12 redenen waarom de aankomende donkere avonden zo erg nog niet zijn

Nu het steeds vroeger donker wordt zijn er waarschijnlijk een paar mensen die lichtelijk in paniek raken en hun winterdepressie al zien aankomen. Echter zijn er genoeg redenen te bedenken waarom die donkere avonden juist extreem fijn kunnen zijn.

Wie wordt er nou niet gelukkig van veel comfort food, warme dekens en open haarden? Juist, dat dachten wij ook. Daarom hier 12 redenen waarom de aankomende donkere avonden zo erg nog niet zijn.

1. Vaarwel koude salades, hallo warm en comfortabel eten // Het valt immers niet te ontkennen dat gerechten zoals deze heerlijke mac and cheeses altijd beter smaken dan een mengeling van groene blaadjes. Mocht je toch op de gezonde tour zijn, dan kun je ervoor kiezen om een lekkere warme salade te maken.

2. Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je je bezoekje aan de sportschool wéér hebt uitgesteld // Doordat jij die oversized wollen trui non-stop draagt zal niemand dat extra kilootje toch opmerken.

3. Je kunt jezelf weer als een burrito in je winterdeken wikkelen.

4. Rond deze tijd van het jaar komen er weer allemaal leuke series in de avond op televisie.

5. Je kan weer in een onesie een avond op de bank doorbrengen zonder het veel te warm te hebben.

6. Al die donkere avonden zijn een goede reden om wat extra intimiteit op te zoeken bij je liefje // Het is niet voor niks dat er volgens onderzoek de meeste babies in de winter worden verwekt.

7. Je kan weer genieten van oliebollen en warme toetjes als apfelstrudel. Yasss!

8. Nu de avonden donkerder worden, betekent dat ook dat er een hele hoop leuke feestdagen aankomen // Halloween, Sinterklaas en kerst – here we come!

9. Je hebt weer een excuus om te gaan shoppen // Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleren, toch?

10. Warme drankjes zijn weer acceptabel // Pumpkin spice latte en warme chocolademelk met een flinke dot slagroom – kom maar door.

11. De open haard kan weer worden aangestoken // En wat is er nou fijner dan cosy bij de open haard zitten?

12. Mocht je nog steeds lichtelijk depressief raken van al deze donkere avonden, dan kun je ze altijd nog gebruiken om je volgende voorjaarsvakantie te boeken // Heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken.

Metro

Reageer op artikel:
12 redenen waarom de aankomende donkere avonden zo erg nog niet zijn
Sluiten