11 soorten seks die je als twintiger hebt

Geen enkele sekspartij is hetzelfde, en daar kom je als twintiger maar al te goed achter. Hoewel de één wat vaker met iemand het bed induikt dan de ander, zullen de meeste twintigers deze 11 soorten seks herkennen.

Van de perfecte one-night-stand tot die keer dat je seks had met die ene vriend waarvan je het nóóit zou verwachten – let’s talk about sex, baby!

1. De perfecte one-night-stand waarbij je na afloop geen gevoelens hebt voor je bedpartner.
Je begon al lichtelijk te twijfelen of het écht mogelijk was om lust en liefde te scheiden, maar na deze geweldige nacht weet je dat jij prima met iemand het bed kunt delen zonder halsoverkop verliefd te worden.

2. De one-night-stand waarna je toch een beetje verliefd bent geworden.
Oké, misschien ben je wél licht ontvlambaar, want ondanks dat jullie misschien 10 woorden hebben gewisseld tijdens jullie nachtelijke avontuur kun je niet stoppen met denken aan die jongeman van gisteravond. Je weet dat dit belachelijk is, maar toch heb je een onbedwingbare neiging om elke minuut op je telefoon te kijken of je al een berichtje van hem hebt. Stahp it, girl!

3. De goedmaakseks die je hebt met je lover na een ruzie.
Jullie gekibbel over de afwas en het etentje met zijn ouders was toch nog ergens goed voor, want wat voelde het heerlijk om al die frustraties te uiten in een lekker potje seks.

4. De iets te vroege seks met die ene date terwijl je nog ongesteld bent.
Jullie zijn nu al op de tweede of derde date die verrassend goed verloopt, dus denk je dat je deze date wel kunt afsluiten in één van jullie slaapkamers. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming bedenk je je dat je eigenlijk nog steeds ongesteld bent. Fuck it, je bent nu al in de mood en gaat er gewoon voor! Een echte volwassen man zal er vast geen problemen mee hebben.

5. De seks met die ene vriend van wie je dacht dat je er nóóit het bed mee zou delen – tot het gebeurde.
Hoewel je je vriendinnen maar al te vaak duidelijk hebt gemaakt dat je écht niet op deze manier geïnteresseerd bent in de vriend in kwestie, gebeurt het zomaar – na een huisfeestje met wat drankjes teveel op, waarschijnlijk – dat jullie bij elkaar in bed belanden. Oops!

6. De ongemakkelijke webcamseks die je met je lange afstandsliefde hebt via Skype.
Is er iemand die ooit goede seks heeft gehad via Skype? Jij vond het vooral heel awkward om jezelf en je lover bezig te zien via je scherm.

7. De rommelige seks na een huwelijksfeest met de huisgenoot van de neef van de bruidegom.
Je vriendin was zojuist getrouwd omdat ze de liefde van haar leven had gevonden, en jij kunt nog niet eens een matchend paar sokken vinden. Je nam het daarom maar goed van de champagne die werd uitgedeeld op het huwelijksfeest, waardoor die huisgenoot van de neef van de bruidegom opeens heel leuk leek om de nacht mee door te brengen.

8. De oncomfortabele seks in het toilet van een restaurant of bar.
Of het nou met je vriendje of een random guy was, bij bijna elke vrouw komt er een moment dat ze zo opgewonden is dat het een goed idee lijkt om tijdens een avondje uit samen een WC-hokje in te duiken voor een potje seks.

9. De anale seks die niet zo ging als gepland.
Tja, het was ook een beetje naïef om te denken dat het niet zo’n pijn zou doen. Zolang je er maar wel van hebt kunnen genieten.

10. De seks waarbij je ontdekte hoe ruig jij het graag hebt.
Toen hij terwijl jullie bezig waren je opeens voorzichtig bij de keel greep, merkte je dat je dit eigenlijk best wel opwindend vond. Maar toen hij je daarna wel heel hard vastgreep gaf je ook gewoon aan dat dit voor jou een tikje te heftig was. Het is heel fijn om te weten waar jouw grenzen liggen.

11. De eerste keer dat je na een lange relatie seks hebt met iemand anders.
Het kan best onwennig voelen wanneer je na een lange tijd opeens met een ander persoon het bed deelt; je bent immers gewend geraakt aan het lichaam van je ex en je hebt geen idee wat deze nieuwe persoon nou opwindend vindt. Relax en probeer te genieten van deze nieuwe ervaring; er zullen er vast nog veel meer komen!

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
11 soorten seks die je als twintiger hebt
Sluiten