Vivian
Vivian Food 12 apr 2016

18 vegan Instagram-accounts die je nú wilt gaan volgen

Sterker nog: één blik op de hashtag vegan op Instagram leert dat vegans misschien nog wel lekkerdere salted caramel brownies, fettuccine alfredo pasta en smoothies maken dan jij en wij. Van onderstaande achttien vegan Instagram-accounts kunnen we dan ook nog véél leren.

1. @mississippivegan. Voor Southern-inspired vegan food en prachtige fotografie ben je hier aan het juiste adres.

2. @brusselsvegan. Heerlijke recepten gaan gepaard met inspirerende quotes op het Instagram-account van Kim-Julie Hansen.

3. @papaya_sunshine. Wie denkt dat veganisten alleen op een blaadje sla zitten te kauwen, hebben het goed mis. Dat bewijst de Instagram-pagina Papaya Sunshine wel met heerlijke ontbijtrecepten mét chocolade.

4. @ohsheglows. Groente heeft er nog nooit zo goed uitgezien. “Makes veggies exciting since 2008”, zoals Angela Liddon’s Instagram dan ook zelf beschrijft, is dan ook de beste omschrijving van dit Instagram-account.

5. @switchtovegan. Je hoeft nooit meer te klagen dat je niet weet wat je wilt eten vanavond, want Switch To Vegan plaatst dagelijks nieuwe vegan recepten.

6. @3.bunnies. Voor de mooiste en vrolijkste recepten is Three Bunnies een must-follow. Het mantra van dit vegan stel met konijntjes als kinderen (vandaar de naam) is dan ook: “Spreading kindness one nom at a time.”

7. @cearaskitchen. Wij krijgen alleen al honger als wij naar deze heerlijke foto’s kijken. Van pittige noedels met pinda’s tot een vegan fettuccine alfredo: we want it all!

8. @naturallymeghan. Alleen al voor de cutesy foto’s is Naturally Meghan hét vegan Instagram-account om te volgen. Al moeten we zeggen dat de heerlijke recepten met aardbeien en chocolade een fijne bonus zijn.

9. @fettlevegan. Van donuts tot pizza, en van patat tot pasta: op dit account vind je ál je favoriete eten in een vegan jasje.

10. @vegankrizzleybear. Voor je dagelijkse kleurrijke vegan inspiratie zit je bij Vegan Krizzley Bear méér dan goed. De missie van Vegan Krizzley Bear is om mensen ‘de regenboog te laten eten’.

11. @veganhacks. “Good food for the good soul.”

12. @rhianamygdala. Doe ons maar álles wat Rhiana op haar bord heeft!

13. @sobeautifullyraw. Drie woorden: unicorn candy burger. Als dat nog niet genoeg is om je te overtuigen van de magische krachten van deze vegan tovenaar, dan weten wij het ook niet meer.

14. @fullyrawkristina. Op het Instagram-account van Kristina zul je geen saaie foto’s tegenkomen, want zij deelt alleen de meest kleurrijke recepten.

15. @healthhappysisters. Wij worden alleen al vrolijk als we naar de foto’s van de Health Happy Sisters kijken! Wie kan een rainbow veggie pizza nou weerstaan?

16. @plantbased_pixie. Wij kunnen ons heel goed identificeren met Pixie: ze is gek op avocado’s, toast, wafels, chocolade en pannenkoeken. Same! Dit Instagram-account mag dan ook zeker niet in onze lijst ontbreken.

17. @theplantfeed. Je hoeft nooit meer te bedenken wat je ‘s avonds gaat eten, want The Plant Feed heeft honderden heerlijke vegan recepten.

18. @myberryforest. De smoothies van Tiinatuuli – Fins kampioen smoothie-maken – wil je niet missen, maar ook haar andere kleurrijke recepten mogen er zeker wezen!

Meer vegan gerechten proberen? Volg dan eens deze 10 heerlijke recepten:

Reageer op artikel:
18 vegan Instagram-accounts die je nú wilt gaan volgen
Sluiten