Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 15 apr 2018

10 leugentjes om bestwil die iedere vrouw weleens vertelt

1. Ik ben onderweg.
En met ‘onderweg’ bedoel je dat je met je mascaraborstel onderweg bent naar je oog, met je voet onderweg bent naar je schoen, maar onder geen beding dat je echt al op je fiets zit.

2. Wat een mooie baby!
Niet alle baby’s zijn mooi, dat is nou eenmaal jammer. Maar je zou nooit tegen een vriendin of familielid zeggen dat haar baby een beetje iets wegheeft van E.T., dus vertel je ze maar dat het de mooiste baby is die je ooit hebt gezien. Goed alternatief om in de toekomst te gebruiken: wat een lieve baby.

3. Ze is echt niet zo mooi, hoor.
Iedereen die ooit jaloers is geweest op een andere vrouw, heeft zichzelf voorgehouden dat ze écht niet zo mooi is, hoe wonderschoon de dame in kwestie ook mag zijn. Ook altijd een goede leugen om aan je vriendinnen te vertellen als ze eventjes onzeker zijn over het nieuwe vriendinnetje van haar ex of crush.

4. Ik heb je sms’je niet gekregen.
Je hebt het sms’je wel gekregen, maar niet geopend zodat die ander niet weet dat je ‘m gelezen hebt. Soms heb je gewoon even geen zin om bereikbaar te zijn en dat is oké.

5. Ik ben bijna klaar met die opdracht.
Of het nu om school of werk gaat, er komt altijd zo’n moment dat iemand je even herinnert aan een project dat je bijna af moet hebben. Als je deze zin erin gooit, betekent dat regelmatig dat je net begonnen bent.

6. Mórgen begint m’n dieet.
De beste manier om jezelf voor te houden dat je óóit wel gezond gaat eten. Die dag is nog niet aangebroken, dus mag je jezelf vandaag nog verwennen met die frikandel speciaal.

7. Dit heb ik helemaal zelf gemaakt!
Vrij vertaald: ik heb het zelf het pakje cakemix opengescheurd, er boter en eieren aan toegevoegd en het daarna zelf in de oven gezet. Best wel knap.

8. Ik heb het druk vanavond.
Je hebt vanavond helemaal geen plannen, behalve op de bank zitten en je favoriete TV-programma kijken.

9. Het gaat wel / het maakt niet uit.
Het gaat niet / het maakt wel uit. Soms vind je iets enorm klote, maar heb je gewoon geen zin om er een probleem van te maken.

10. Heerlijk! Wat is het recept?
Tijdens je eerste etentje bij je schoonouders zet moederlief een gerecht op tafel waarbij je je kokhalsneigingen maar amper kan onderdrukken, maar je wilt lief zijn, dus vraag je om het recept.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 leugentjes om bestwil die iedere vrouw weleens vertelt
Sluiten