Anne-Margreet
Anne-Margreet Food 9 apr 2018

Fan van aardappels? Met deze 15 recepten kun je ze elke dag eten

Je eet aardappels waarschijnlijk het liefst als frietjes… gebakken aardappeltjes… mega creamy aardappelpuree… of aardappelgratin. Maar er is nog zo veel wat je met dit magische ingrediënt kan.

Zonder enige moeite past hij zich aan aan verschillende keukens, met als resultaat dat je eigenlijk nooit twee keer hetzelfde recept hoeft te maken!

Een AVG’tje op z’n tijd

1. In boter gestoofde Fingerling aardappelpartjes

2. Pierogi met aardappel, champignons en gekarameliseerde uitjes

3. Romige soep van aardappel en bloemkool met een topping van bacon

4. Skinny ovengebakken frietjes

5. Hasselback aardappels uit de pan met Parmezaanse kaas

6. Gebakken aardappels gevuld met crème fraîche en boerenkool

7. Burgertjes van aardappelpuree, broccoli en kaas geserveerd met een gepocheerd eitje

8. Tater tots met chili verde en nacho béchamelsaus

9. Colcannon met boerenkool

10. Aardappelgratin met Gruyère

11. ‘Bubble and Squeak’ met aardappeltjes en bladmosterd

12. ‘Brown Betty’ met aardappeltjes, kaas en bacon

13. Klassieke gnocci van aardappeltjes met Parmezaanse kaas

14. Aardappeltjes met zeezout en mojo saus van koriander

15. Heldere aardappelsoep met gebakken amandelen en prosciutto

Wil je tóch frietjes, maar eet je liever geen aardappel? Hier zijn 7 heerlijke recepten:
Reageer op artikel:
Fan van aardappels? Met deze 15 recepten kun je ze elke dag eten
Sluiten