Gina Koninkx
Gina Koninkx Entertainment 24 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Alles wijst erop dat er een derde seizoen komt van 13 Reasons Why

Fan van 13 Reasons Why? Dan is het heel waarschijnlijk dat je nu seizoen twee aan het bingewatchen bent. Vorige week kwamen daarvan alle afleveringen online te staan. En er is nog meer goed nieuws, want alles wijst erop dat er nóg een seizoen komt. Yes.

Hier worden wij heel erg blij van. Seizoen twee is net gepubliceerd op Netflix en bij ons zusje Beautify lazen we dat ook 13 Reasons Why seizoen 3 hoogstwaarschijnlijk in aantocht is.

13 Reasons Why seizoen 3 filmlocatie

De school waar de serie wordt opgenomen, Analy High School, zou al hebben getekend voor een nieuw contract met Paramount Pictures. Er zou een bedrag van 66.000 dollar worden betaald aan de school in ruil voor dertig opnamedagen.

Hoe tof is het trouwens als je daar op school zit en je gewoon alles in de serie herkent, en dat het kluisje van Clay Jensen eigenlijk jouw kluisje is.

De opnames van 13 Reasons Why seizoen 3

De school zou zijn geboekt vanaf juni 2018. Yep, dat is al bijna en dat zou betekenen dat seizoen drie misschien al sneller komt dan je zou denken.

Daarnaast heeft Brian Yorkey (schrijver van 13 Reasons Why) in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat er nog veel meer te vertellen valt over de karakters uit de serie. Is dat een hint?

Zodra we meer weten laten we het jullie natuurlijk meteen weten.

NSMBL interviewde de cast van 13 Reasons Why

beautify

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alles wijst erop dat er een derde seizoen komt van 13 Reasons Why
Sluiten