Love & Life

Word jij de nieuwe NSMBL stagiair?

Lees jij iedere dag met plezier de artikelen op NSMBL? Hou je net als wij van meer dan roze glitters alleen en wil je ervaring opdoen in de mode-beauty- en lifestyle wereld? Dan hebben wij goed nieuws voor je! NSMBL zoekt namelijk nieuw talent! Ben jij de ultieme NSMBL lady, doe je een media(gerelateerde) opleiding en zoek je een stageplek vanaf 1 februari? Lees dan gauw verder.

Stage Redactie
Per 1 februari // Minimaal 5 maanden // Een media en/of journalistieke studie op HBO of universitair niveau // Een passie voor schrijven en dit in foutloos Nederlands // Bovengemiddelde passie voor mode- beauty- reizen en lifestyle // Wonende In of in de buurt van Amsterdam // Niet vies van hard werken en veel plezier hebben.
 
Stage Fotografie
Per 1 februari // Minimaal 5 maanden // Een fotografie-gerelateerde studie // Een passie voor design, illustratie, fotografie en het creëren van mooie beelden // Kennis van fotobewerking// Bovengemiddelde passie voor mode- beauty- reizen en lifestyle // Wonende In of in de buurt van Amsterdam // Niet vies van hard werken en veel plezier hebben.
 
Wat bieden we jou?
Een superleuke stage op een kantoor in hartje Amsterdam (5 minuutjes lopen vanaf CS), véél mogelijkheden om te schrijven en te fotograferen. Je mag de leukste mode- en beauty events bezoeken en af en toe een persreisje maken. Wij houden van zelfstandige en creatieve geesten die graag meedenken over de site en meeschrijven aan een van de leukste mode- en lifestyle sites van Nederland!
 

Voel jij je aangesproken? Mail dan je cv + motivatie naar anna@nsmbl.nl onder vermelding van ‘NSMBL stageplek’.