Rik Nieuwenstein
Rik Nieuwenstein Food 7 sep 2013

10 x De meest overheerlijke Nutella recepten

Haal diep adem en sluit maar alvast een nieuw abonnement bij de sportschool af, want deze 10 overheerlijke Nutella recepten moet en wil je gewoon proberen. Ready, set, kwijl.

Griekse yoghurt muffins met Nutella swirl
Muffins doen het altijd goed, maar wat nou als je deze combineert met de heerlijkheid van Griekse yoghurt in combinatie met Nutella? Dan krijg je dit. Het recept is hier te vinden!

Nutella cheesecake
Een ‘normale’ cheesecake brengt bij ons al een glimlach op het gezicht, maar een cheesecake in combinatie met Nutella doet ons bijna huilen van geluk.

Chocolade koekjes met Nutella vulling
De bekende chocolade koekjes, maar dan gevuld met Nutella is echt als een ‘kers op de taart’. ‘Nutella in het koekje’ in dit geval.

Nutella Puppy Chow
Puppy chows moet je ooit eens in je leven geprobeerd hebben, maar als deze dan ook gevuld zijn met Nutella moeten we je het toch bijna verplichten om deze uit te proberen.

Nutella S’Mores
Houd je het nog vol ondertussen? Om je nog iets meer te verleiden, zie hier de Nutella S’Mores. Als deze je niet overtuigen om nu naar de winkel te rennen…

Nutella Brownies
Brownies vallen bij ons altijd goed. Brownies in combinatie met Nutella is eigenlijk het beste wat je kan doen om de Brownie de beste van de wereld te maken.

Oreo- Nutella brownies
Het is alsof the king and queen van chocolade in deze brownie verstopt zitten: Oreo & Nutella.

Pindakaas-Oreo-Nutella dip
Als je de Nutella in combinatie met Oreo en pindakaas nu nog eens kon gebruiken om te dippen of te smeren, zou dat kunnen? Jazeker! Hoe? Hier vind je het recept!

Pindakaas-Oreo-Nutella koekjes
Als we naast Oreo en Nutella nu ook nog eens pindakaas toevoegen, en dit in een koekje verwerken, wat krijg je dan? Dit overheerlijke eindresultaat!

Aardbeien-Nutella milkshake
Genoeg gegeten? Probeer dan als afsluiter een overheerlijke milkshake van Nutella samen met aardbeien. Burp.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 x De meest overheerlijke Nutella recepten
Sluiten