Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Fashion 22 okt 2017

11 x de leukste curvy modellen om te volgen op Instagram

Hersenloos door Instagram scrollen en kijken naar de jaloersmakende foto’s van modellen kan natuurlijk leuk zijn, maar soms hebben we gewoon een beetje behoefte om wat meer van onze eigen proporties te zien.

Kan jouw Instagram-feed ook wel een dosis foto’s gebruiken van modellen die niet allemaal een maatje nul zijn? Volg dan snel onderstaande elf curvy modellen. Stuk voor stuk prachtig om naar te kijken.

1. Marquita Pring.
Marquita is geliefd vanwege haar krachtige blik en serieuze loop. Ze heeft geposeerd voor Vogue Italia en V Magazine, en heeft gelopen voor Sophie Theallet en Jean Paul Gaultier.

2. Chloe Marshall.
Deze Britse schoonheid werd hét curvy model dat de finale van Miss Engeland bereikte. Ze is ondertussen redelijk bekend geworden in de internationale modellenwereld.

3. Ash Walker.
Ash komt uit New York en heeft gelopen in shows van Marques Almeida, Julie Macdonald, Tibi, Marissa Webb en meer. Ze heeft ook een indrukwekkend CV als het aankomt op editorials.

4. Bodhi Rose Brooks.
Mogelijk heb je Bohdi weleens voorbij zien komen in een campagne van Wildfox, maar op haar Instagram-account laat Bohdi pas echt zien wat ze in huis heeft: haar account zit vol vintage foto’s en leuke outfits of the day. Een paar weken geleden werd ze nog uitgelicht door Glamour, dus we zullen waarschijnlijk binnenkort nog veel meer van haar te zien krijgen.

5. Britnee Blair.
Britnee komt uit Canada en was voorheen vooral bekend vanwege haar rol in seizoen 3 van de Canadese Big Brother. Vandaag de dag staat ze echter model voor Lane Bryant, Ashley Stewart en Fashion to Figure.

6. Kel Gastrow.
Kel heeft nog maar net haar diploma mogen ontvangen, maar heeft nu al een contract met Ford ondertekend. We kunnen dus een hoop van haar verwachten in de toekomst.

7. Chloe Vero.
Deze mooie jongedame stond in de september-editie van Teen Vogue. Op haar Instagram-account kun je foto’s vinden van haar vakanties, waarvan de laatste in Frankrijk en Italië was.

8. Kamie Crawford.
In 2010 werd Kamie bekroond tot Miss Teen USA. Nu speelt ze in de serie F in Fabulous, ontwerpt ze kleren voor haar eigen kledingmerk genaamd NOX én is ze model. Een getalenteerde schoonheid, dus.

9. Sydney Ness.
Als je weleens bij Forever 21 Plus hebt geshopt, dan heb je Sydney’s gezicht vast eens mogen bewonderen. Op het moment woont ze in Los Angeles, maar we denken dat ze snel op reis zal gaan voor nieuwe campagnes en shows.

10. Molly Constable.
Het Instagram-account van Molly is extra bijzonder, omdat deze chick via haar Instagram-account is ontdekt als model. Binnen een mum van tijd had ze een shoot voor Tom Ford te pakken en ze heeft ook al model gestaan voor ASOS en River Island. We kunnen niks anders zeggen dan dat deze dame groot gaat worden.

11. Bree Kish.
Bree is nu al een lievelingetje van de grote modehuizen, want ze heeft al model gestaan voor H&M, Forever 21 Plus en Wet Seal Plus.

Teen Vogue

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
11 x de leukste curvy modellen om te volgen op Instagram
Sluiten