Sharon
Sharon Love & Life 31 dec 2017

15 leugens die iedereen zichzelf vertelt tijdens de feestdagen

1. Ik ga tijdens de kerstvakantie meer tijd maken om te sporten. Ofwel twee keer zoveel op je bord laden en alle koekjes opeten die binnen jouw bereik komen.

2. Ik ga niet de hele tijd op m’n telefoon zitten. Je weet dat dit niet gaat gebeuren tenzij je batterij ermee ophoudt.

3. Ik ga voornemens maken voor het nieuwe jaar én me eraan houden. Alleen de eerste paar dagen van 2016 dan…

4. Ik ga voor iedereen cadeautjes en kerstkaarten kopen. Je bent of blut, of je komt er niet eens aan toe om ze te kopen.

5. Ik ga dit jaar m’n moeder helpen met koken. Geen idee of dat überhaupt een goed idee is.

6. Ik ga niet tot het laatste moment wachten om cadeautjes te kopen. Drie keer raden wie er tussen de massa’s mensen loopt die the day before nog een cadeautje proberen te scoren.

7. Ik ga lezen in plaats van Netflix kijken. Ofwel al je favoriete series binge watchen.

8. Na de feestdagen wil ik écht mijn leven op orde hebben. Ooit zal je je leven op orde hebben, maar dat gaat nu nog echt niet gebeuren.

9. Ik ga een normale kerstkaart versturen. Je gaat sowieso wéér een last-minute e-card naar je vrienden en familie opsturen.

10. Ik ga alle cadeautjes zelf inpakken. Heb je überhaupt een idee hoe je een cadeau inpakt, of een krullen maakt in een lintje zonder in je vinger te snijden?

11. Ik ga meer tijd spenderen met familie in plaats van met vrienden. Totdat je een berichtje krijgt van je beste vriendin of je langs wilt komen…

12. Ik ga sociaal doen en zal m’n kamer verlaten. Het enige waarmee je een gesprek mee wilt voeren is een stuk pizza.

13. Ik ga sowieso een gezoend worden op nieuwjaarsavond. Nope.

14. Ik ga geen tijd verspillen aan het in bed liggen. Rond twee uur ‘s middags is een goed tijdstip om wakker te worden, right?!

15. Ik ga naar alle feestjes waarvoor ik ben uitgenodigd. Ofwel je gaat naar één feestje en denkt de hele tijd aan hoe graag je thuis in bed zou willen liggen.

Nog inspiratie nodig voor lekkere drankjes tijdens de feestdagen? Check deze champagne cocktails:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
15 leugens die iedereen zichzelf vertelt tijdens de feestdagen
Sluiten