MAGAZINE Piecing together the daily puzzle called life

Visual Diary: Lowlands 2011 roundup

Een compilatie van mijn Lowlands avonturen, waarbij ik natuurlijk een groot gedeelte van mijn tijd doorbracht in de Converse Compound. Omringd door heerlijke crea bea's, fijne mensen en nog fijnere activiteiten. Zo ging ik verkleed op de foto in de enige echte Converse Photobooth, keek ik een 3D filmpje in de Converse bioscoop en liet ik mijn eigen All Stars customizen. A huge thanks aan Anouk en Kirsten van Converse voor de leuke dagen!
Een aantal van de custom made All Stars op een rijtje
Filmpje kijken in de 3D Converse bioscoop
Genieten van The Roots met JFK's Caroline
Mijn eigen custom made All Stars die ik kreeg bij de Converse Compound: Tie-Dye met veren! Love it!
En natuurlijk trok ik ze meteen aan!
Verkleed poseren in de Converse Photobooth
De dag heerlijk afsluiten met deze prachtige zonsondergang. Perfect Weekend.

DEEL DIT ARTIKEL

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
 
  hallo