Fashion

Visual Diary: Lowlands 2011 roundup

Een compilatie van mijn Lowlands avonturen, waarbij ik natuurlijk een groot gedeelte van mijn tijd doorbracht in de Converse Compound. Omringd door heerlijke crea bea’s, fijne mensen en nog fijnere activiteiten. Zo ging ik verkleed op de foto in de enige echte Converse Photobooth, keek ik een 3D filmpje in de Converse bioscoop en liet ik mijn eigen All Stars customizen.

A huge thanks aan Anouk en Kirsten van Converse voor de leuke dagen!

Een aantal van de custom made All Stars op een rijtje

Filmpje kijken in de 3D Converse bioscoop

Genieten van The Roots met JFK’s Caroline

Mijn eigen custom made All Stars die ik kreeg bij de Converse Compound: Tie-Dye met veren! Love it!

En natuurlijk trok ik ze meteen aan!

Verkleed poseren in de Converse Photobooth

De dag heerlijk afsluiten met deze prachtige zonsondergang. Perfect Weekend.