Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 2 nov 2018

16 belangrijke mijlpalen in een relatie waar je zelden iemand over hoort

Een relatie hebben is super fijn en zit vol met mijlpalen zoals de eerste zoen en de eerste keer elkaars ouders ontmoeten. Maar er zijn ook zat mijlpalen waar je nooit iemand over hoort, die minstens zo belangrijk zijn.

1. De eerste keer dat je lover je ziet als je net wakker wordt zonder make-up. Dit gebeurt vaak al vrij snel in de relatie, maar het is wel een goede test. Als hij je alleen aantrekkelijk vindt als je eruitziet als Britney in 1998, en niet als je eruitziet als Britney in 2007, is hij het niet waard.

2. De eerste keer dat je belachelijk dronken wordt. Dronken mensen zijn het eerlijkst. Dus als je lover nog bij je blijft als je na 7 tequila’s opbiecht dat je al vier jaar z’n Facebook stalkt, weet je dat je een goeie aan de haak hebt geslagen.

3. De eerste keer dat je een scheetje laat. Het gebeurt waarschijnlijk per ongeluk, maar het is natuurlijk en je laat zien dat je gewoon een mens bent.

4. De eerste keer dat je mega ziek bent en je liefje voor je moet zorgen. Hij ziet je voor het eerst op je zwakst, goorst en lelijkst.

5. De eerste keer dat je een tijdje je benen niet hebt geschoren. In het prille begin van je relatie zijn je benen constant zo glad als twee dolfijntjes, maar op een gegeven moment kun je dit niet meer bijhouden. Deal with it.

6. De eerste keer dan je naar de WC gaat met de deur open. Je durft toe je geven dat je geslachtsdelen voor meer dienen dan alleen de leuke dingen en je voelt je compleet op je gemak bij hem.

7. De eerste keer dat hij langskomt voordat jij je kamer hebt opgeruimd. In de eerste weken dat jullie aan het daten zijn is je appartement 24/7 klaar om in een woonmagazine te verschijnen. Op een gegeven moment komt je ware aard naar boven.

8. De eerste keer dat je huilt in zijn bijzijn. Echte mensen huilen, en dat ziet er niet zo uit als in films. Opgezwollen rode ogen, een stroompje snot en oncharmante huil-hikjes horen er nou eenmaal bij. Als hij dan nog zegt dat je mooi bent, al is het een leugentje om bestwil, is dat het liefste ooit.

9. De eerste keer dat je te moe bent om de liefde te bedrijven. Tot nu toe is het iedere avond dat jullie samen waren raak geweest. Leuk. Maar soms heb je geen zin, en het is best een mooi moment als je gewoon toe kan geven dat vanavond de jackpot niet valt en je gewoon naast hem in slaap kan sukkelen.

10. De eerste keer dat jullie ruzie hebben. De eerste keer dat jij of hij uit durft te spreken dat jullie ergens niet blij mee zijn, en daar ook tegenin durven te gaan, wil zeggen dat jullie een nieuw punt van eerlijkheid in jullie relatie hebben bereikt.

11. De eerste keer dat je zijn familie ontmoet. Oké, dit zie je wel in films, maar het gaat zelden op dezelfde manier. Zelfs als je zijn familie helemaal niet leuk vindt, wil je nog bij hem blijven. En hij bij jou.

12. De eerste keer dat hij erachter komt dat je stiekem van trashy reality-TV houdt. ‘Já, ik wil Keeping Up With The Kardashians kijken, en als jij je daar niet in kan vinden, dan ga je maar wat anders doen.’ Het allerleukste is als hij gewoon met je meekijkt en erom kan lachen.

13. De eerste keer dat hij je bestaan erkent op social media. De eerste foto of status waar je in getagd wordt is echt een mijlpaal. Hij is klaar om aan de wereld te laten weten dat je deel uitmaakt van zijn leven.

14. De eerste keer dat je lover je rare eetgewoonten ontdekt. Mayonaise op alles. Take it or leave it.

15. De eerste keer dat jullie foto’s zien van elkaars awkward phase. En het leukste is als jullie erachter komen dat jullie allebei blauw haar en belachelijke skate-broeken hebben gehad.

16. Het moment waarop je allebei inziet dat jullie twee rare, best wel gore mensen zijn en nog steeds perfect voor elkaar zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
16 belangrijke mijlpalen in een relatie waar je zelden iemand over hoort
Sluiten