Sophie Witlox
Sophie Witlox Love & Life 8 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

10 Vervelende types die we stiekem tóch volgen op social media

1. De emotioneel instabiele persoon // Hij of zij deelt elke week wel een hartenkreet of emotionele status om duidelijk te maken dat het ‘toch echt over is met de liefde’ of ‘dat die persoon wel echt enorme schijthekel heeft aan de NS’. Je moet zuchten als je het ziet, maar kan eigenlijk vooral niet wachten op de – vaak hilarische – reacties die hierop volgen.

2.De (half)naaktloper // Ze krijgt het voor elkaar om elke keer nèt niet te veel te laten zien. Maar als Instagram géén verbod had op tepels waren we hoogstwaarschijnlijk nog meer geconfronteerd met bloot. Hoe tacky haar foto’s ook zijn, stiekem kun je niet wegkijken en je blijven verwonderen over die (neppe of echte) vormen.

3. De guy die alleen maar foto’s plaatst mét vrouwelijk schoon // Je vindt hem eigenlijk een kwal eersteklas en hij denkt dat hij ieder meisje kan regelen. Maar toch ben je elke keer weer benieuwd wie die meisjes zijn, waar hij ze heeft opgedoken én of hij toevallig al ‘serieus’ is met iemand.

4. De ruziezoeker // Hij zoekt alleen maar bonje via social media en je zou never nooit een leuk gesprek met hem IRL kunnen voeren. Maar alsnog is het hilarisch om te zien hoe hij iets kan laten escaleren door het plaatsen van een comment.

5. De selfie-spammer // Waarom maakt ze zoveel foto’s van zichzelf? Je kan het niet uitstaan dat haar Instagram-grid alleen maar bestaat uit duckfaces en spaghettieslurp-gezichten die ze trekt, maar ‘ontvolgen’? Geen denken aan. Toch iedere keer eer een genotmomentje.

6. De ex // Je wilt niks meer met hem te maken hebben, maar alsnog niet voor een verrassing komen te staan als hij weer een vriendin heeft. Tot die tijd ben je zoet met zijn ‘saaie updates’ om je er aan te herinneren hoe leuk jij het hebt en blij bent dat jullie allebei verder zijn gegaan.

7. De opschepper // Luxe vakanties, nieuwe aankopen, fine dining; je wordt er vast mee doodgegooid door degene die het nodig vindt om dit met z’n Facebook en Instagram familie te delen. (En niets deelt wanneer er ‘gewone mensen zaken’ plaatsvinden.) Enigszins vermoeiend en jaloersmakend, maar toch blijf je nieuwsgierig naar wat komen gaat.

8. Een collega waar je het absoluut niet mee kan vinden // Je praat nooit met hem of haar, maar bent wel van alles op de hoogte. Ook wat betreft vrije tijd en de ‘sexy’ foto’s.

9. Het populaire meisje op de middelbare school // Hoe vervelend ze ook was, het blijft een genot om te zien hoe jij nu beter af bent.

10. Een body-minded celebrity // Ook al weet je dat haar billen, lippen of borsten niet bepaald natuurlijk zijn en iedere foto uiteindelijk alleen maar om haar lichaam draait, het lukt je niet om weg te kijken. Ze blijft je intrigeren.

Bedenk ook zelf goed wat je op social media doet. Klik hier welke fouten je absoluut niet moet maken als je je baan NIET wilt kwijtraken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 Vervelende types die we stiekem tóch volgen op social media
Sluiten