Josca
Josca Fashion 27 jul 2016
Leestijd: 4 minuten

11 enorm irritante beha-struggles die elke vrouw herkent

Gelukkig zitten er meer voordelen aan een beha dan nadelen, maar struggles blijven er zeker; zowel voor vrouwen met grote- als met kleine borsten.

1. Je behasluiting snijdt enorm in je rug.
Hiervoor hoeft deze nog niet eens strak te zitten; het kan ook dat je tegen een hard oppervlak aanleunt of zit en dit probleem zich voordoet. Hetzelfde geldt voor de haakjes aan de behabandjes waarmee je de lengte kunt bepalen. Dit alles is inclusief mooie afdrukken op je huid aan het eind van de dag.

2. Je borsten zitten niet goed in je beha.
Dit is waarschijnlijk de vrouwelijke versie van de ‘ballen even rechtleggen’. Het kan nog wel eens zijn dat je borsten niet meer helemaal recht in de cups van je beha zitten en tsja, dan komen daar wat handen aan te pas. Je probeert het altijd maar zo te doen dat niemand het (hopelijk) ziet.

3. Dat moment waarop geen enkele beha bij je kleding past.
Je zou denken dat ze inmiddels wel wat gevonden hadden voor dit probleem. Lingerie is hartstikke mooi, maar het moet ook nog een beetje comfort bieden. Daarbij hoeft je beha echt niet continu te zien zijn onder je kleding vandaan. Extra vervelend als je echt veel steun nodig hebt en wel een beha móet dragen.

4. Je push-up beha is eigenlijk een leugen.
Dit is eigenlijk meer verdrietig dan irritant. Je voelt je er niet altijd fijn bij om een push-up beha te dragen, omdat je weet dat je (of iemand anders) nog wel eens teleurgesteld kan zijn als je deze weer uittrekt. Het is natuurlijk wél irritant als iemand je hier op veroordeeld.

5. Kruimels.
Of je nu grote borsten hebt of kleine, kruimels komen áltijd in je decolleté terecht. Je weet dit zelfs nog klaar te spelen als je shirtje niet zo heel laag uitgesneden is, met als gevolg dat je awkward in je beha aan het graaien bent, charmant hoor.

6. De sluiting op je rug is vervelend.
Of één van de haakjes van je sluiting is verbogen en wil niet meer netjes vast, of je beha is zodanig gedraaid dat je even niet meer begrijpt wat boven en onder is óf de sluiting laat juist deels los overdag. Hoe dan ook: die haakjes horen de boel misschien wel allemaal vast te houden, maar fijn is de sluiting niet.

7. Wanneer je beha zorgt voor vetjes die eigenlijk niet bestaan.
De strapless beha: een geweldige uitvinding, maar gaat al gauw in zijn kwaliteit achteruit nadat je deze gekocht hebt. Lees: het wordt losser, dus je moet je beha strakker doen zodat je borsten niet alle kanten op vliegen. En wat gebeurt er dan? Juist, er komen stukjes huid boven de beha uit omdat de band net íets te strak zit, voornamelijk bij je armen onder je oksels. Pff.

8. Nog meer strapless beha struggles.
Ja, het is een goede uitvinding, maar nog steeds scheelt er genoeg aan. Je hebt nog altijd het idee dat je om de haverklap je beha aan het ophijsen bent, zelfs al zitten er duizenden plakkertjes aan om deze in zijn plek te houden.

9. Sportbeha’s zijn een hel.
Touwtjespringen in een sportbeha, waarbij je borsten steeds op en neer denderen? Dank u zeer, zelfs bij kleine borsten kan dit nog wel eens naar zijn. De beha biedt dan niet genoeg steun voor de soort work-out die je aan het doen bent. En als zelfs de sterkste nog niet werkt…moet je dan maar een te kleine sportbeha kopen die je borsten weliswaar op hun plek houdt, maar afknelt? Please, no.

10. De bandjes strakker maken helpt niet.
De bandjes van je beha zijn te los en ze glijden continu van je schouders af. Alsof dat al niet erg genoeg is, helpt het ook nog eens niet om ze strakker te doen, want dan glippen je borsten er per ongeluk onder uit omdat je beha naar boven schuift. Zucht.

11. Er zit ruimte tussen je borsten en je cups.
De eeuwige struggle van vrouwen die net tussen twee maten in zitten. Het is niet per se te zien van buitenaf, maar kan hartstikke irritant zijn aangezien het toch niet altijd steun biedt en je borsten praktisch zwemmen in je beha. Maar goed, altijd nog liever de grotere cup dan de kleinere, want anders ben je bang dat je borsten een andere kleur hebben aangenomen zodra je je beha weer uittrekt vanwege het knellen.

Ach, om ergernissen te voorkomen: dan maar een keertje een rustdagje zonder beha, toch?

Is dit dan dé oplossing voor onze problemen? Deze bh vormt zich naar je lichaam en ‘wast’ zichzelf:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
11 enorm irritante beha-struggles die elke vrouw herkent
Sluiten