Anne-Margreet
Anne-Margreet Love & Life 11 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

12 manieren waarop social media eigenlijk precies hetzelfde is als alcohol

Dit zijn 12 manieren waarop social media eigenlijk precies hetzelfde is als alcohol:

1. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren // Of het nu Pinterest en een glas rode wijn is, Facebook en een gin tonic of Instagram en een Cosmopolitan; iedereen heeft wel een favoriet.

2. Alles is beter met een filter // Zowel het aantal aantrekkelijke mannen op het feestje verhoogt aanzienlijk door een alcoholfiltertje, als het aantal likes op je bathroom selfie.

3. Het maakt iedereen aantrekkelijker // Wat je ziet op social media moet je met ongeveer net zoveel korreltjes zout nemen als een shotje tequila.

4. Het is een gemakkelijke manier om mensen te ontmoeten // Twitter of wodka, beide helpen om sociale barrières te doorbreken.

5. Nieuwe BFF’s wachten om iedere hoek // Dat meisje dat je ontmoette in de rij voor een late night snack en je nieuwe Insta-bestie hebben één ding gemeen: het worden vast vriendschappen voor het leven.

6. Je mag het nooit achter het stuur doen // Er staan ergere dingen op het spel dan een gemorst drankje of een spellingsfout in je statusupdate.

7. Het zou niet het eerste of het laatste moeten zijn dat je dagelijks doet // Tenzij je crush je een vriendschapsverzoek heeft gestuurd, of het Koningsdag is.

8. Iedereen gedraagt zich er anders onder // En sommige mensen kunnen maar beter uit de buurt blijven van alcohol en selfie sticks. Er zijn internet trolls en er zijn bar trolls en die vallen over het algemeen niet onder onze lijst van Meest Favoriete Personen Op Aarde. So be nice.

9. Laat je baas je er niet mee betrappen onder werktijd // Dat betekent stil-modus aan en verdachte travel cups weg.

10. Verspil je tijd niet aan het goedkope spul // Van slechte content en slechte alcohol krijg je namelijk allebei een massive hangover.

11. We hebben allemaal wel dat ene familielid dat er niet mee om kan gaan // Iedere familie en iedere feed kent minstens één persoon die iedere familieaangelegenheid ladderzat is of statusupdates typt alsof het brievenpost is.

12. We roepen vaak dat we er mee gaan stoppen, maar doen het nooit // Als we een euro kregen voor iedere keer dat we zeiden dat we zouden moeten stoppen met social media of alcohol, dan zouden we ons nu een fles Dom Perignon kunnen veroorloven.

Reageer op artikel:
12 manieren waarop social media eigenlijk precies hetzelfde is als alcohol
Sluiten