Renée
Renée Beauty 10 dec 2016

10 situaties die vrouwen met grote billen zeker herkennen

1. Jeans vinden die je écht goed passen lijkt onmogelijk // Je billen hebben een wat grotere maat nodig, waardoor er bijna iemand bij lijkt te passen ter hoogte van je taille. Ga je toch voor de wat strakkere maat, dan bestaat de kans op awkward scheuren bij je achterzakken.

2. Alle rokken en jurkjes zijn korter aan de achterkant // Je derrière heeft wat meer stof nodig dan het pasmodel, met als resultaat een omgekeerde waterfall-rok – of je nu een pencil skirt of wijde rok aan hebt. Business in the front, party in the back?

3. Je gooit glazen om in restaurants // Je benen passen makkelijk tussen die smalle tafeltjes om bij je stoel te komen, maar je bil komt standaard boven de tafel van je buren uit.

Je big butt liken en niet kunnen liegen

4. Zitproblemen // Ook al zeggen je vrienden dat je er echt wel nog bij past op de achterbank, jij en je billen weten dat dit niet zo is. Op een barkruk zitten? Ja, doe er maar twee.

5. Mensen nemen aan dat je goed kan dansen // Met een goed stel billen is er zeker een kans dat je deze net wat makkelijk kunt bewegen dan een stel met wat minder vorm, maar je bent heus niet twerkend uit de baarmoeder gekomen.

6. Vroeger werden er behoorlijk wat nare dingen over je billen gezegd // Maar gelukkig weet je nu wel beter. Billen zijn om van te houden.

7. Je billen eten je ondergoed op // Zelfs wanneer je niet voor een string gaat, weten je billen er toch nog een string van te maken.

8. Je komt met weinig soorten broeken weg // Een broek die recht naar beneden valt laat je benen ook direct tien kilo zwaarder lijken en baggy of boyfriend jeans maken je al makkelijk een holbewoner. (Mogelijk is het overigens wel – blijven zoeken dus!)

9. Korte renbroeken zullen eeuwig een fantasie blijven // Voor anderen zijn het gewoon losvallende shorts, maar jij kunt in je hotpants direct door naar de set van een Nicki Minaj video.

10. De juiste bikini vinden is lastig // Wanneer je kan mixen is het al wat makkelijker, maar bij complete setjes zit je al snel met een bikinibroekje dat zich tot string omtovert of een saggy broekje. Niet heel charmant.

Reageer op artikel:
10 situaties die vrouwen met grote billen zeker herkennen
Sluiten