De trailer van seizoen 3 van 13 Reasons Why onthult de heftige verhaallijn

Het is alweer een hele tijd geleden dat we het tweede seizoen van 13 Reasons Why hebben gekeken. Seizoen drie komt nu eindelijk dichtbij en het belooft veel goeds. De trailer is uitgebracht, de release date is bekend en we weten dat er officieel ook een vierde seizoen komt.

Uit de spannende trailer blijkt dat het niet goed afloopt met Bryce. Sterker nog, Bryce is dood en ze weten niet wiens schuld dat is. Dit is wat we nog meer weten over het derde seizoen.

13 Reasons Why seizoen 3

De trailer van de Netflix-original eindigt met een vrouw die zegt: “I need to know what happened to my son.” Bryce is dus overleden, maar de reden is nog niet bekend. Je raadt het al: daar gaat de groep achterkomen.

Eerlijk is eerlijk, de trailer heeft veel weg van een aflevering uit Pretty Little Liars. Alle tieners uit de vriendengroep van Liberty High dragen een geheim met zich mee. Dat wordt ook duidelijk in de trailer, waar iedereen er stuk voor stuk verdacht en schuldig uitziet.

Het verhaal van seizoen 3

Volgens Deadline speelt het derde seizoen zich af acht maanden nadat Clay, Tony, Jessica, Alex, Justin en Zach Tyler ervan weerhielden iets heel slechts te doen. Op Deadline staat het volgende over het seizoen: “The group finds ways to shoulder the burden of the coverup together while helping Tyler move toward recovery. But when the aftermath of a tumultuous homecoming game culminates in the disappearance of a football player, and Clay finds himself under police scrutiny, it’s up to a shrewd outsider to steer the group through an investigation that threatens to lay bare everyone’s deepest secrets.”

Een vierde en laatste seizoen

Dat seizoen 3 van 13 Reasons Why 23 augustus op Netflix komt te staan is nu bekend, maar er is nog meer bekendgemaakt. Zo komt er ook officieel een vierde seizoen van de serie, maar dit wordt ook meteen het laatste seizoen.

Elle

Reageer op artikel:
De trailer van seizoen 3 van 13 Reasons Why onthult de heftige verhaallijn
Sluiten