Hebben – Deze 11 koffietafelboeken tillen ieder interieur naar een hoger niveau

Koffietafelboeken: het zijn de enige boeken waar we liever naar kijken, in plaats van lezen.  Een mooi koffietafelboek geeft ieder interieur dat extra beetje allure. Til je salontafel, sidetable, stellingkast of what so ever naar een hoger niveau met een koffietafelboek. Waar je de mooiste exemplaren shopt? Dat vertellen wij je.

Stapel een paar van deze pareltjes op elkaar, zet er een mooie geurkaars bovenop en hoppa: je interieur is zojuist volwassen geworden.

11x koffietafelboeken die je interieur naar een hoger niveau tillen

Naast een luxe eyecatcher, is een koffietafelboek ook een origineel cadeau. Je hebt ze in alle soorten en maten, waardoor jouw cadeau veel persoonlijker wordt.

1. Yves Saint Laurent Catwalk – €59,95

In dit prachtige boek vind je alle Haute Couture collecties die Yves Saint Laurent uitbracht tussen 1962 en 2002. De collecties zijn prachtig, maar nog mooier vinden wij de felroze cover.

2. Rihanna – €140

Dit prachtexemplaar van RiRi is aan de prijzige kant, maar dan heb je wel een knaller van een koffietafelboek in huis. Het boek is een visuele autobiografie waarin Rihanna je meeneemt in de verschillende aspecten van haar leven. Van haar jeugd in Barbados tot aan haar wereldtournees en van iconische fashion-momenten tot aan quality time met haar familie.

3. Prada Catwalk The Complete Collections – €59,95

Als je van een clean interieur houdt, dan past dit boek perfect bij jou. Net als Yves Saint Laurent, showt ook Prada de catwalk-collecties van de afgelopen jaren in een fotoboek. Een feest voor het oog.

4. The House of Glam: Lush Interiors & Design Extravaganza – €49,90

Dit boek is een ode aan alle extravagante interieurs. Inclusief die van jou, als je dit boek in de woonkamer hebt liggen natuurlijk.

5. GilesSølveKatie – €59,95

Voor dit boek hebben drie iconen uit de mode-industrie hun krachten gebundeld. Naast foto’s, vind je in dit boek ook de verhalen achter de plaatjes.

6. Tulum Gypset – €99,95

De zomer in huis halen met een tafelboek? Tulum Gypset is het exemplaar dat je zoekt. In dit boek wordt de bekende badplaats Tulum Pueblo in Mexico uitgelicht.

7. Mario Testino: Ciao! – €60

In dit boek zie je Italië door de ogen van modeontwerper Mario Testino. De steden Firenze, Napoli, Rome en Venetië komen aan bod en dat levert prachtig fotomateriaal op.

8. Girls! Girls! Girls! – €40

De naam geeft het al weg: dit boek gaat over vrouwen. De moderne fotografie viert de vrouwelijke vormen. Dit wil je toch in huis hebben?

9. Boys! Boys! Boys! – €40

Met ‘Boys! Boys! Boys!’ presenteert Ghislain Pascal een selectie moderne queer- en homofotografie die diversiteit en kracht uitstraalt.

10. The Avocado Show – €18,50

Een decorstuk én kookboek in een. Het bekende Amsterdamse restaurant The Avocado Show creëerde dit boek vol prachtige en lekkere recepten, voor een zacht prijsje.

11. From Crook to Cook – €25

Nog een kookboek dat mooi genoeg is om tentoon te stellen: het boek van Snoop Dogg. Recepten met een persoonlijk verhaal erbij? Welkom in de keuken van Snoop.

Reageer op artikel:
Hebben – Deze 11 koffietafelboeken tillen ieder interieur naar een hoger niveau
Sluiten