Sharon
Sharon Love & Life 7 okt 2017

10 herkenbare dingen die vrouwen in hun auto doen

1. Sing-a-long drives // Het is jouw auto, dus jij bepaalt welke (meeblèr)liedjes je opzet. Er gaat niets boven de volumeknop lekker omhoog draaien en zelf nog harder proberen mee te zingen.

2. Zo erg naar jezelf zitten kijken dat je het groene licht mist // We vinden altijd wel een excuus om onszelf eens goed te checken, dus ook in de auto! Dat je daarbij het groene licht mist en er auto’s achter je te beginnen toeteren komt dan ook meerdere keren voor.

3. Je schoenen verwisselen // Want wie rijdt er in hakken? Het is een serieuze talent die maar een paar van ons onder de knie hebben. Een paar extra flatjes is dan ook een echte must om in je auto te hebben!

4. Doen alsof je in een clip speelt // Sta je in de file en begint het ook nog eens heel hard te regenen? Jij verliest jezelf in het moment en laat je inner Beyoncé naar boven komen terwijl je het liedje met een gepaste zielige blik mee-playbackt.

5. Noodstoppen // Wanneer je met een groep meiden in de auto zit en jij de chauffeur bent, bepaal jij natuurlijk de regels. Ook wanneer jij het noodzakelijk vind om door de MC Drive te gaan voor een milkshake.

6. Je schuldgevoel proberen goed te praten // Want geef toe: had je voor dat kleine stukje niet gewoon de fiets kunnen pakken? Zo word je nooit die fit girl.

7. Rondrijden in je pyjamabroek, want niemand die het ziet // Een late night tripje naar de MC? Lekker in je pyjamabroek! Kun je als je thuiskomt gelijk weer je bed inrollen.

8. Je klaarmaken wanneer je te laat bent // Hoewel rode lichten niet je beste vriend zijn als je al te laat bent, zijn ze wél het perfecte moment om even je make-up te doen.

9. De outfits bekijken van andere meisjes die langsrijden // Je weet namelijk nooit welke musthaves je kunt spotten, of welke beschamende missers.

10. Smerig zijn // Je eigen auto betekent een hele ruimte voor jezelf en dat betekent: you can do anything. Al je vieze gewoontes komen naar boven: van boeren laten tot bedorven eten laten staan.

Ook leuk om te bekijken: deze vrouw zonder armen bewijst dat autorijden en make-up op doen ook met voeten kan!

Reageer op artikel:
10 herkenbare dingen die vrouwen in hun auto doen
Sluiten