Alex Ebbers
Alex Ebbers Post 27 dec 2017

Deze 10 trends uit 2017 zullen er later belachelijk uitzien

Nu staan we met z’n allen nog te shinen in de club met onze thigh high boots, on fleek wenkbrauwen en sports-tops. En dat is helemaal niet erg, maar de kans is groot dat we over een jaartje of tien terugkijken op onze gloriedagen, met als enige gedachte: What. Was. I. Thinking?

Wie ooit foto’s van z’n ouders in de jaren ’80 voorbij heeft zien komen, weet wat we bedoelen. En ja, dat gaat ons ook gebeuren. Want er is no chance in hell dat chokers in 2028 nog zo hot zijn als dat ze het afgelopen jaar waren. Kijk maar eens naar onderstaande trends uit 2017, waar we massaal aan meededen, maar die ons in de toekomst compleet debiel zullen doen lijken.

Glitters en sm-accessoires wanneer dit niet hoort

The roxie harness is now stocked☀️? ???link in bio

A post shared by Daisy Shock (@daisyshock) on


Hoewel dit af en toe al wat… extreem is, zijn er toch een hoop mensen die deze look rocken. Met name op muziekfestivals zijn er veel dames die het leuk vinden het tuigje eens te combineren met alles wat glimt. Moet je natuurlijk allemaal lekker zelf weten, maar over een jaartje of tien willen we je nog wel eens horen.

Ultraveel higlighter

True shit ✨✨| #glowkit #glow #highlight #highlighter #makeup #makeuplover #makeupartist #girls

A post shared by ♡Highlighter Page✨ (@highlighterpage) on


Nu zouden we er een moord voor doen om eruit te zien als een glowy goddess. Kijk er alleen niet gek van op als over een paar jaar de vraag wordt gesteld waarom we er in hémelsnaam zo bezweet uitzagen toen we jonger waren.

Thigh high boots

Ariana Venti ? Your mic is good to go @jacksavoretti

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Hoewel we de overknee boots al decennialang dragen, beginnen ze het afgelopen jaar wel extreme vormen aan te nemen. Hoewel ze aan de ene kant ontzettend sexy en elegant zijn, kunnen ze aan de andere kant ook wel een beetje pirate-esque zijn. Wij zijn benieuwd hoe we hier later op terugkijken.

On fleek wenkbrauwen

NEW Q&A live on my YouTube channel now! ? One question I always get asked is how do I get my teeth to be so white. maybe he's born with it? maybe it's facetune? ? I had braces for 8 years and I'm NOT about to waste all of that & let them get crusty dusty and rusty ?? I've actually been using the @smilesciences teeth whitening kit for a few weeks now. I was super skeptical at first ? but it actually does work. I partnered with them on this video to get you guys a coupon code (shocking, right? ?) and you can now use JCHARLES for 90% off your teeth whitening kit. Check it out & enjoy the Q&A as well! ? #sponsored

A post shared by James Charles (@jamescharles) on


Hoewel volle wenkbrauwen prachtig en tijdloos zijn, hebben we toch wel onze twijfels bij de over de top getekende on fleek ‘brow. Hoe gaat dit er over een tijdje uitzien?

De mijn-zusje-heeft-mijn-haar-geknipt-pony

[email protected] why must u call me out this way???? #memequeen #terfbangs

A post shared by H⃟?S⃟ (@maplequeef) on


Ja… deze spreekt wel een beetje voor zich. Lekker doen, maar kijk er niet gek van op als je over een jaartje of tien compleet de pan uit geroast wordt.

Nepsproetjes

Photo @jennwerner_ Mua / Hair @nadineklier_mua @21agency.de #makeupartist #mua #visa #fakefreckles #freckless #cosmetics #cosmetic #photography #portrait #closeup #beautyphotography #beautyshoot #beauty #makeup #makeupaddict #makeupblogger #hair #lips #lipstick #lipgloss #eyes #eyeliner #color #skin #glow

A post shared by J A N I C E • S A Y A (@janice_saya) on


Wie houdt er niet van sproetjes? Ze zijn schattig en elegant, dus we tekenden ons gezicht er in 2017 het liefst vol mee. Maar ergens is dat best vreemd. Eerst plamuren we ons gezicht dicht om elke zichtbare onzuiverheid weg te werken, om ze vervolgens weer terug te planten. Get my point?

De gerafelde zoom

Today’s pick-me-up ⚡️|| details on FashionedChic.com/DailyDetails or http://liketk.it/2tnuv

A post shared by Erica Hoida • Fashioned|Chic (@fashionedchicstyling) on


Bereid je maar vast voor op de keer dat je aan je kinderen moet vertellen dat je níet was aangespoeld op een onbewoond eiland, maar dat je dit uit vrije wil droeg toen je nog jong en onbezonnen was.

Van dunne lippen naar mega opgespoten

⭐️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Volle lippen zijn beeldschoon, maar in 2017 was het hot om een lookje te hebben waarbij duidelijk te zien is dat ze niet natuurlijk zijn.

De sportbh als crop-top

Yeezy Wave Runner 700 ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Wie zei dat sportbh’s alleen geschikt waren om in te sporten? Je kunt een sportbh toch ook prima dragen als crop-top? Stel jezelf deze vraag over een paar jaar nog een keer en time hoe lang je de slappe lach hebt.

De split-trackpants

#TrackPants ♥️ #Lover ? La paz no puede existir donde no exista la confianza ni puede haber libertad donde no haya lealtad ?? Quisiera leer sus comentarios ?¿Qué opinan de la confianza y la lealtad? ??

A post shared by Stephany Gonzalez (@stephanyagonzalez) on


We love deze trend, maar eigenlijk is het best een raar idee om in een trainingsbroek naar je werk te gaan. Nog vreemder is het dus als er in die broek óók nog een split zit. Waarom doen we onszelf dit aan?

Babe

Reageer op artikel:
Deze 10 trends uit 2017 zullen er later belachelijk uitzien
Sluiten