Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Beauty 29 okt 2016

12 winterse manicures om de donkere dagen wat op te leuken

De donkere dagen zijn hier, dus is het belangrijk om jezelf bij elke kans die je krijgt even op te vrolijken. Eén ding waar we gelukkig van worden? Een mooie manicure.

Deze 12 winterse manicures kun je met een klein beetje oefening zelf doen, maar je kunt deze plaatjes natuurlijk ook meenemen als voorbeeld naar de nagelsalon. De koude winterdagen worden er in ieder geval een stuk leuker van.

1. Zilveren glitters // Lak je nagels in een neutrale kleur en voeg aan de bovenkant van je nagels zilveren glitters toe. Zie hier hoe je dat het best kunt doen.

2. Minimalistische glitters // Nadat je je nagels met basecoat hebt gelakt, teken je met zwarte nagellak een horizontale streep iets onder het midden van je nagel. Laat de zwarte nagellak drogen totdat hij nog een ietsje plakkerig is, en voeg dan de glitters toe. Maak het af met een laagje topcoat.

3. Halve manen // Maak eerst met zwarte nagellak een halve maan aan de onderkant van je nagel, en veeg erna met witte nagellak een boog aan de zijkant van je nagel.

4. Matte colourblocking // Lak je nagels met twee contrasterende kleuren die jij mooi vindt, en ga hier met een matterende topcoat overheen.

5. Parels // Voor wat jaren 20 glam, plak je wat parels op je bijna droge topcoat. Je kunt ook speciale nagellijm hiervoor gebruiken, die is wat sterker.

6. Middeleeuwse juweeltjes // Deze manicure vergt wel wat precisiewerk, maar is daarom niet minder leuk. Plak de steentjes symmetrisch op je nagel voor het mooiste effect.

7. Gouden vlekjes // Lak je nagels in de gewenste kleur, en ga er met een speciale nagellak met gouden stukjes overheen. Je kunt natuurlijk ook zelf de vlekjes maken met gouden nagellak. Lekker creatief.

8. Glitter ombre // Wat is er nou beter dan de combinatie glitter en ombre? Lak je nagels met 2 verschillende metallic kleuren en ga hier met een glitter nagellak overheen.

9. Aziatische winter // Lak je nagels (behalve je halve manen) in een witte kleur en teken met blauwe nagellak bamboescheuten en kersenbloemen.

10. Winters pastel // Lak je nagels in een heldere pastelblauwe kleur, en lak daarna diagonaal de helft van je nagels goud.

11. Halve glitters // Gebruik eerst zwarte nagellak om de bovenste helft van je nagels te lakken. Gebruik vervolgens zilveren glitternagellak om de linker- of rechterhelft van het zwarte vlak te lakken.

12. Chrome // Geef jezelf helemaal over aan de chrome trend en lak je gehele nagel in deze kleur. Je kunt natuurlijk ook speciale nagelstickers hiervoor gebruiken.

6 tips om je haar te beschermen in de winter

Elle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
12 winterse manicures om de donkere dagen wat op te leuken
Sluiten