Alle ’13 Reasons Why’ fans opgelet want YES er komt weer eenzelfde soort serie aan

De twee seizoenen van 13 Reasons Why waren razend populair en plannen voor een derde seizoen liggen klaar. De geruchten gaan dat het allemaal wat langer gaat duren dan gepland wegens Selena Gomez haar breakdown, MAAR dit derde seizoen zit er zeker wel aan te komen. Nu is er nóg iets waar we ons op kunnen verheugen, want Netflix komt in 2019 met een nieuwe serie die iets weg lijkt te hebben van 13 Reasons Why.

13 Reasons Why

Toen ‘13 Reasons Why‘ op Netflix verscheen, ontstonden er twee kampen: kamp wij zijn hartstikke gek op deze serie geef ons meer en kamp de beelden die worden geshowed zijn te triggerend. Sommigen denken namelijk dat de beelden van de zelfmoord kunnen leiden tot imitatiegedrag bij mensen die er al gevoelig voor zijn of zich al in een minder stabiele mentale staat bevinden. Desondanks keken enorm veel mensen naar de serie en kwam er al snel een vervolg.

De nieuwe Netflix serie

Als we Refinery mogen geloven, gaat de nieuwe serie ‘Chambers’ die volgend jaar verschijnt iets weghebben van de populaire drama. Oordeel zelf:

Chambers gaat over de overleden Becky, van wie het hart na haar dood aan een ander gegeven wordt. Sasha is de gelukkige die de orgaandonatie mag ontvangen, maar wanneer ze niet alleen Becky’s hart, maar ook haar karaktertrekjes en haar leven overneemt, gaan er bellen rinkelen. Was Becky’s dood wel echt een ongeluk?

Er zijn een aantal personen die verantwoordelijk kunnen zijn voor de dood van Becky. Zo heeft Becky een tweeling genaamd Elliott, een beste vriendin die Yvonne heet en een childhood best friend genaamd Penelope. Ook is er Marnie die, nu Becky er niet meer is, overal de beste in wil zijn. TJ is Sacha’s vriend en hoewel hij madly in love is met Sasha, zetten we ook hem op de lijst met verdachten.

Wij kunnen nu al niet wachten tot deze serie die ons waarschijnlijk op het puntje van de stoel laat zitten.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Netflix komt met een mega enge nieuwe horrorserie waar we nu al kippenvel van krijgen

Refinery29

Reageer op artikel:
Alle ’13 Reasons Why’ fans opgelet want YES er komt weer eenzelfde soort serie aan
Sluiten