15 dingen die je alleen met je kantoor-BFF doet

Love & Life

15 dingen die je alleen met je kantoor-BFF doet

Je hebt BFF’s en je hebt collega-BFF’s. Hoewel ze je allebei even dierbaar zijn, zijn er echter een aantal dingen die je alléén met je beste vriendin van werk doet.

Zoals een doosje tampons delen, bijvoorbeeld. Of alle roddels van de laatste borrel op kantoor bespreken waar de rest bij zit. Zonder haar zouden de dagen die je doorbrengt achter je bureau toch echt een stuk minder leuk zijn.

1. Hardop praten over iemand die maar een paar meter verderop zit // Het is natuurlijk nog leuker om te discussiëren over hoe aantrekkelijk die nieuwe collega is terwijl je naar ‘m kunt gluren. Nul schaamte als ie het doorheeft.

2. Een doosje tampons delen, open en bloot // Jullie hoeven niet eens meer aan elkaar te vragen of je toevallig een tampon bij je hebt, want jullie hebben een gezamenlijke noodvoorraad. Sharing is caring!

bffcollega1

3. Koffie- en toiletpauzes timen zodat jullie samen kunnen gaan en even kunnen roddelen // Het is veel gezelliger om samen naar het toilet te gaan dan alleen, toch?!

4. Elkaar dwingen om mee te gaan wanneer je je lunch gaat opwarmen in de magnetron // Als je samen wacht, gaat de tijd immers een stuk sneller.

bffcollega2

5. Altijd reageren én het eeuwig opnemen voor de ander in de groepschat van kantoor // Het zal jullie nooit gebeuren dat er niet om een grap gelachen wordt. Of dat een flauwe opmerking compleet murdered wordt.

6. Betekenisvolle blikken uitwisselen vanaf jullie bureaus // Jullie hoeven niet eens met jullie ogen te rollen wanneer die ene collega weer een bepaalde opmerking maakt; één blik zegt genoeg. Eigenlijk hoeven jullie elkaar zelfs niet eens aan te kijken.

bffcollega3

7. Serieuze problemen bespreken die jullie hebben, tijdens werktijd // Je collega-BFF snapt dit namelijk als geen ander.

8. Elkaar een motiverende speech geven voordat jullie een belangrijke meeting hebben // En uiteráárd een stoel vrijhouden voor elkaar.

9. De hele dag door op verschillende platformen contact hebben // Hoewel jullie misschien maar drie meter van elkaar vandaan zitten, zijn jullie de hele dag e-mails en app’jes naar elkaar aan het sturen of elkaar aan het taggen in Facebook-posts.

bffcollega4

10. Een borrel plannen voor dé borrel // Niet alleen moeten jullie je samen klaarmaken en alvast proosten met een eerste glas wijn, jullie moeten ook even alle liefdesaffaires op kantoor bespreken en wedden wie er vanavond met wie gaat flirten.

11. Enorm bitchen over iemand zonder hierom veroordeeld te woorden // Waarschijnlijk omdat de ander over precies dezelfde persoon wilde klagen.

12. Discussiëren over wat de grote baas zei in zijn laatste e-mail // Wat gaat er in hemelsnaam allemaal gebeuren met het bedrijf?!

13. Elkaar op de hoogte houden van alle kantoorroddels // Als één van jullie for some reason niet bij de borrel kon zijn, worden alle nieuwtjes meteen door-ge’appt.

bffcollega5

14. Vieren dat het salaris weer gestort is // Aangezien jullie allebei op hetzelfde moment je eventjes rijk mogen voelen, moet daar natuurlijk op geshopt of gedronken worden in de lunchpauze.

15. De vervelendste werkdagen doorstaan // Sommige dagen op kantoor zijn nu eenmaal minder fijn dan andere, maar samen weten jullie ze allemaal te doorstaan.