Vivian
Vivian Love & Life 30 mrt 2019

21 tekenen dat je al véél te lang single bent

Er is natuurlijk helemaal niks mis met vrijgezel zijn. Integendeel zelfs, het is zo nu en dan heerlijk. Maar als je deze dingen herkent, ben je misschien wel iets té lang vrijgezel.

1. Je scheermesje hoeft maar ééns per jaar vervangen te worden. Hoewel je natuurlijk ook af en toe je pretjes hebt, hoeft er over het algemeen weinig bijgehouden te worden.

2. Wanneer je voelt dat een leuk iemand naar je staart, ga je er meteen vanuit dat er iets op je gezicht of tussen je tanden zit. Het komt niet bij je op dat die persoon je misschien wel hartstikke leuk vindt.

3. De enige (te) grote sweatshirts die je hebt, heb je gestolen van je vader. Of je hebt ze zelf gekocht.

4. Een dutje doen klinkt zóveel beter dan een date. Voor een date moet je je opdoffen, bij een dutje kan je make-up eraf, beha uit en joggingbroek aan. Beter wordt het niet.

5. Wanneer je naar beneden kijkt, zie je alleen je buik. Je moet voorover buigen om je tenen te kunnen zien. Dat krijg je, als Ben en Jerry de enige twee mannen zijn waar je mee datet.

6. Terwijl je vriendinnen zich op dating apps afvragen of ze naar links of rechts zullen swipen, hoef jij alleen maar te beslissen wat voor eten je gaat bestellen. En je begint die pizzakoerier steeds leuker te vinden. Zou hij ook nog single zijn?

7. Op je Tinder-profiel quote je de altijd zo wijze Drake: “I’m here for a good time, not a long time.” Want in jouw gedachten bestaat liefde niet. Een random hook-up, dat is een ander verhaal.

8. Je hebt Netflix & Chill helemaal onder de knie. Huh? Betekent dat dan iets anders dan in bed liggen met een pizza om Jessica Jones in één avond uit te kijken?

9. De enige romance in je leven komt uit films en series. Zei iemand Chuck Bass? Ja, hij is mijn vriend. Stefan Salavtore? Ook. En niet te vergeten, Ruby Rose in Orange is the New Black. All mine.

10. Je hebt al onderzoek gedaan naar spermabanken, het invriezen van je eicellen en het adopteren van een Chinese baby.

11. Je familie vraagt niet meer of je al een vriendje hebt. Zelfs zij hebben de hoop opgegeven. “Sorry, tante Marga. De titel van mijn liefdesverhaal is Me, Myself and I.”

12. Aangezien je geen partner hebt om kleren van te jatten, steel je ze nu maar van je beste vriendin.

13. Je hebt het vertrouwen in dating apps verloren. Of niemand antwoordt, óf ze willen maar één ding… En dat is geen romantische date.

14. Je laatste bedpartner is Ryan Gosling. Oké, een levensgroot kussen van Ryan dan. Maar hij kan wel heel goed knuffelen.

15. Je houdt alle woningsites in de gaten, op zoek naar de mooiste studio’s. Je weet toch al dat je de rest van je leven alleen zult wonen.

16. Je slaapt altijd in de starfish positie. Armen wijd, benen wijd. Je hebt dat grote bed niet voor niets.

17. Als jouw leven een aanvraag zou zijn, zou je bij ‘Seksleven’ de optie ‘Niet van toepassing’ aanvinken. Wat is seks? Wat is liefde?

18. Je twijfelt of je misschien aseksueel bent. Hoewel je weet dat dit niet zo is – denk alleen al aan al die high school crushes die je hebt gehad – voelt het de laatste tijd wel zo.

19. Ja, je hebt wel een hook-up buddy, maar bent te lui om naar zijn of haar appartement te gaan. Het is al half twaalf en het is te laat voor die onzin. En het is koud buiten.

20. Je vorige ex is inmiddels verloofd. Zelfs dat zielige excuus voor een mens heeft liefde gevonden?!

21. Je bent niet meer blij als je vriendinnen een relatie krijgen, je bent gewoon bitter. Maak je geen zorgen, bijna iedereen gaat wel eens door zo’n fase heen. En wanneer je het het minst verwacht, zul je iemand ontmoeten die je van je sokken blaast.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
21 tekenen dat je al véél te lang single bent
Sluiten