11 x de leukste én makkelijke hairdo’s voor op het strand

We weten dat het strandweer in Nederland soms ver te zoeken is, maar áls je dan toch een keer met je billen op het strand geparkeerd zit, kunnen de volgende hairdo’s goed van pas komen om je wilde strandharen in toom te houden. Als je haar maar goed zit, toch?

Mooi! Dit is wat ‘echte’ meiden naar het strand dragen

1. De hoge paardenstaart

Sinds Beyoncé met een super hoge paardenstaart verscheen op het Met Gala, is deze staart steeds hipper geworden in het straatbeeld. Hij zal ook zeker je strandoutfit een upgrade geven.

2. De hoge knot

Wij zijn fan van de hoge knot: hij is simpel en makkelijk om te maken en staat iedereen goed. Wil je hem toch wat persoonlijker maken? Knoop dan een leuk geprint sjaaltje om je hoofd, zoals Poppy.

3. De lage zij-paardenstaart

Eentje uit de categorie less is more. Wat voor haartype je ook hebt, dit ziet er altijd wel cute uit.

4. De melkmeisjes-vlecht

Deze hairdo ziet er super schattig uit en houdt de hele dag je haar in bedwang. Hij is extra handig voor de dames onder ons met een pony; die kun je namelijk in je vlecht verwerken waardoor hij je de hele dag niet lastig zal vallen.

5. Alright, tikje oneerlijk: verstopt onder een hoedje

Als je je strandhaar helemaal zat bent kun je het ook gewoon onder een grote hoed verstoppen. Ziet er nog steeds fashionable uit, vinden wij zo.

6. Naar achteren geknoopt met een sjaaltje

In plaats van al je haar te verstoppen in een staart, knot of onder een hoed, kun je het natuurlijk ook lekker los gooien. Al dan wél in toom gehouden door een leuk, felgekleurd sjaaltje, zodat het niet steeds in je gezicht waait. Knoop ‘m om je haarlijn voor het mooiste effect.

7. Meerdere vlechten

Waarom één vlecht maken als je er een heleboel kunt maken? Aangezien je haar vaak onder wat pluiziger is, is dit de ideale manier om je pluizige strandhaar te temmen en tegelijkertijd je beach waves een tikje hippie te maken.

8. Een dramatische zijscheiding

De makkelijkste van allemaal? Gooi al je zoutige haar lekker naar één kant en je zult versteld staan van het volume dat je ineens hebt gekregen, zelfs als je normaal gesproken een beetje fijn haar hebt.

9. De lage knot

Ga kopje onder en maak je natte haar vast in een lage knot voor een klassieke look op het strand.

10. De zij-vlecht

Wat de zij-vlecht zo fijn maakt is dat ie nooit perfect hoeft te zitten. Als je krullend haar hebt, vlecht dan je voorste plukjes mee in de vlecht. Heb je steil haar, dan staat het misschien leuk om de voorste plukjes los te laten hangen.

11. Voeg een bloem toe

Voeg wat persoonlijke stijl toe aan je beach hairdo door simpelweg een mooie bloem in je golvende haren of knotje te stoppen à la Doutzen.

Reageer op artikel:
11 x de leukste én makkelijke hairdo’s voor op het strand
Sluiten