Anne-Margreet
Anne-Margreet Food 9 apr 2018

Fan van aardappels? Met deze 15 recepten kun je ze elke dag eten

Je eet aardappels waarschijnlijk het liefst als frietjes… gebakken aardappeltjes… mega creamy aardappelpuree… of aardappelgratin. Maar er is nog zo veel wat je met dit magische ingrediënt kan.

Zonder enige moeite past hij zich aan aan verschillende keukens, met als resultaat dat je eigenlijk nooit twee keer hetzelfde recept hoeft te maken!

Een AVG’tje op z’n tijd

1. In boter gestoofde Fingerling aardappelpartjes
potato1

2. Pierogi met aardappel, champignons en gekarameliseerde uitjes
potato2

3. Romige soep van aardappel en bloemkool met een topping van bacon
potato3

4. Skinny ovengebakken frietjes
potato4

5. Hasselback aardappels uit de pan met Parmezaanse kaas
potato5

6. Gebakken aardappels gevuld met crème fraîche en boerenkool
potato6

7. Burgertjes van aardappelpuree, broccoli en kaas geserveerd met een gepocheerd eitje
potato7

8. Tater tots met chili verde en nacho béchamelsaus
potato8

9. Colcannon met boerenkool
potato9

10. Aardappelgratin met Gruyère
potato15

11. ‘Bubble and Squeak’ met aardappeltjes en bladmosterd
potato10

12. ‘Brown Betty’ met aardappeltjes, kaas en bacon
potato11

13. Klassieke gnocci van aardappeltjes met Parmezaanse kaas
potato12

14. Aardappeltjes met zeezout en mojo saus van koriander
potato13

15. Heldere aardappelsoep met gebakken amandelen en prosciutto
potato14

Wil je tóch frietjes, maar eet je liever geen aardappel? Hier zijn 7 heerlijke recepten:Schermafbeelding-2015-11-01-om-15.05.57-970x504
Reageer op artikel:
Fan van aardappels? Met deze 15 recepten kun je ze elke dag eten
Sluiten