10 redenen dat je misschien gewoon met je BFF moet trouwen

Jullie kennen elkaar als geen ander. Zij is degene die er altijd voor je is na iedere teleurstelling. Ze weet precies wat ze moet zeggen om je beter te laten voelen. Soms, op van die momenten dat we even alle hoop kwijt zijn in de liefde, realiseren we ons dat we de perfecte partner al lang in ons leven hebben.

1. Ze is eerlijk tegen je

Waar je bij mannen vaak moet gissen naar zijn gevoelens, weet je precies wat je aan je beste vriendin hebt.

2. Ze geeft oprechte complimenten

Als ze zegt dat je tieten er fantastisch uitzien in die jurk, weet je dat ze het echt meent en het niet zegt omdat ze seks met je wil.

3. Ze zal je nooit voor gek verklaren

Als je voor de zoveelste keer de appjes van je crush aan het ontcijferen bent en je zelf begint te vermoeden dat je een psychopaat bent, zal zij je altijd geruststellen. Ze is zelf namelijk precies hetzelfde.

trouwen

4. Ze is niet bang om te zeggen dat je er verrot uitziet

Als iemand het mag, nee móet zeggen dat je er slecht uitziet, is het je beste vriendin wel. Of het nu commentaar is op een broek is waar je billen plat in lijken, of het feit dat je die kipcorn echt moet laten liggen omdat je een Boeddha-buikje begint te krijgen, van haar kun je hebben.

5. Gasophopingen

In een nieuwe relatie kom je altijd op een moment waar je eigenlijk een joekel van een scheet moet laten, maar je deze uit schaamte en beleefdheid ophoudt. Dat resulteert in een opgezette buik, en vervolgens slapeloze nachten omdat je bang bent dat je er eentje laat vliegen terwijl je ligt te tukken. Jullie zijn dat moment waarschijnlijk al lang gepasseerd. Ah, sweet relief.

6. Ze weet dat er iets mis is, ook al zeg je dat het prima gaat

Ze hoeft je maar aan te kijken en ze weet dat jij je niet oké voelt. Maar je zou het ook nooit voor haar verbergen als je je ergens zorgen over maakt. Zij is de eerste die je belt als je een tegenslag hebt, en na een gesprek met haar voel je je altijd beter.

7. Jullie hebben al hetzelfde absurde gevoel voor humor

Een Facebookpagina met foto’s van Ivo Niehe, memes of grove grappen, zij is de eerste aan wie je het wil laten zien en je weet dat ze er net zo hard stuk om gaat als jij.

8. Ze wil sowieso die film kijken

In een relatie met een man moet je vaak compromissen sluiten over welke film jullie gaan kijken. Zijn arthouse of actie tegen jouw zoetsappige wijvenfilm? Meestal ga je dan voor een gulden middenweg, zoals een middle-of-the-road comedy. Met je BFF kun je sowieso alle slechte dramafilms kijken waar Zac Efron ooit in speelde.

9. Ze gaat graag met je shoppen

Je vriend werd vaak op een bankje in het winkelcentrum geplant, waar hij zuchtend en steunend op zijn telefoon ging kijken tot jij klaar was. Je beste vriendin gaat met plezier mee shoppen en komt ook nog met waardevolle suggesties en commentaar.

10. Vreemdgaan is niet erg

Natuurlijk heeft ze andere vriendinnen, misschien heeft ze een vriend, maar je weet dat er nooit echt concurrentie is. Jullie band is zo sterk dat je elkaar de ruimte kan geven om andere mensen te zien.

Reageer op artikel:
10 redenen dat je misschien gewoon met je BFF moet trouwen
Sluiten