13 dingen die alleen echte kaasliefhebbers begrijpen

Food

13 dingen die alleen echte kaasliefhebbers begrijpen

Een tijdje terug werden we al verblijd met het nieuws dat kaas juist goed kan zijn voor je gezondheid. Vandaag hebben we dertien andere dingen op een rijtje gezet die alleen de echte cheese addicts zullen begrijpen.

Dat gesmolten kaas een geschenk uit de hemel kan zijn, bijvoorbeeld. Of dat je geen idee hebt hoe je ermee om moet gaan als iemand zegt kaas te haten. Dat vat je dan weer te persoonlijk op.

1. Geen maaltijd is compleet zonder kaas // Het liefst eet je natuurlijk een gerecht waarin standaard een overdosis kaas zit verwerkt (hallo mac and cheese), maar wanneer dit niet het geval is, kun jij het als echte cheese addict niet laten om alsnog kaas toe te voegen aan je maaltijd.

2. Vakantie staat gelijk aan het eten van kaas // Wanneer jij een tripje plant, zoek je de regio’s en restaurants uit met kaas op het menu. Je gaat dan ook bijzonder vaak naar Frankrijk en Italië.

kaas4

3. Gesmolten kaas is een geschenk uit de hemel // Iedereen die ooit een pizza heeft gegeten (=iedereen), zou dit volgens jou moeten weten.

4. Kaas is onmisbaar tijdens een dronken vreetbui // Of het nou een enorme cheeseburger is of een vierkazenpizza, jouw cravings zijn pas gestild wanneer je kaas hebt gegeten.

5. Een stuk kaas kan in één keer worden opgegeten // Dat stuk brie is echt niet veilig meer wanneer jij eraan begint en daar voel jij je helemaal niet schuldig over.

6. Een favoriete kaas kiezen is moeilijk // Je kunt toch ook niet aan ouders vragen welk kind hun favoriet is.

kaas3

7. Het is van groot belang welke kaas mensen eten // Als een echte kaasliefhebber kun jij het niet laten om een mening te vormen over mensen op basis van welke kaas ze eten. Je beste vriendin moet immers jouw obsessie met blauwe kaas kunnen delen.

8. Het ergste dat iemand kan zeggen, is dat ze kaas niet lekker vinden // Oh no you didn’t!

9. Pizza met kaaskorst is de beste uitvinding ever // Meer kaas is altijd beter.

10. De Cooper’s Hill Cheese-Rolling and Wake is de belangrijkste wedstrijd op deze wereld// Iedereen die voor een race achter een rollende kaas de heuvel afrent om deze te winnen, snapt immers hoe belangrijk een stuk kaas is.

kaas4

11. Nieuwe combinaties met kaas bedenken is een dagelijkse bezigheid // Sushi met gesmolten kaas? Yep.

12. Je hebt een signature kaasgerecht met geheime ingrediënten // Niemand weet wat jij exact in jouw allerlekkerste pasta carbonara stopt en dat zal altijd zo blijven.

13. Een groot deel van je inkomsten wordt uitgegeven aan kaas // Geel goud.

Yasss! Volgens dit onderzoek kan kaas juist goed zijn voor je gezondheid