Sharon
Sharon Love & Life 10 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

12 dingen die je ‘beter’ kunt als je dronken bent

Soms heb je een slok op en denk je dat je Engels tien keer beter is dan het voorheen was (is echt niet zo), of dat je skills op gebied van flirten ineens mega goed zijn geworden (nope, helaas). Deze twaalf dingen kan je zogenaamd beter als je dronken bent.

1. Flirten

Met een paar drankjes op verander jij ineens in dé hotshot van de club. Grote kans dat je jezelf tijdens deze actie compleet voor schut zet, maar je durft wel op iedereen af te stappen.

2. Zingen

Of het nu zuiver is of niet, het gaat er vooral om dat je alles lekker hard kunt meezingen. Wel moet je ervoor zorgen dat niemand het filmt, want jezelf terugluisteren is pure horror.

3. Dansen

Als je dronken bent staat de spreuk ‘dance like nobody’s watching‘ je op je lijf geschreven. Wat jij presteert is bijna een volwaardige workout te noemen.

4. De waarheid vertellen

Zelfs de dingen die nu eigenlijk helemaal niet meer relevant zijn rakel jij weer op wat helaas voor pijnlijke situaties kan zorgen.

5. Met je ex praten

Nog zo’n briljant idee als je net ietsje teveel op hebt: je ex een appje sturen, ‘m opbellen of in het ergste geval: persoonlijk bij hem langsgaan. Oh no…

6. Make-up aanbrengen

Of je lipstick binnen de lijntjes blijft of niet: je voelt je met beide looks hartstikke sexy.

7. Manieren

De meisjes bij de wc’s worden met een beetje alcohol in je bloed ineens je beste vriendinnen. Jij laat ze als het nodig is zonder probleem voor in de rij en dat een dikke rekening gaat opleveren.

8. Pijn tolereren

Hoe vaak je ook op de grond hebt gelegen, pas de volgende ochtend merk je de schade die het heeft aangericht.

9. Eten

Tijdens een avondje stappen gooi je zonder probleem al je gezonde voornemens overboord. Alleen met een portie friet of een stuk pizza kun je je honger stillen.

10. Geld spenderen

Over de gevolgen van je acties denk je niet na, ook niet als je heel lief een rondje voor de hele groep doet.

11. Diepzinnige gesprekken voeren

Alleen als het heel diep in de nacht is en je al heel wat drank achter de kiezen hebt zie je werkelijk overal de logica van in.

12. Met je taxichauffeur bonden

De taxichauffeur begreep je zó goed dat je het bijna jammer vindt dat je hem nooit meer terug zal zien.

Benieuwd wat het lekkerste is om te eten als je dronken bent? Deze dronken mensen proberen ‘drunk foods’ van over de hele wereld uit:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
12 dingen die je ‘beter’ kunt als je dronken bent
Sluiten