Beauty

Zo maak je een frisse & roze make-up look voor minder dan €15

Bij een helemaal nieuwe, frisse lente hoort natuurlijk ook weer een vernieuwd make-upje. Samen met Etos zullen we iedere week een andere voorjaarskleur toelichten, en vandaag gaan we los met één van dé trends op het gebied van make-up voor 2013: roze! Hoewel het bovenal een schattig en girly kleurtje is, laten we zien dat roze ook fris en romantisch kan zijn. Hoe? Met deze super betaalbare producten, die allen maximaal €5 per stuk kosten! Ofwel, een nieuwe look voor bijna nop.

Vanwege de eenvoud van het geheel, is deze roze make-up een ideale alledaagse look voor het voorjaar. Je kan er makkelijk mee naar de supermarkt, in het park gaan chillen en voor wat extra drama in de avond zet je de eye-liner en mascara simpelweg nét iets verder aan.

Stappen bovenstaande look // Begin indien gewenst met een dunne foundation als basis en volg daarna met de Blush Powder (007) door deze op de appeltjes van je wangen aan te brengen. Maak met de Eyeliner Stift (001) een dun lijntje boven je wimpers en breng lichtjes de Max Volume Mascara (001) aan. Als laatste breng je de Ultra Shiny Lipgloss (01) aan en je bent al klaar!

Enthousiast geworden over de gebruikte make-up of wil je extra geïnspireerd raken? Ga dan nu naar de website van Etos voor meer inspiratie. Volgende week zetten wij een nieuwe voorjaarskleur in het zonnetje!