15 herkenbare dingen voor mensen met een BFF in het buitenland

Love & Life

15 herkenbare dingen voor mensen met een BFF in het buitenland

Hoe hecht jij en je BFF ook zijn, op een dag gaan jullie allebei je eigen weg. En soms komt het zelfs voor dat één van jullie ervoor kiest om naar het buitenland te gaan, waardoor jij en je bestie honderden kilometers van elkaar verwijderd kunnen worden. Is dit bij jou en je bestie het geval? Dan herken je vast de 15 onderstaande momenten!

1. Haperende Skype-sessies Als jullie de kans krijgen om elkaar face-to-face te spreken gaan er altijd een hoop struggles aan vooraf door de haperende verbinding. Wat eindigt in een “JA, HOOR JE ME NU?” en een prachtig screenshot van een bevroren hoofd van je bestie.
bf2

2. Jullie kunnen elkaar niet ‘eventjes’ Skypen // Mede door het haperende beeld, maar daarnaast kunnen jullie uren bijpraten over van alles en nog wat en is het zelfs normaal om helemaal niets tegen elkaar te zeggen en gewoon te chillen – alsof jullie gewoon weer bij elkaar op de bank zitten.
bf1

3. Mensen snappen de relatie tussen jou en je bestie niet // Met al jullie berichtjes die vol staan met “ik mis je zo erg :-(” en wordt vervolgd met 20 hartjes.
bf3

4. Tijdsverschil sucks // Dit betekent soms een uurtje, maar het kan ook voorkomen dat er 6 uur tussenzit, waardoor één van jullie of vroeg op moet of laat moet gaan slapen als jullie elkaar willen spreken.
bf4

5. Foto’s op social media van je BF // We geven het niet graag toe, maar zodra je bestie een foto post met andere vrienden zou je er maar al te graag bij willen zijn en stalk je de accounts van de getagde vrienden.
bf9

6. Jullie kunnen geen spullen meer van elkaar lenen // De tijd van het lenen van elkaars schoenen en kleding is nu toch echt voorbij.
bf6

7. Jullie kunnen weken niet tegen elkaar praten en weten dat het goed zit // En soms missen jullie elkaar juist nóg meer als jullie weer gaan praten.
bf7

8. Jullie sturen elkaar vaak oude foto’s of filmpjes om herinneringen op te halen // Bijvoorbeeld van die ene avond uit waar jullie een hele fotoserie in de wc hadden gemaakt.
bf8

9. Het missen van elkaars verjaardag // Hoe leuk je verjaardag ook was, je mistte toch je BF.
bf10

10. Geen lange avonden samen binge watching meer op Netflix // Met wie moet je nu alle slechte series kijken?
bf11

11. Plannen om bij elkaar op bezoek te gaan is lastig // Aangezien jullie allebei nou eenmaal aan het werk zijn of studeren, is het vinden van een juiste datum al de eerste struggle. Daarnaast kunnen deze tripjes tussendoor ook mega duur worden.
bf12

12. Jullie tellen de dagen af tot jullie elkaar weer zien // En de maanden, dagen en uren voelen eindeloos.
bf13

13. Zodra jullie elkaar weer zien voelt het alsof jullie nooit van elkaar waren gescheiden // Nadat jullie elkaar een knuffel van 5 minuten hebben gegeven en een uur hebben bijgepraat, kunnen jullie gewoon weer op de bank hangen en niks doen alsof de ander nooit weg is geweest.
bf14

14. Afscheid nemen is the worst // Zodra een van jullie weer terug gaat naar huis kunnen jullie maar geen afscheid nemen en grappen jullie maar dat je wel mee gaat in de koffer. If only
bf15

15. Maar goed, jullie blijven beste vrienden, ongeacht de afstand
bf16