Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 10 aug 2018
Leestijd: 6 minuten

21 feitjes die je nog niet wist over Kylie Jenner

Ten eerste: van harte gefeliciteerd met het jongste KarJenner-zusje. Kylie Jenner, oftewel de jongste ‘self-made’ miljardair ooit, heeft vandaag de leeftijd van 21 jaar aangetikt.

Speciaal voor deze gelegenheid zetten we 21 feitjes over Kylie op een rijtje die jij waarschijnlijk nog niet wist.

Instagram-bericht van Kylie * 10 Aug 2018 om 6:06 (UTC)

6.2 m vind-ik-leuks, 40.5K opmerkingen – Kylie (@kyliejenner) op Instagram

1. Kylie was een cheerleader

Toen Kylie nog naar High School ging, was ze samen met grote zus Kendall cheerleader voor het footballteam van haar school. Toen ze steeds bekender werden, werd het lastig hun trainingen bij te houden, waardoor ze er uiteindelijk mee stopten en kozen voor thuisonderwijs.

2. Ze heeft een goed doel opgezet

In 2013 begonnen Kendall en Kylie een goed doel, waarbij ze hun designerkleding op Ebay zetten en de opbrengsten aan het Children’s Hospital Los Angeles gaven. Dat jaar haalden ze 277,469.60 dollar op en sindsdien zijn ze de Ebay-pagina blijven onderhouden.

3. Ze is vernoemd naar haar moeder

Kylies tweede naam is Kristen, naar haar moeder Kristen Mary Jenner. Ook grote zus Kourtney is vernoemd naar Kris, haar tweede naam is namelijk Mary. En dan Rob niet te vergeten, die vernoemd is naar zijn vader, Robert Kardashian.

Lees ook: Aha! Dit zijn dus de betekenissen van al die Kardashian namen

4. Ze heeft nóg een zus

Cassandra Jenner is het tweede kind van Caitlyn Jenner uit haar huwelijk met Chrystie Crownover. Cassandra en haar broer Burt zijn de enige Jenner-broer en zus die in geen enkele realityshow voorkomen.

https://www.instagram.com/p/Bf71qVUhmvh/?hl=nl&taken-by=caseyjenner

5. Kylie heeft negen broers en zussen

Naast Kim, Kourtney, Khloé, Rob en Kendall heeft Kylie nog heel wat andere broers en zussen. Vier van hen delen dezelfde achternaam. Burt Jenner is de oudste – hij werd geboren in 1978, een jaar voor Kourtney. In 1980 werd Cassandra Jenner geboren en datzelfde jaar was het einde van Bruces eerste huwelijk. In 1981 hertrouwde Bruce, en Brandon Jenner werd geboren. Brody Jenner werd in 1983 geboren en Khloé in 1984. In 1887 wordt Rob geboren als laatste Kardashian-kind en in 1995 komt Kendall Jenner ter wereld uit het huwelijk tussen Kris en Bruce.

6. Ze heeft een hekel aal chocoladetaart

Kylie houdt van chocolade, maar haat het in taartvorm. Op haar achttiende verjaardag kreeg ze een enorme taart ter waarde van maar liefst $30000,-. De unit woog maar liefst dertig kilo en bevatte bewust géén chocolade.

7. Kylie kende Tyga al voordat ze begonnen te daten

Op een video uit 2011, toen Kendall haar ‘sweet sixteen’ verjaardag vierde, is te zien dat jonge Kylie Tyga voor het eerst ontmoet. De op dat moment veertienjarige (!) Kylie had Tyga geboekt voor haar zus’ verjaardag. Drie jaar later verbreekt Tyga zijn relatie met Blac Chyna, en in augustus van dat jaar krijgen Tyga en Kylie een relatie.

8. Ze sport niet

Al hebben we er een beetje moeite mee dit te geloven, beweert Kylie dat ze haar curves en platte buik allemaal te danken heeft aan een goede lichaamsbouw en snelle stofwisseling.

My new favorite at home self tan all the way from Australia @bondisands #ad

5.4 m vind-ik-leuks, 64.4K reacties – Kylie (@kyliejenner) op Instagram: ‘My new favorite at home self tan all the way from Australia @bondisands #ad’

9. Haar sterrenbeeld is Leeuw

Kylie is opgegroeid tussen de Schorpioenen; Kendall, Kris en Caitlyn zijn allemaal Schorpioen en ook Kylies ex-vriend Tyga is Schorpioen. Leeuwen staan erom bekend de spotlights niet te schuwen, dus het mag niet als verrassing komen dat Kylie als jongste zusje het meest succesvol is.

