Sharon
Sharon Beauty 2 dec 2015

16 x de mooiste haarstijlen voor de feestdagen

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder vind je inspiratie voor zowel kort als lang haar!

1. Kort en rommelig. Maak met behulp van een wandkrultang zachte, losse krullen. Schud de krullen los voor een messy effect.

2. Een zijvlecht. Deze kun je toevoegen aan de vorige haarstijl: pak van voren een pluk en vlecht deze naar achter. Vastzetten met een speldje en je look is klaar!

3. Rommelige twists. Speciaal voor alle krullenbollen: twist verschillende plukjes naar achter en zet deze rommelig vast.

4. Een gevlochten top knot. Maak je top knot net iets specialer door een pluk vrij te houden, deze te vlechten en ‘m vast te zetten rondom de knot.

5. Een halve visgraatvlecht. Net even wat anders dan een gewone visgraatvlecht: zet hierbij alleen de bovenkant vast en maak hier vervolgens een visgraatvlecht van.

6. Een haarsieraad. Een simpele manier om je haarstijl bijzonder te maken is door een mooie haarband met bijvoorbeeld steentjes in je haar te steken.

7. Een hoge halve knot. Een makkelijke manier om toch je haar net iets meer bijzonder te maken.

8. Een lage halve knot. Deze knot mag lekker rommelig: zet de knot niet te strak vast en krul eventueel wat plukjes.

9. De ‘Elsa’ vlecht. De Elsa vlecht mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje! Deze dikke vlecht maak je door je vlecht goed (maar voorzichtig!) uit elkaar te trekken.

10. Een strakke kroonvlecht. Een klassieker: hierbij maak je één grote vlecht rond je hoofd.

11. Een chique lage knot. Een lage knot is heel makkelijk en op verschillende manieren te maken, maar oogt heel chique.

12. Een strik. Je doodgewone look nét iets geschikter maken voor de feestdagen? Met een strikje ziet het er gelijk een stuk feestelijker uit.

13. Een haarclip. Hetzelfde geldt voor een mooie haarclip: dit is een echte eyecatcher van je look.

14. Losse vlechtjes naar achteren. Deze subtiele haarstijl is heel makkelijk om te maken. Vlecht aan beide kanten van voren een plukje naar de achterkant en knoop deze samen.

15. Slick alles naar achteren. Een geschikte look voor zowel heel kort als heel lang haar: gooi al je haar naar achteren voor de slicked back look.

16. Een gevlochten staart. Bedek je haarelastiekje met een vlechtje dat je van je eigen haar maakt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
16 x de mooiste haarstijlen voor de feestdagen
Sluiten