Josca
Josca Food 25 feb 2016

28 no-bake taartrecepten die je binnen een half uur klaar hebt

Voor geen enkel recept dat hieronder staat heb je een oven nodig, enkel een koelkast of vriezer om de taart op te laten stijven. En deze no-bake taartrecepten zijn ook nog eens heel lekker! Pas alleen wel op dat je niet teveel tijd overhoudt, zodat je nóg een taart wil gaan maken…

1. Bananensplit taart.
Een hemels toetje in een hemelse taart! Het fijne aan dit soort gerechten is dat je er zelf ingrediënten aan toe kunt voegen naar wens. Wil je meer fruit? Dan neem je meer fruit. Wil je meer slagroom? Go ahead.

2. Funfetti cheesecake.
Is het al tijd voor een feestje? Nee? Geeft niks, deze vrolijke funfettitaart kan altijd. Kies voor een grote taart of maak er kleine cupcakes van. Altijd feest.

3. Snickerstaart.
We hebben het al eerder gezegd, maar eigenlijk past letterlijk elke vorm van chocola in een taart. Snickers al helemaal!

4. Mokka mudcake.
Dit recept is perfect als dessert, je kunt het dan ook opdienen als je visite hebt en het makkelijk delen. Niet dat je dat per se wilt, overigens.

5. Kersen cheesecake.
Uiteraard hoef je hier niet per se kleine gebakjes van te maken, maar kun je het ook allemaal in een grotere vorm doen, whatever floats your boat!

6. Drielaagse pompoentaart.
Je zou dit een seizoenstaartje kunnen noemen, maar wat ons betreft mag dit ieder moment van het jaar.

7. Pindakaastaart.
Pindakaastaart? Yes! Pindakaas is zoveel meer dan wat wij Nederlanders graag op een boterham doen. Met de overige ingrediënten als banaan en nootjes is deze taart zéker geen slecht idee.

8. Oreo cheesecake.
Oh dear, there it is again! Oreo cheesecake is inmiddels al veel meer dan alleen onze guilty pleasure.

9. Bananenpudding taart.
Wat kunnen we onszelf soms frustreren met het kijken naar overheerlijke taarten. Deze is zeker geen uitzondering.

10. Mini limoentaartjes.
Waarom niet meteen een klein schattig toetje van je taartje maken? Een lekkere tip is ook om er wat suiker overheen te gooien en dit daarna te branden, heerlijk!

11. Mini appel-karamel cheesecakes.
Als we dan toch nog een beetje gezond willen doen, voegen we wel wat appel toe aan onze recepten. Dat compenseert wel ongeveer, toch?

12. Pompoen chiffon taart.
Ja, het is allang geen Halloween meer, maar pompoen kan altijd, ook in een taart!

13. Aardbeien crème taart.
Plus één omdat de taart ook nog eens lekker roze is. Haal deze niet door de war met een kwarktaart! Deze versie is veel romiger.

14. Oatmeal Cream Pie cheesecake.
Oké, dit is een beetje valsspelen, want voor de Oatmeal Cream Pies heb je wel een oven nodig, ze zijn namelijk niet te koop in Nederland. Maar kijk toch eens hoe geweldig lekker dit eruit ziet! Worth the effort.

15. Drielaagse chocoladetaart.
Dit is al het zoveelste recept van deze lijst dat we per se willen maken. Maar hoe kan het ook anders? We love chocolate.

16. Peanut butter cup taart.
Omdat Reese’s peanut butter cups yummy zijn en het nog beter is in taartvariant. Met een Oreo-bodem.

17. Marshmallow-chocoladetaart.
Een crème brûlée brander is hierbij wel handig, dan krijg je zo’n lekker randje op de marshmallows. Overigens kun je er zelfs nog witte chocola aan toevoegen, mocht je dat willen (ja, dat wil je).

18. Cookies & cream chocoladepudding taart.
We hadden gedacht dat het niet beter kon, maar dat hebben we verkeerd ingeschat. Als dit niet al je favoriete toetjes in één zijn, weten we het ook niet meer.

19. Perzik crème taart.
Van ons mag overal wel het woordje ‘crème’ achter of voor, want ook dit recept klinkt weer goddelijk.

20. Aardbeientaart met yoghurt en mascarpone.
Misschien is het wel even handig om te wachten tot het aardbeienseizoen weer begint, maar als je dat echt niet kunt, is hier het recept alvast.

21. Witte chocolade cheesecake.
JA. Deze hadden we nog niet! Witte chocolade en cheesecake, om je vingers bij af te likken.

22. Bananencrème taart.
Hier voegen we nog een goed idee aan toe: maak je eigen karamelsaus en transformeer deze crème taart in een banoffee taart. Oh Em Gee.

23. Pistache-crème taart.
Pistache in taartjes is een heerlijke combinatie. En wat is het toch fijn dat je cream cheese niet per se hoeft te bakken!

24. Blueberry cheesecake.
Dit recept is ook nog eens een low carb-versie. Je kunt in plaats van blauwe bessen topping ook een monchoutaart topping kopen met bijvoorbeeld kersen of aardbeien.

25. Chocolade cheesecake.
Maar dan beter, aangezien deze niet in de oven hoeft en het je een hoop tijd scheelt! Doe ons maar alvast twee stukjes.

26. Mini cheesecakes met Ferrero Rocher.
Cheesecake is lekker, cheesecake is fijn! Perfect voor wanneer je eens een high-tea wil organiseren. Ferrero Rocher is ook zoiets waar we niet vanaf kunnen blijven.

27. Citroen cheesecake.
Deze ziet er een beetje plain uit, maar dat valt makkelijk op te lossen door het te garneren met wat citroenschijfjes of toefjes slagroom. Want wat is een lijst met taarten zonder eentje met citroen erin?

28. Cookie dough cheesecake.
Nu weten we het zeker. This is heaven. En er komt geen oven aan te pas.

Reageer op artikel:
28 no-bake taartrecepten die je binnen een half uur klaar hebt
Sluiten