Zita Vervoort
Zita Vervoort Entertainment 28 dec 2019
Leestijd: 5 minuten

Van een korte bob tot regenboog haar: dit zijn de grootste haartransformaties van celebrities van 2019

In een jaar verandert er veel en zo ook de kapsels van celebrities. Niet alleen de puntjes werden geknipt, er waren ook andere hele grote haartransformaties bij onze sterren. Van lange lokken naar een korte bob of van donkerbruin naar platinablond.

Omdat we de nieuwe (en oude) kapsels van onze favoriete celebrities niet willen vergeten hebben we de grootste transformaties voor je op een rijtje gezet.

Haartransformaties in 2019

2019 leek wel het jaar waarin iedere beroemdheid een bizar grote verandering aanging op het gebied van kapsels. Veel celebrities experimenteerden erop los met kleuren en lengtes en stiekem waren we heel vaak super jaloers op het eindresultaat. Coupes uit de 70’s, 80’s en 90’s kwamen voorbij en zijn weer terug van weggeweest.

Heb je inspiratie nodig om het in 2020 over een compleet andere boeg te gooien of wil je nog even terugblikken op de makeovers van afgelopen jaar? We got you.

1. De korte bob van Kristen Bell

Hoewel Kristen al vaker wat korter haar had, was deze transformatie er eentje waar veel mensen van opkeken. De actrice liet haar haren namelijk nóg korter knippen en het stond haar fantastisch. Haar kapsel ging heel Instagram over en we kregen door haar korte look even een throwback naar de 90’s. Waar zal ze volgend jaar voor gaan?

2. De lange bob van Ashley Benson

We kunnen wel vaststellen dat de bob in het afgelopen jaar helemaal hot was. Actrice Ashley Benson was ook fan en liet de schaar in haar haren zetten met als resultaat een geweldige coupe. Daarnaast is Ashley ook niet vies van een beetje experimenteren met haar kapsel: geen kleur, lengte of textuur wordt uitgesloten.

Dit jaar liet ze haar haar in een bob knippen die tot ongeveer haar sleutelbeen kwam. Een lichte karamelkleur werd toegevoegd en there you go, een haartransformatie die haar geweldig staat.

3. Bob krullen van Selena Gomez

Van super lange, golvende lokken naar een gladde retro bob: Selena doet het altijd goed met haar kapsels. Afgelopen herfst probeerde zij (wederom) de bob met krullen. Haar natuurlijke krullen maken van de bob een wavy look en wij zijn fan.

4. De zachte, bruine lob van Billie Eilish

Billie Eilish is zeker niet vies van een nieuw kapsel en dat liet ze in het afgelopen jaar maar wat graag zien. Zo bracht ze dit jaar het matje, een trend uit de jaren ’80, helemaal terug. Recent veranderde ze haar zwarte en groene lokken in iets heel anders en wij waren shook.

Billie ging namelijk voor een vrij “normale” look: een mooie, bruine lob (een bob, maar dan wat langer). Helaas was dit kapsel van korte duur en showde ze het alleen in haar videoclip.

5. Bella Hadid ging naar blond

Bella Hadid, die echt alles maar dan ook alles kan hebben, ging dit jaar voor een grote haartransformatie. Bella wisselde al meerdere keren van lengte dit jaar, maar haar meest recente transformatie is van bruin naar blond. Ofcourse staat het haar geweldig. Nu wordt het wel wat lastiger om Bella en zusje Gigi uit elkaar te halen.

6. De korte bob van Jessica Alba

De laatste keer dat Jessica Alba kort haar had was ze nog een kind. Afgelopen jaar bracht ze daar echter verandering in, want ook Jessica ging voor de stompe bob. Afgelopen maand maakte ze de look af met een mooie pony en het staat haar beter dan ooit.

7. Het blonde haar van Millie Bobby Brown

We kennen Millie Bobby Brown natuurlijk, met super kort haar, uit Stranger Things. Afgelopen jaar veranderde ook zij haar complete look en ging ze van bruin naar blond haar. Het staat haar fenomenaal.

8. Het feeën-kapsel van Zoë Kravitz

Actrice Zoë Kravitz kennen we natuurlijk met lange, donkere lokken. Afgelopen jaar was het tijd om haar lange lokken gedag te zeggen en zei ze hallo tegen een heel kort, fee-achtig kapsel.

Haar fans gingen los en speculeerden over de reden voor dit kapsel. De conclusie? De haartransformatie had volgens hen alles te maken met haar nieuwe rol in de film Catwoman.

9. De regenboog-aanzet van Halsey

Om toch wat kleur toe te voegen aan de donkere dagen besloot zangeres Halsey afgelopen maand een regenboog op haar haaraanzet te verven. Halsey staat bekend om het gebruik van heldere kleuren in haar looks. Ze begon in augustus al met een regenboog-pony en voegde daar de regenboog-aanzet aan toe. Halsey weet wel hoe ze alle blikken op haar gericht krijgt.

10. De korte bob van Kylie Jenner

Ook onze vriendin Kylie Jenner ging afgelopen jaar voor een fantastisch kapsel. Kylie, die letterlijk elke kleur en lengte al heeft gehad, is geen vreemde van een nieuwe coupe. Dit keer besloot ze voor de korte lokken te gaan en die rockt ze beter dan ooit. We krijgen echte retro vibes door haar kapsel in combinatie met haar denim outfit.

11. Kendall Jenners blonde haar

Veel van de Kardashians hebben hun donkerbruine haar al omgeruild voor blonde lokken, maar Kendall zagen we nooit eerder als blondine. Dit jaar ruilde Kendall haar bruine haar in voor een onherkenbare, blonde coupe. Ze was bijna onherkenbaar, maar het stond haar zo goed dat ze het volgens ons nog wel een tijdje zo mag houden.

Kendall Jenner kapsel
Miguel MEDINA / AFP Miguel MEDINA / AFP

We kunnen niet wachten welke haartransformaties alle beroemdheden aankomend jaar zullen ondergaan. Hopelijk zijn ze net zo fantastisch zijn als die van dit jaar.

Hello Giggles

Reageer op artikel:
Van een korte bob tot regenboog haar: dit zijn de grootste haartransformaties van celebrities van 2019
Sluiten