20 Interessante dingen waar je over kunt praten tijdens je Tinderdate

Love & Life

20 Interessante dingen waar je over kunt praten tijdens je Tinderdate

Tinderdates zijn altijd een beetje vreemd. Vooraf ben je heel zenuwachtig (wat nou als je gecatfished wordt??) en tijdens de date kan het gebeuren dat de standaard gespreksstof op is.

Vrees niet langer voor saaie tinderdates waarin er alleen maar wordt gepraat over je familie, opleidingen of ambities. We hebben 20 mooie onderwerpen voor je op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat het nooit stil zal vallen. En geloof ons, het is een stuk interessanter dan voor de honderdste keer vertellen dat je ooit in het buitenland gestudeerd hebt. Het is trouwens ook wel zo handig om niet alleen maar seksuele onderwerpen aan te snijden, als je echt op zoek bent naar iets meer relatie-materiaal.

1. Draai het gesprek naar jullie muzieksmaak
Het zegt veel over de persoonlijkheid van je date en of jullie smaak een beetje bij elkaar past. Genoeg gespreksstof om te beginnen over jullie favoriete artiesten en concerten.

2. Vertel hoevaak je Netflix hebt moeten vertellen dat je nog steeds aan het kijken bent
Bloedirritant als Netflix denkt dat je niet in staat bent om uren lang series te kijken. Dit herkent iedereen wel… toch?

3. Vertel wat je favoriete, maar raarste, voedselcombinatie is
Je date houdt misschien ook wel van hele rare combinaties, zoals zout strooien over de Nutella, of pindakaas met hagelslag.

4. Stel de vraag: ‘Kopen mensen überhaupt nog DVD’s?’
Hier kunnen zoveel vervolgvragen op komen zoals ‘Wat was de laatste DVD die je hebt gekocht?’ of ‘Wat doen mensen nu nog met alle DVD-spelers?’.

5. Begin over je favoriete film/serie
Misschien is hij wel net zo’n Potter-nerd als jij en kunnen jullie de hele date discussiëren over alle verborgen betekenissen in de boekenreeks en films.

6. Ga discussiëren over dé manier waarop je een dikke hamburger of overvolle wrap moet eten zonder te knoeien
Stel je voor, je date kan wel een geweldige tip voor je hebben, waardoor je nooit meer een zooitje maakt van je bord en gezicht.

7. Stel de vraag: ‘Waarom is zwart geen kleur?’
Het zal je verbazen welke theorieën je date hierover heeft.

8. Discussieer wat de beste Instagram-filter is en waarom
Valencia, Sierra, Hudson, artistiek zwartwit of misschien wel Mayfair. De filterkeuze zegt stiekem best wel veel over een persoon.

9. Vraag hem of haar naar het nut van hakken.
Ze zien er misschien mooi uit, maar ze doen vreselijk pijn. Hoe krijgen mensen het voor elkaar om er de hele dag op te staan?

10. Begin over beroemdheden die stiekem vampieren zijn
Hoe kan het dat Pharrell Williams nog steeds 25 lijkt te zijn? Het is een mysterie die jullie misschien samen kunnen oplossen.

11. Hebben blondines écht meer plezier in het leven?
Misschien ben jij wel een blondine en kun je je date overtuigen dat het absoluut waar of niet waar is. Het is in ieder geval interessanter dan vertellen over het dorpje waar je vandaan komt.

12. Zullen we ooit mee kunnen maken dat we kunnen teleporteren?
Laat je fantasie zijn ding doen en filosofeer samen over deze prachtige mogelijkheid. Misschien is het zelfs wel mogelijk om later naar de maan te teleporteren, who knows??

13. Als je een superkracht mocht kiezen, welke zou je kiezen en waarom?
Vrees niet om hier heel goed over na te denken en kies iets wat écht bij je past. Dit kan de kracht zijn om mensen in dieren te veranderen of op commando vleugels te hebben.

14. Begin over thema-feestjes, en welk thema je ooit nog wilt meemaken
Des te gekker, des te beter. Bijvoorbeeld een speelgoed-thema waarbij je meteen begint over je kostuumkeuze als sim of levensechte furby.

15. Vertel wat je grootste blunder (van de dag) was
Het is altijd een goeie manier om voor luchtigheid te zorgen tijdens je tinderdate. Door te vertellen dat je laatst iemand de hand wilde schudden terwijl de ander voor een knuffel ging is altijd lachen.

16. Vertel wat de mooiste plek op aarde is volgens jou, en vraag naar die van je date
Zorg er vooral voor dat je niet continue aan het woord bent, dus stel je date veel vragen. Misschien heeft hij of zij wel hele interessante plekken gezien!

17. Zou je liever een permanente wenkbrauwpiercing willen of een random naam getatoeëerd hebben op je bil?
Geef je date een onmogelijk dilemma en kijk hoe hij of zij dit oplost. Het kan zijn dat jullie dezelfde keuze maken waardoor jullie gesprek meteen een stukje interessanter wordt.

18. Ga op onderzoek of hij of zij een honden- of kattenmens is
Dit is stiekem oh-zo belangrijk. Als jij katten niet kunt uitstaan en je date er dol op is, is het misschien tijd om een exit te maken of je date te overtuigen dat honden de beste dieren op de wereld zijn.

19. Stel de vraag: “Wat is je favoriete IKEA meubel?”
Laten we even eerlijk zijn, ie-de-reen heeft IKEA meubels. Door dit te vragen kun je meteen een beetje koppelen of het een beetje matcht met jouw stijl.

20. Begin over guilty pleasures
Wees niet bang om het donkerste van je ziel te uiten en te vertellen dat je stiekem ‘s avonds alle afleveringen van het nieuwste seizoen van Geordie Shore hebt gebinged. Als je date hierop afknapt is hij of zij gewoon een saaierd (en hoogstwaarschijnlijk een beetje hypocriet).

Wat vind jij? Zó veel mensen zien Tinderen niet als vreemdgaan