admin
admin Love & Life 6 dec 2017

22-jarige rapper en 81-jarige vrouw worden vrienden via Words with Friends

Als je kijkt naar je eigen vrienden, dan zijn het vaak ongeveer dezelfde types als jij; ongeveer even oud, zelfde interesses en zelfde levensfase. Jullie vriendschap is ontstaan omdat jullie bij elkaar in de klas zaten, bij elkaar in de buurt wonen of samen dezelfde sport doen; de meest voorkomende manieren om vrienden te vinden.

Maar er zijn ook vriendschappen die op wel héle bijzondere manieren ontstaan. Kijk bijvoorbeeld naar de 22-jarige Spencer uit Harlem, New York en 81-jarige Roz uit Florida, die elkaar ontmoetten via Words with Friends; een online versie van Scrabble. In dit spel krijg je steeds willekeurig nieuwe tegenstanders om tegen te strijden en deze onbekenden komen van over de hele wereld.

Toen Spencer op een dag willekeurig Roz als tegenstander kreeg, bleek al gauw dat ze het buiten het spel ook goed met elkaar konden vinden. Ze bleven contact houden en speelden uiteindelijk meer dan 300 potjes Scrabble tegen elkaar. Ondanks dat ze zo verschillen van elkaar, werden ze toch online BFF’s.

Nadat een pastor, Amy Butler, via via het verhaal van de twee hoorde, vond ze dat het hoog tijd werd dat Spencer en Roz elkaar in het echt gingen ontmoeten. Amy regelde de trip naar Florida en was erbij toen Spencer en Roz elkaar voor het eerst ontmoetten. Het was zo’n bijzonder moment, wat Amy gelukkig heeft vastgelegd met de liefste foto’s die je ooit hebt gezien.

Het verhaal en de foto’s werden snel opgepikt en kreeg heel veel lieve reacties via Twitter.

Words with Friends kreeg de foto’s ook te zien en reageerde enthousiast op de ontmoeting van Spencer en Roz.

En wat blijkt; zij zijn zeker niet de enige die een goede vriendschap over hebben gehouden aan het populaire spel.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Distractify

Reageer op artikel:
22-jarige rapper en 81-jarige vrouw worden vrienden via Words with Friends
Sluiten