Alex Ebbers
Alex Ebbers Beauty 22 jan 2019

Dit 00’s kapsel is helemaal terug van weggeweest

Er zijn een hoop trends uit de 00’s waarvan we met heel ons hart hopen dat ze lekker daar blijven. Denim op denim en heupbroeken bijvoorbeeld. Nu lijkt het erop dat een kapsel dat begin jaren 2000 veel werd gedragen, in 2019 weer een haartrend word. Gelukkig kunnen we deze trend dit keer wél waarderen.

In 2018 konden we geen genoeg krijgen van de zogeheten curtain bangs, dit jaar zijn we weer massaal in de ban van de boblijn. Meerdere celebs zijn het afgelopen jaar al gespot met het klassieke kapsel dat in de zeroes niet uit het straatbeeld was weg te denken. Wellicht dat we ‘m dus dit jaar ook meer op straat zullen zien.

Dit 00’s kapsel maakt in 2019 een comeback

Nu kun je misschien denken: een bob, da’s niet nieuw. En dat klopt. We hebben het echter niet over zomaar een boblijn, maar het gaat hier om de lange bob die aan het einde een beetje uitloopt, zodat de punten als het ware naar de punten van de schouders wijzen. Dit haartype zagen we veel aan het begin van de jaren ’00 en het ziet ernaar uit dat we ‘m weer steeds vaker terug zullen zien. Onder anderen celebrities als Jennifer Lopez en Margot Robbie zijn al gespot met de klassieke coupe.

Zij dragen ‘m natuurlijk niet zoals we hem aan het begin van de eeuw veel zagen. Zoals met alle trends, is ook deze een verandering ondergaan. Waar het kapsel voorheen vaak ‘fluffy‘ werd geknipt in meerdere laagjes, dragen deze dames hem slick in een flinke zijscheiding.

jennifer lopez kapsel lange bob haartrend
margot robbie kapsel lange bob haartrend

Subtielere variant

Is deze strakke, korte coupe nou wat veel van het goede voor je? Snappen we. Dan is onderstaande variant waar cutie Millie Bobby Brown in werd gespot misschien wat meer van jou. Ze draagt het kapsel in een middenscheiding met een luchtige slag.

millie bobby brown robbie kapsel lange bob haartrend

Zeg jij yay of nay tegen deze terugkerende haartrend? Wij zeggen in ieder geval volmondig ‘ja’, en staan al bijna te popelen om een kappersafspraak te maken.

De nieuwe smoked marshmallow haartrend gaat je ongetwijfeld prachtig staan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Girlfriend

Reageer op artikel:
Dit 00’s kapsel is helemaal terug van weggeweest
Sluiten