10. Ze is enorm slordig

Kendall vertelde ooit in een interview dat Kylie de slordigste persoon is die ze kent. “Literally she will sleep at my house for one night and my guest room is trashed,” aldus Kendall. Ook mama Kris spilled some beans over Kylies slordigheid, toen ze al haar dochters ‘beste’ eigenschappen opnoemde: “You are one of the kindest, most loving, generous, sweetest, smartest, most loyal, brightest, most giving, infectious, hard working, bravest, dearest, hilarious, and messiest girls I know.”

11. Kylies schoenmaat is 38-39

Kylie heeft een heel gemiddelde schoenmaat, wat inhoudt dat de kans groot is dat ook jij waarschijnlijk wel in een paar van Kylies enorme schoenencollectie zou passen.

12. Ze is 1,65 meter

De Kardashians staan erom bekend behoorlijk aan de kleine kant te zijn en Kylie is hier geen uitzondering op. Toch is ze onder haar zussen aan de lange kant: ze is de op twee na langste van al haar zussen.

?

5.3 m vind-ik-leuks, 51.2K reacties – Kylie (@kyliejenner) op Instagram: ‘?’

13. Kris heeft een tattoo van Kylies naam

In een dronken bui liet Kris de namen van haar twee jongste dochters, Kylie en Kendall, op haar lichaam tatoeëren. Hier liet ze het bij, omdat ze naar eigen zeggen niet genoeg ruimte over had voor de rest van haar kinderen.

14. Ze verdiende $100.000 aan OPI

In 2011 vernoemde OPI een nagellak naar Kylie en Kendall, waarvoor ze het riante bedrag van 100.000 dollar ontving. Hiervoor werd van de zusjes verwacht een dag een fotoshoot bij te wonen en daarnaast een tweet te versturen en blogpost over de nagellak te schrijven.

Lees ook: Dit zijn de 45 raarste dingen die de Kardashians en Jenners ooit hebben gezegd

15. Ze wil eigenlijk niet beroemd zijn

In een aflevering van Keeping Up With the Kardashians gaf Kylie aan eigenlijk haar beroemdheid niet zo fijn te vinden. Ze gaf in gesprek met Kim en Kourtney toe dat dat ze diep van binnen voelt dat ze eigenlijk helemaal niet beroemd zou moeten zijn.

16. Kylie heeft een hekel aan speechen

Tijdens een presentatie op school was ze ooit zo zenuwachtig dat ze zei:
“My favorite food is soccer and basketball”.

i spy with my little eye…

7.5 m vind-ik-leuks, 391.5K reacties – Kylie (@kyliejenner) op Instagram: ‘i spy with my little eye…’

17. Ze lijkt het meeste op Khloé

Hoewel veel mensen haar vaak vergelijken met Kim, vindt Kylie zelf dat ze het meeste op haar zus Khloé en broer Rob lijkt. Voor liefdesadvies gaat Kylie altijd naar Khloé.

18. Ze heeft een enorm litteken op haar been

Ze vertelt hierover:
“When I was about five, my sister and I were playing hide-and-seek, and I hid inside this really tall-enclosed gate. After a while when my sister didn’t find me I had to climb up on this sharp pole sticking out from the gate. I slipped and the pole went into my leg. I tried pulling away to get the pole out but it just tore through my whole leg,”

Lees ook: 20 fun facts die je nog niet wist over de KarJenners

19. Kylie heeft vijf tattoos

Ze heeft een hartje aan de achterkant van haar arm, een ‘m’ op haar pink, ‘Mary Jo’ aan de binnenkant van haar arm, fonetisch geschreven ‘sanity’ op haar heup en de letter ‘t’ op haar enkel – die ze later veranderde naar ‘la’.

20. Ze haalde haar lipfillers eruit voor haar dochter Stormi

Onlangs haalde Kylie haar befaamde lipfillers er (deels) uit, omdat ze nu ze moeder is een meer natuurlijke look wil hebben. Tijdens haar zwangerschap nam ze al geen nieuwe fillers meer, maar nu baby Stormi ter wereld is, heeft de jonge moeder besloten ze eruit te laten halen. Een bron vertelt:
“During Kylie’s pregnancy, she wasn’t getting her usual fillers or putting on much makeup. Kylie really fell in love with the natural look, and wanted more of that, so she decided to stop putting filler in her lips.”

21. Voor haar verjaardag kreeg ze een enorm dure fles tequila

Kylie deelde onlangs een video op haar Instagramaccount waarin ze een fles Don Julio tequila vasthoudt met daarop de tekst ‘Happy Birthday Kylie!’. De fles Don Juan tequila staat staat bekend als ‘celebration tequila’ en zou zo’n 160 dollar waard zijn.

BuzzFeed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
21 feitjes die je nog niet wist over Kylie Jenner
Sluiten