Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 5 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

10 x waarom het geweldig is als jij en je beste vriendin tegenpolen zijn

1. Jullie hebben allebei iets anders te bieden

Omdat jullie allebei anders zijn, hebben jullie ook verschillende vaardigheden en eigenschappen. Jij bent misschien de social butterfly, waardoor jullie op feestjes altijd met de tofste mensen staan te praten. Zij kan daarentegen geweldig onderhandelen, waardoor ze die tas waar je al zo lang verliefd op bent nóg goedkoper voor je scoort. Afzonderlijk zijn jullie al geweldig, maar samen zijn jullie werkelijk unstoppable.

2. Jullie halen elkaar uit je comfort zone

Jij en je BFF proberen dingen die jullie anders nooit alleen zouden doen. Omdat jullie anders zijn, hebben jullie ook andere ambities. Zo sleept ze jou vol enthousiasme mee naar een festival waar je eigenlijk niet zo’n zin in had en maak jij haar verslaafd aan hot yoga. Hoewel je het aanvankelijk misschien niet zelf had bedacht, ben je achteraf zó blij dat je met haar mee bent gegaan. En mocht je het toch niks vinden, dan hou je er in ieder geval een gegarandeerd leuke middag aan over. Want met haar is alles een feestje.

3. Jullie maken elkaar beter

Omdat jullie zo van elkaar verschillen, herkennen jullie elkaars sterke en zwakke punten beter. Alleen jullie kunnen elkaar daarom zonder blikken of blozen je ongezouten mening geven als de ander advies nodig heeft. Van iemand anders zou je het niet zo goed kunnen hebben, maar je weet gewoon dat ze gelijk heeft en je rekent er op dat ze altijd het beste met je voor heeft.

4. Jullie voelen elkaar perfect aan

Jullie hebben allebei een eigen energie, maar toch zijn jullie samen altijd in balans. Wanneer jouw mood meer relaxed is en die van haar energiek, pept zij je op terwijl jij haar kalmeert.

5. Jullie houden elkaar in balans

Tegenpolen kunnen in een relatie nogal eens problemen veroorzaken, maar verschillen houden een vriendschap juist in balans. Jij bent assertief, zij is is wat aan de verlegen kant. Jij kunt je zin doordrammen, zij gaat met de stroom mee. Jij bent een stresskip, zij is flexibel. Jullie bevinden zich aan verschillende kanten van een spectrum en vullen elkaar daarmee perfect aan. Jij zou soms wat meer zoals zij willen zijn en andersom, maar omdat jullie vriendinnen zijn is dat voldoende.

6. Jullie versterken elkaar

Jullie zijn niet perfect en dat weten jullie van elkaar, maar je zult de ander nooit afvallen. Hoewel ze je op je gedrag zal aanspreken als je een keer verkeerd zit, voel je je zekerder en bewuster in haar gezelschap. Haar sterke punten zijn jouw zwakke punten en andersom. Samen staan jullie sterker dan alleen.

7. Jullie vervelen je geen moment

Net als in een relatie, hebben jij en je tegenpool never a dull moment. Door de onderlinge verschillen wordt jullie vriendschap dynamischer en is elke dag een nieuw avontuur.

8. Het is nooit een competitie tussen jullie

Vanwege ieders unieke persoonlijkheid, spelen jullie allebei een andere rol binnen jullie sociale kring. Er zal dan ook nooit een competitie tussen jullie bestaan: jullie gunnen elkaar alles en zullen er alles aan doen om de ander te helpen. In plaats van elkaar af te vallen, werken jullie juist samen. Geen jaloezie, geen strijd. En dat zorgt er voor dat mensen het heel prettig vinden om bij jullie in de buurt te zijn. Het werkt aanstekelijk.

9. Jullie geven elkaar het beste advies

Soms heb je gewoon even de harde waarheid nodig. En niemand kan je die beter geven dan je beste vriendin. Ze heeft een unieke kijk op jouw situatie en daarom laat ze je vaak tot nieuwe inzichten komen. Je zult haar advies niet altijd willen horen, maar je weet diep in je hart ook dat je het beste naar haar kunt luisteren.

10. Jullie houden van elkaar no matter what

Omdat ze zo anders is dan jij, bewonder je haar unieke karakter. Hoewel ze soms een enorme pain in the ass kan zijn, hou je onvoorwaardelijk van haar en dat is wat jullie vriendschap zo sterk maakt.

Hoewel jullie twee handen op één buik zijn, kan het soms moeilijk zijn om zo onafscheidelijk te blijven als vroeger. Dit is waarom het zo belangrijk is om contact te houden met je BFF.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 x waarom het geweldig is als jij en je beste vriendin tegenpolen zijn
Sluiten