Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Liefde & Sex 24 februari 2018

3 redenen waarom een grote piemel niet altijd beter is

De meeste mannen praten met trots over hun vriend daar beneden en maken dan graag duidelijk dat ie niet klein geschapen is. Of dit nou stoere mannenpraat of de waarheid is zullen alleen zijn bedpartners weten, maar eigenlijk maakt de grootte van zijn piemel helemaal niet zoveel uit voor vrouwen als hij waarschijnlijk denkt.

Als het om het mannelijk geslachtsdeel gaat, staat groter namelijk niet altijd gelijk aan beter. Dit zijn 3 redenen waarom.

1. De media schept een onrealistisch beeld.
Als we de porno-industrie zouden geloven, zou iedere man een leuter van hier tot Tokio hebben, en zouden vrouwen dit woest aantrekkelijk vinden. De waarheid is echter dat de meerderheid van de vrouwen seks met zo’n groot geschapen man helemaal niet fijn vindt. Onze vagina’s zijn normaal gesproken maar 7 tot 10 centimeter diep, hoewel ze in opgewonden status ook wel een paar centimeter dieper kunnen worden. Hoe dan ook, het gaat erom dat er een eind zit aan de tunnel en dat het niet fijn voelt wanneer hier hard tegen aan wordt gestoot. Dit is namelijk gevoelig weefsel dat de vagina van de baarmoeder scheidt. Het is daarom voor vrouwen over het algemeen plezieriger om seks te hebben met een normaal geschapen man dan met een extreem groot geschapen man.

pipi

2. Skills zijn belangrijker dan grootte.
Misschien heb je het iemand wel eens horen zeggen, want veel vrouwen zijn het hiermee eens: het gaat niet om de grootte van zijn piemel, maar wat hij er mee doet. Als wij beoordelen of de seks met een man goed was, dan is de maat van zijn geslachtsdeel echt niet doorslaggevend. We vinden het veel belangrijker hoe jij met ons lichaam omgaat en of je ons kunt laten genieten, of dat nou door penetratie is of door wat anders.

3. Goede seks bestaat voor 80 procent uit voorspel.
Vrouwen vinden voorspel vaak belangrijker dan de daad zelf. Als je vanuit onze nek langzaam je weg naar beneden kust en ons verwent vóór je hem er in stopt, maakt dat de hele sekservaring een stuk beter. Voor de meeste vrouwen heeft slechte seks weinig te maken met de grootte van je geslachtsdeel, maar met te weinig aandacht voor ons plezier!

Over deze 10 dingen maken mensen zich het meest zorgen tijdens de seks

Elite Daily

Reageer op artikel:
3 redenen waarom een grote piemel niet altijd beter is
Sluiten