Josca
Josca Fashion 5 jun 2016

14 dingen die je alleen begrijpt als je veel zwart draagt

Deze situaties komen je vast héél bekend voor.

1. Je maakt je geen zorgen over eventuele vlekken in je kleding, want die zie je toch niet, op lichte substanties als yoghurt na. Dat wordt soms een tikje dubieus. Vervolgens vertel je iedereen “dat het maar yoghurt is” alvorens ze de vlek überhaupt hebben gezien.

2. Als een kledingstuk in de winkel in verschillende kleuren verkrijgbaar is, maar het geen zwarte variant heeft, laat je het automatisch hangen. En het model was nog zo leuk… balen!

3. Je ziet er nóóit underdressed uit, ook al ben je dat voor jouw gevoel wel, want zwart is gewoon zo classy.

4. Je kan gemakkelijk een outfit samenstellen, want niets vloekt en het past altijd bij elkaar.

5. Themafeestjes zijn niet zo jouw ding…

6.…op één dag in het jaar na. Het hele jaar door ben je eigenlijk al klaar voor Halloween. Geen overdreven uitgaven voor jou, een beetje nepbloed is al voldoende!

7. Warme dagen en je zwarte garderobe gaan echter niet hand in hand. Dan maar op zoek naar wat chiffon.

8. Het is strontvervelend als je kleding zijn ‘kleur’ begint te verliezen en het er meer donkergrijs dan zwart uitziet. Gelukkig heb je daarvoor altijd een pakje textielverf in huis.

9. Huisdieren met een lichte vacht zijn weliswaar jóúw grootste vriend, maar niet die van je kleding. Thank god voor kledingrollers!

10. Vaak wordt je plagend gevraagd of je eigenlijk wel kleding hebt mét kleur. Niet dat het je iets doet. Hebben die mensen eigenlijk wel iets zonder kleur of is iedere dag een regenboog?

11. Je krijgt wel eens de vraag of je naar een begrafenis gaat. Meestal als grapje. Maar niet altijd.

12. Als je een paar dagen achter elkaar dezelfde jeans draagt, is dat niet erg, want het valt toch niemand op. Tenzij situatie 1 zich voordoet.

13. Er zijn momenten dat je vindt dat je kledingkast er een beetje deprimerend uitziet, maar realiseert je dan dat zwart je gewoon super goed staat. Het is je ding. Dan maar wisselen van lipkleur! Vallen die tenminste ook echt op.

14. Je shopt eigenlijk alleen op websites waar je kan filteren op kleur.

Dit is dus echt gemáákt voor jou! De leukste lente-outfits in het zwart:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
14 dingen die je alleen begrijpt als je veel zwart draagt
Sluiten